- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
İyi yaklaşmışım en azındanGüneyi olmasa da doğusu doğru
Kız deniz derkenKizlar bebisimi denizle tanistirdimartik ona anlatacagim bir anım daha oldu
Hemen aklindaki soruyu yanitlayayim suan bana yasak degilKız deniz derken. Kişi olarak deniz mi gerçekten deniz mi bize denize girmek yasak değil mi kafamda deli sorular
Oh misKizlar bebisimi denizle tanistirdimartik ona anlatacagim bir anım daha oldu
Yaaa süper olmuş. Doktorun ne zaman denize girebileceğini söyledi lidya? Ben de heyecanla deniz iznini bekliyorum. Hayir izin de aldim onumuzdei 2 hafta ama yasaklar devam dedi betahcg soyledigimde. Gitmeyi bekliyorum offfKizlar bebisimi denizle tanistirdimartik ona anlatacagim bir anım daha oldu
Biz kalp atisini duymaya gittigimizde 6+4 teydim o gün sormustum yasak neler var diye. Güldü bu ara herkes denizi soruyor islak kalmamak sartiyla denize girebilirsiniz ama iliski yasak demistiYaaa süper olmuş. Doktorun ne zaman denize girebileceğini söyledi lidya? Ben de heyecanla deniz iznini bekliyorum. Hayir izin de aldim onumuzdei 2 hafta ama yasaklar devam dedi betahcg soyledigimde. Gitmeyi bekliyorum offf
Yaaa süper olmuş. Doktorun ne zaman denize girebileceğini söyledi lidya? Ben de heyecanla deniz iznini bekliyorum. Hayir izin de aldim onumuzdei 2 hafta ama yasaklar devam dedi betahcg soyledigimde. Gitmeyi bekliyorum offf
Bende dedim deniz kim hahahhaHemen aklindaki soruyu yanitlayayim suan bana yasak degilama kendim girmiyordum yazlikta kaliyorum ben zaten bugun dayanamadim cocugumu denizle tanistirdim cok durmadim oyle cikinca da bikinimi değiştirdim
transferden sonra mı 12. gün bu şeklide çıktı acabaCanım bana tek emriyo transfer edilmişti 12.günüm benimde 1224 dü ama şu an tek yumurta ikizi bence seninde ikiz hayırlı olsun:))
Aslinda cok mantikli ama benim hemsire o kadar ustune basa basa dedi ki, ben de yazliktayim, bildigin bahcede pinekliyorum, ve yuzme dediler ya ayy nasil yuzesim var anlatamam :)Merhaba, ben Temmuz ayında transfer oldum ama bu topiği de okuyorum tecrübelerden faydalanmak için. Ben transferimin 5.gününden beri giriyorum denize. 15 dk da olsa sabah erken saatte güneş altında çok kalmadan izin verdi doktorum. İlk kan testimle de pozitif sonucu gördüm dün.
Ben hayatı kısıtlayıp sonra negatifle karşılaşınca daha önceki transferimde, bu sefer olabildiğince istediklerimi yapmaya karar vermiştim. Tabi herkesin kendi kararı ve doktorunun onayı ile yapmadı gereken bir durum.
