2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kız deniz derken . Kişi olarak deniz mi gerçekten deniz mi bize denize girmek yasak değil mi kafamda deli sorular
Hemen aklindaki soruyu yanitlayayim suan bana yasak degil ama kendim girmiyordum yazlikta kaliyorum ben zaten bugun dayanamadim cocugumu denizle tanistirdim cok durmadim oyle cikinca da bikinimi değiştirdim

Kizlar bebisimi denizle tanistirdim artik ona anlatacagim bir anım daha oldu
Yaaa süper olmuş. Doktorun ne zaman denize girebileceğini söyledi lidya? Ben de heyecanla deniz iznini bekliyorum. Hayir izin de aldim onumuzdei 2 hafta ama yasaklar devam dedi betahcg soyledigimde. Gitmeyi bekliyorum offf

Yaaa süper olmuş. Doktorun ne zaman denize girebileceğini söyledi lidya? Ben de heyecanla deniz iznini bekliyorum. Hayir izin de aldim onumuzdei 2 hafta ama yasaklar devam dedi betahcg soyledigimde. Gitmeyi bekliyorum offf
Biz kalp atisini duymaya gittigimizde 6+4 teydim o gün sormustum yasak neler var diye. Güldü bu ara herkes denizi soruyor islak kalmamak sartiyla denize girebilirsiniz ama iliski yasak demisti deniz daha cazip zaten
Ama ben yazliga gelmeme ragmen mide bulantisindan evdeb cikamiyordum zaten bugun bi gittim bir kere girdim aslinda hamilelere yüzmek en iyi egzersiz ama tabi o kacinci haftadan sonra onu bilmiyorum ben cok sansimi zorlamayayim dedim girdim ciktim

Merhaba, ben Temmuz ayında transfer oldum ama bu topiği de okuyorum tecrübelerden faydalanmak için. Ben transferimin 5.gününden beri giriyorum denize. 15 dk da olsa sabah erken saatte güneş altında çok kalmadan izin verdi doktorum. İlk kan testimle de pozitif sonucu gördüm dün.
Ben hayatı kısıtlayıp sonra negatifle karşılaşınca daha önceki transferimde, bu sefer olabildiğince istediklerimi yapmaya karar vermiştim. Tabi herkesin kendi kararı ve doktorunun onayı ile yapmadı gereken bir durum.
Görünce paylaşmak istedim sadece

Hemen aklindaki soruyu yanitlayayim suan bana yasak degil ama kendim girmiyordum yazlikta kaliyorum ben zaten bugun dayanamadim cocugumu denizle tanistirdim cok durmadim oyle cikinca da bikinimi değiştirdim
Bende dedim deniz kim hahahha

Aslinda cok mantikli ama benim hemsire o kadar ustune basa basa dedi ki, ben de yazliktayim, bildigin bahcede pinekliyorum, ve yuzme dediler ya ayy nasil yuzesim var anlatamam :)

Teyzemle konusayim bu konuyu bir detaylica hep cok ilgi duydugum bi konuydu eğer imkanlarimiz el verirse ev araba birakmaktansa cocuga amerika vatandasligi birakmak isterim acikcasi

Arkadaşlar ayaklarında çok ödem olan var mı? Günde 8 estrofem, 4 progestan fitil, coraspin, enox iğne, folik asit, multivitamin, prograf kullanıyorum. Acaba bunların etkisi mi artık vücut isyanda mı? Ayakları şişen var mı daha 4hafta5günlüğüz.

Aa cok enteresan bana mesela yasak demislerdi hatta transferden sonra pozitif sonuç aldik kalp atisina kadarda yasak demislerdi

Güvenli tavsiye girmemek anladığım ama ben biraz zorlayıcı şekilde girince konuya, fitil saatlerini deniz sonrasına getirerek (emilimde sorun olmaması için) ve dediğim gibi çok yormadan ve güneşte vücut ısısını yükseltmeden izin koparabildim. Tabi risk mi risk bence ve ben aldım çünkü başka ne zaman fırsatım olabilir deniz için belli değil bu yaz

Ya tabi oyle bir durum varsa doktor onayiyla dikkat ederek girilebilir bakildiginda hamilelere zaten genel olarak yuzmeyi öneriyorlar tabi bizlerin sureci biraz daha hassasiyet gerektiridigi icin sanirim biraz daha evhamliyiz ben iste onay gelmesine ragmen anca girdim oda iki dakka girdim ciktim aman usuturssm fln korkusuyla

Baya gamsızmış hiç mi merak etmemiş ben çatlardım kesin 7 ay, anam insan bir merak eder nasıl neye benziyor falan diye

Kız o da bişey mi benim ki geçen gün odasını yapmaya başlayalım dedi bana dedim ne odası daha kese görmedik, kalp duymadık daha kesin bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…