Kız o da bişey mi benim ki geçen gün odasını yapmaya başlayalım dedi banadedim ne odası daha kese görmedik, kalp duymadık daha kesin bir şey yok
Bende tsh sorunu yaşıyorum tüp bebek tedavisi boyunca ilaç kullandım hala da devam. Kaç çıkıyor tsh değerin?Kizlar ya benim tsh im ilaç kullanmama rağmen yükseliyor , böyle bı durum yaşayan var mi
Bende onu merak ediyorum
İnşallah hayırlı haberle gelir üzülüp takacak hiçbir şey yoktur rabbim yüzünüzü güldürsün bu cuma hürmetineBende onu merak ediyorum
Çok geçmiş olsun. Çok uzuldum ya(( iyi misin?Bebeğimi kaybettim
Inşallah iyi haberle gelir umutla hepimiz bekliyoruz zor bir süreç kese görmeyi beklemek kalp sesini duymak insan sabırsızlıkla bekliyorİnşallah hayırlı haberle gelir üzülüp takacak hiçbir şey yoktur rabbim yüzünüzü güldürsün bu cuma hürmetine
Aynen canm günleri sayıyorum valla hayırlısıyla bir görseydik içimiz kafamız rahat ederdiInşallah iyi haberle gelir umutla hepimiz bekliyoruz zor bir süreç kese görmeyi beklemek kalp sesini duymak insan sabırsızlıkla bekliyor
Maşallah canm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla yükselsin kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar sonucum cıktı hepsini tek tek yazıyorum
2 temmuz 3 adet embriyo transfer
7 temmuz 14
10 temmuz 92
13 temmuz 289
15 temmuz 762
Doktoruna sor bence kendini neden yıpratıyorsun ara sorKızlar moralim o kadar bozuk ki dün kese görmeye gittik karnımdan gördü yolk kesesini de gördüm ama sen göremezsin 5+5 dedi 1.45 cm dedi her şey yolunda dedi dış gebelik değil rahimde oluşmuş sağlıklı görünüyor dedi eve geldik gece 11de afedersiniz peçeteyle bi sildim açık kırmızı leke geldi sonra hemen apar topar acile gittik acildekiler moralimi alt üst etti yok düşük olabilir olursa gelin burda yapın evde önermiyoruz karnımdan zorla bakmaya çalıştı eski ultrasyonlardandı net gözükmüyor kesen falan dedi progestan fitil zaten kullanıyordum proluton iğne yaptırdım zorla bugün doktora gitcektik 15 temmuz olduğu için poliklinikler kapalı kahverengi sümüksü yapıya döndü bazen sulu bazen sümüksü peçeteye sildikçe geliyor iç çamaşırıma da bilerek peçete koydum ona da 3 4 damla şeklinde kahverengi yine geliyor kafayı yemek üzereyim nolur dua edin
Hiç bişey olmayacak Allahın izniyle kahverengiyr dönmüşse iyi bence sen uzan ayağının altına yastık koy yüksekte kalsın ayağın bide bol bol su iç canım inşallah geçecekKızlar moralim o kadar bozuk ki dün kese görmeye gittik karnımdan gördü yolk kesesini de gördüm ama sen göremezsin 5+5 dedi 1.45 cm dedi her şey yolunda dedi dış gebelik değil rahimde oluşmuş sağlıklı görünüyor dedi eve geldik gece 11de afedersiniz peçeteyle bi sildim açık kırmızı leke geldi sonra hemen apar topar acile gittik acildekiler moralimi alt üst etti yok düşük olabilir olursa gelin burda yapın evde önermiyoruz karnımdan zorla bakmaya çalıştı eski ultrasyonlardandı net gözükmüyor kesen falan dedi progestan fitil zaten kullanıyordum proluton iğne yaptırdım zorla bugün doktora gitcektik 15 temmuz olduğu için poliklinikler kapalı kahverengi sümüksü yapıya döndü bazen sulu bazen sümüksü peçeteye sildikçe geliyor iç çamaşırıma da bilerek peçete koydum ona da 3 4 damla şeklinde kahverengi yine geliyor kafayı yemek üzereyim nolur dua edin
