2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İnşallah hayırla yerleşme kanamasıdır canım çok yoğun kanama olmadığı sürece korkacak bidurum değil

Ben yaşamadım ama bunun için doktorum önden uyarmıştı beni, adet belirtileri lekelenmeler yaşayabilirsin normal demişti . Benim transfer günü sadece çok az kahveewngi lekelenmwm oldu :) inşallah yerleşme kanamasıdır

Transferden sonra 5.ci gunun Canim Yerlesme Olabilir Hadi insallah gozun aydin canim

Olsun nasibin böyleymiş bnm dondurulmuş oldu ilk zaten umarim son olur hepimizinki Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Kubii38 bnm dunden beri cidden aşırı migden bulaniyo bu normalmi daha ilaç icmedim dun afedersin küstüm zaten ondan snra belirti aramistim sizde böyle oluyomu ? Durduk yere öguruyorum ayıptır söylemesi

Gercekten oyle canim olmayinca olmuyor dogru zamani bekliyor demekki o yuzden Rabbim guc verdikce devam Umut yikmak yok
Guzel haberler vermek nasip olsun insallah birbirimize
Neler yapiosun nasil geciyor?
Şimdi hastaneden geldik ve transferim yapılamdı rahim duvarım incelmiş şala gibi

Kubii38 bnm dunden beri cidden aşırı migden bulaniyo bu normalmi daha ilaç icmedim dun afedersin küstüm zaten ondan snra belirti aramistim sizde böyle oluyomu ? Durduk yere öguruyorum ayıptır söylemesi
Sizin kaçıncı gününüzdü bugün. Bide kaçıncı gün embriyosuydu . Bende belirti hiç yok hala

Yaşıt sayılırız cnm bugün kan testi yaptırdım 5.gün embriyosu 5.gün sonuç negatif .tutunma olsa idi 3-5 çıkardı bi şeyler ..benım de 3.denemem cok üzgünüm
ben de 6.günümde vermiştim benim de 0.5 çıkmıştı. 9.gün erken gebelik yaptım , oda kalbim kadar temiz çıktı Güldüğüme bakma üzgünüm ama ne yapalım. İmkan dahilinde tekrar deneyeceğiz. Tabi her başarısız deneme sonrası diğer tedaviye aşırı korkularla başlıyorum maalesef.

Şimdi hastaneden geldik ve transferim yapılamdı rahim duvarım incelmiş şala gibi
Hay Allah yaa kaç mm di şuna kaç oldu benimde 8mm den son kontrolde 5e indi ertelendi 6tane estrofem içmeme rağmen bu geldi başıma sizin adınıza da çok üzüldüm hayal kırıklığı

Aa genelde adet bitimi yumutlama başında yapıyorlar saniyodum bence adet oluyosun canm hgs yi bn adet bitti2 gun sonra yaptilar tekrar adet oldum mesela ama hs yi adet bitti bir hafta gecti öle yapti hic sorunum olmadi .s
Benim planlı olması histereskopi canım transfer için gitmiştim o gün rahim duvarı aşılamadı ertesi gün hemen yapıldı

Bende bugün 6. Gün tertemiz bir erken gebelik test sonucu ile karsialstim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…