Görünce paylaşmak istedim sadece
Aslinda cok mantikli ama benim hemsire o kadar ustune basa basa dedi ki, ben de yazliktayim, bildigin bahcede pinekliyorum, ve yuzme dediler ya ayy nasil yuzesim var anlatamam :)
Aa cok enteresan bana mesela yasak demislerdi hatta transferden sonra pozitif sonuç aldik kalp atisina kadarda yasak demislerdiBen transfer masasında sorduğum için belki de olumlu cevap almış olabilirim
Benim tavsiyem kesinlikle araci danisma firmalariyla ugrasmamak onlar cunku arada cook fazladan para aliyorlar. Maliyeti dusurmek icin kuzey ya da bati eyaletlerindense guney eyaletlerine gitmek cok daha mantikli cunku ucuz. Tavsiyem Texas ya da New Mexico. Vize olduktan sonra biliyorsun gelmisken 6ay kalma iznin oluyor zaten ve son hamileligin son ayinda Amerikaya girmen problemli olabilir o yuzden en iyisi 6-7. Aylarda Amerikaya gelmek boylece sinirda ulkeye girerken bi problem yasanmaz. Eger Amerikada hala tanidiklarin varsa onlarin yanina gitmek de financial olarak rahatlatir en azindan kalma parasi odemezsin. Ama kimse yoksa tabii aylik $1000 ev kirasi(lux olmayan ortalama bir semte ev tuttugunuzu farzediyorum ve Texas icin konusuyorum Californiada bu $2000 olur). Yasam masraflari tamamen size bagli artik arti bi $1000-2000 olabilir araba kirasini falan da dusununce. Doktor ve hastane isi de googledan bereye gideceksen arayip buluyorsun. Medicaid yardimi uyguladiklarindan ucretsiz oluyor dogum diye biliyorum. (Ciddi dusunurseniz buraya doguma gelen sonra buraya yerlesen bir arkadasim var dilerse ozelden irtibatini verebilirim) iste bebegin dogum sertifikasini aldiktan sonra Turk konsolosluguna bildirip pasaport cikartip Turkiyeye geri donersiniz bu surec de 1-2 hafta surer. Amerikan pasaportu 7-8 haftada geldiginden oncelikli Turk pasaportu cikartip sonra Amerikadaki konsolosluktan bebegin pasaport isini halletmek daha mantikli.
Teyzemle konusayim bu konuyu bir detaylica hep cok ilgi duydugum bi konuydu eğer imkanlarimiz el verirse ev araba birakmaktansa cocuga amerika vatandasligi birakmak isterim acikcasiCanim benim tamamen sifir masrafla dogum yapan tanidigim oldu. Ama bunu teyzenden de daha ayrintili ogrenebilirsin hangi eyaletteyse ona gore degilsebilir de. Yani kalacak yerin varsa ucak biletine bakar sadece. Ama su an Amerika hala en yakin vize randevusunu taaa seneye temmuza veriyor. Hali hazirda vizeniz yoksa biraz zor. Ama bi deneyebilirsiniz sansiniza biri iptal eder gorusmesini daha erkene alirsiniz belki.
Aa cok enteresan bana mesela yasak demislerdi hatta transferden sonra pozitif sonuç aldik kalp atisina kadarda yasak demislerdi
Ya tabi oyle bir durum varsa doktor onayiyla dikkat ederek girilebilir bakildiginda hamilelere zaten genel olarak yuzmeyi öneriyorlar tabi bizlerin sureci biraz daha hassasiyet gerektiridigi icin sanirim biraz daha evhamliyizGüvenli tavsiye girmemek anladığım ama ben biraz zorlayıcı şekilde girince konuya, fitil saatlerini deniz sonrasına getirerek (emilimde sorun olmaması için) ve dediğim gibi çok yormadan ve güneşte vücut ısısını yükseltmeden izin koparabildim. Tabi risk mi risk bence ve ben aldım çünkü başka ne zaman fırsatım olabilir deniz için belli değil bu yaz
Baya gamsızmışValla hep diyorum tup bebek esnasinda bi mesgale sart yoksa insan dusune dusune yiyor kendini. Su an online bir kursa basladim onla oyalaniyorum gunumun cogunu aliyor yoksa ben de cok takardim. Burda bi arkadasim var doktora sadece hamileligin en basinda ve 7 aylikken gitti o da cinsiyet ogrenip hazirlik yapmak icin. Boyle insanlarla tup bebekliler kesinlikle bir gelmiyor bana
Kız o da bişey mi benim ki geçen gün odasını yapmaya başlayalım dedi banaYa sabahın köründe deli gibi bebek arabası bakıyorum günlerdir böyleyim zevk oldu resmennormalde de inanılmaz araba düşkünlüğüm vardır bakarım sürekli bebek araba modeli bakmak müthiş motive ediyor delirdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?