Canm doktorun sağlıklı görünüyor demiş bide bazen Altan muayene sonrasında kanama lekelenme olabliri gebeliğin çok yeni 5+5 te eski ulturasonla bakmış seninde dediğin gibi iyi görememiş yanlış görmüş olabilir dinlen bol bol su iç ve doktorunla iletişime geçmeye çalış en doğrusunu o söyleyecektir rabbim büyük hayırlısını versin inşallahKızlar moralim o kadar bozuk ki dün kese görmeye gittik karnımdan gördü yolk kesesini de gördüm ama sen göremezsin 5+5 dedi 1.45 cm dedi her şey yolunda dedi dış gebelik değil rahimde oluşmuş sağlıklı görünüyor dedi eve geldik gece 11de afedersiniz peçeteyle bi sildim açık kırmızı leke geldi sonra hemen apar topar acile gittik acildekiler moralimi alt üst etti yok düşük olabilir olursa gelin burda yapın evde önermiyoruz karnımdan zorla bakmaya çalıştı eski ultrasyonlardandı net gözükmüyor kesen falan dedi progestan fitil zaten kullanıyordum proluton iğne yaptırdım zorla bugün doktora gitcektik 15 temmuz olduğu için poliklinikler kapalı kahverengi sümüksü yapıya döndü bazen sulu bazen sümüksü peçeteye sildikçe geliyor iç çamaşırıma da bilerek peçete koydum ona da 3 4 damla şeklinde kahverengi yine geliyor kafayı yemek üzereyim nolur dua edin
Hakaret edecegim simdi ona zor tutuyorum kendimi durumu tek tek anlattim dedigi tek cevap ne biliyor musun ekstra biseye gerek yok korkunun da ecele faydasi yok bunu dedi tup bebek doktorumDoktoruna sor bence kendini neden yıpratıyorsun ara sor
İnşallah canim benim ya çok korktuk her gittiğimiz yer düşük gibi dedi ve bugünde hiçbir yer açık değil ultrasyonla da göremedik tekrar keseyiHiç bişey olmayacak Allahın izniyle kahverengiyr dönmüşse iyi bence sen uzan ayağının altına yastık koy yüksekte kalsın ayağın bide bol bol su iç canım inşallah geçecek
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun valla içimi rahatlatıyorsunuz bura olmasa kafayı yerdim iyice herhalde alttan hiç bakilmadi canim hep karnımdan baktılar tup bebek doktorumda tam bir vasat transferden once kullandigim ilaclar estrofem decavit ve progestan fitildi herkes bir suru ilac kullanirken sonrasi da aynen bu ilaclar oldu cok ilgili biri degil baska sehirde yaptirmistim zaten yasadigim sehirde cok kucuk bir ozel hastane bir devlet hastanesi var ozeldeki biraz daha ilgilendi bakalim yarin ona tekrar gitcemCanm doktorun sağlıklı görünüyor demiş bide bazen Altan muayene sonrasında kanama lekelenme olabliri gebeliğin çok yeni 5+5 te eski ulturasonla bakmış seninde dediğin gibi iyi görememiş yanlış görmüş olabilir dinlen bol bol su iç ve doktorunla iletişime geçmeye çalış en doğrusunu o söyleyecektir rabbim büyük hayırlısını versin inşallah
Tekrar kontrole cagirabilirdi , muayene edip son durumun hakkında bilgi verebilirdi , hersey yolunda ise serum igne tedavisi önerebilirdi...Hakaret edecegim simdi ona zor tutuyorum kendimi durumu tek tek anlattim dedigi tek cevap ne biliyor musun ekstra biseye gerek yok korkunun da ecele faydasi yok bunu dedi tup bebek doktorum
Canim korkmamaya çalış şuan senden tek ricam minumum hareket , en az seviyede stres lanin kahverengiye dönmüş olmasi iyiye işaret olduğunu düşünüyorum. Stresini en az seviyede tutmak bebeginede iyi gelecektir.yarin icin gidebilecegin bir doktor varsa ona bakmaya çalış ve içini ferahlatmaya çalış şuan sakin benzer seyler okumaya çalışma kötü sonuçlananlar yüzünden psikolojin iyice bozulmasın olur mu?Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun valla içimi rahatlatıyorsunuz bura olmasa kafayı yerdim iyice herhalde alttan hiç bakilmadi canim hep karnımdan baktılar tup bebek doktorumda tam bir vasat transferden once kullandigim ilaclar estrofem decavit ve progestan fitildi herkes bir suru ilac kullanirken sonrasi da aynen bu ilaclar oldu cok ilgili biri degil baska sehirde yaptirmistim zaten yasadigim sehirde cok kucuk bir ozel hastane bir devlet hastanesi var ozeldeki biraz daha ilgilendi bakalim yarin ona tekrar gitcemAllah hepimizin bebişlerini kucagimiza aldirmayi nasip etsin
Beta sonucum ciktiginda arama tenezzulunde bile bulunmadi ki kese icin cagirmadi bile ben isimi bitirdim gule gule kafasindaTekrar kontrole cagirabilirdi , muayene edip son durumun hakkında bilgi verebilirdi , hersey yolunda ise serum igne tedavisi önerebilirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?