İnşallah hayırla yerleşme kanamasıdır canımKızlar selam. Bir şey hakkında danışmak istiyorum sizlere. Ben 1.6.22 de 3. gün embriyosu 2 tane transfer olmuştum. Dün gece sümüğümsü yapıda çok açık bir kahve renginde 4-5 damla akıntı mı desem leke mi desem gelmiş. Bunu yaşayan var mı
Ben yaşamadım ama bunun için doktorum önden uyarmıştı beni, adet belirtileri lekelenmeler yaşayabilirsin normal demişti . Benim transfer günü sadece çok az kahveewngi lekelenmwm oldu :) inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar selam. Bir şey hakkında danışmak istiyorum sizlere. Ben 1.6.22 de 3. gün embriyosu 2 tane transfer olmuştum. Dün gece sümüğümsü yapıda çok açık bir kahve renginde 4-5 damla akıntı mı desem leke mi desem gelmiş. Bunu yaşayan var mı
Transferden sonra 5.ci gunun Canim Yerlesme Olabilir Hadi insallah gozun aydin canimKızlar selam. Bir şey hakkında danışmak istiyorum sizlere. Ben 1.6.22 de 3. gün embriyosu 2 tane transfer olmuştum. Dün gece sümüğümsü yapıda çok açık bir kahve renginde 4-5 damla akıntı mı desem leke mi desem gelmiş. Bunu yaşayan var mı
Umarım şifa olur yavrularımız güzelce tutunur emeklere değerEvet sizin sanki biraz çokmuş ama olsun eminim doktorunuz size göre tedavi uyguluyordur. Ben 3 estrofem, 3 lutinus fitil, 2 vitamin 1 corasprin gün aşırı progestan iğne 2 ampul ve haftada bir omegaven serum
Amin canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallahKisiye ozel tedavi oldugu icin sen onlara takilma Canim Sen kendi doktorunla hareket etve guzel haberlerini ver
Olsun nasibin böyleymiş bnm dondurulmuş oldu ilk zaten umarim son olur hepimizinki Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah6 senelik evliyim aslinda gec bile kaldik ama ben kursa filan gitmek zorunda kaldim Fransadan Almanyaya gectim evlenince buraya alisma suresi vs derken bende gec kaldim tabiama saglik olsun cok sukur evet dondurulmuş embriyo. Ilkinde taze transfer olmustum
Aminn canim benim YaaOlsun nasibin böyleymiş bnm dondurulmuş oldu ilk zaten umarim son olur hepimizinki Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
İnşallah ya rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahİnşallah hayırla yerleşme kanamasıdır canımçok yoğun kanama olmadığı sürece korkacak bidurum değil
İnşallah inşallah. Yalan yok bende çok pozitifim bu defa. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahTransferden sonra 5.ci gunun Canim Yerlesme Olabilir Hadi insallah gozun aydin canim
Şimdi hastaneden geldik ve transferim yapılamdı rahim duvarım incelmiş şala gibiGercekten oyle canim olmayinca olmuyor dogru zamani bekliyor demekki o yuzden Rabbim guc verdikce devam Umut yikmak yok
Guzel haberler vermek nasip olsun insallah birbirimize
Neler yapiosun nasil geciyor?
Bende 29um hayırlısını versin rabbimBen de 29 yaşındayım ilk denemem
Sizin kaçıncı gününüzdü bugün. Bide kaçıncı gün embriyosuydu . Bende belirti hiç yok halaKubii38 bnm dunden beri cidden aşırı migden bulaniyo bu normalmi daha ilaç icmedim dun afedersin küstüm zaten ondan snra belirti aramistim sizde böyle oluyomu ? Durduk yere öguruyorum ayıptır söylemesi
ben de 6.günümde vermiştim benim de 0.5 çıkmıştı. 9.gün erken gebelik yaptım , oda kalbim kadar temiz çıktıYaşıt sayılırız cnm bugün kan testi yaptırdım 5.gün embriyosu 5.gün sonuç negatif .tutunma olsa idi 3-5 çıkardı bi şeyler ..benım de 3.denemem cok üzgünüm
Hay Allah yaa kaç mm di şuna kaç oldu benimde 8mm den son kontrolde 5e indi ertelendi 6tane estrofem içmeme rağmen bu geldi başıma sizin adınıza da çok üzüldüm hayal kırıklığıŞimdi hastaneden geldik ve transferim yapılamdı rahim duvarım incelmiş şala gibi
Benim planlı olması histereskopi canım transfer için gitmiştim o gün rahim duvarı aşılamadı ertesi gün hemen yapıldıAa genelde adet bitimi yumutlama başında yapıyorlar saniyodum bence adet oluyosun canm hgs yi bn adet bitti2 gun sonra yaptilar tekrar adet oldum mesela ama hs yi adet bitti bir hafta gecti öle yapti hic sorunum olmadi .s
Kuzum transfere hazırlanıyordum. Tarnfer günü rahim duvarı aşılamadı ertesi gün hemen yapıldıNe ilacı kullanıyordun ki bıraktın
Bende bugün 6. Gün tertemiz bir erken gebelik test sonucu ile karsialstimben de 6.günümde vermiştim benim de 0.5 çıkmıştı. 9.gün erken gebelik yaptım , oda kalbim kadar temiz çıktıGüldüğüme bakma üzgünüm ama ne yapalım. İmkan dahilinde tekrar deneyeceğiz. Tabi her başarısız deneme sonrası diğer tedaviye aşırı korkularla başlıyorum maalesef.
Anladım canom saolBebeğim benim histereskopi nisan 28’de oldu adetim de 14 mayısta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?