Bende kayseriliyim 27 yasindayimEwt ilk ankara 29 yasindayim siz
Hadi guzel haberlerle dön canim benim6 Haziran günü transfer olacak var mı kızlar gelin beraber bekleyelim bugün öğleden sonra benim ikinci transferim
Kesinlikle nasipten öteye yol yok haklısın herşey bu kadar iyiyken tutunamadı ilki yıkıldım ama tekrar başladık kendime değil doktoruma güveniyorum hayırlısını versin rRabbimHadi guzel haberlerle dön canim benim
Benimde 2.ci transferim bakalim Nasipten öte yol yok
Gercekten oyle canim olmayinca olmuyor dogru zamani bekliyor demekki o yuzden Rabbim guc verdikce devam Umut yikmak yokKesinlikle nasipten öteye yol yok haklısın herşey bu kadar iyiyken tutunamadı ilki yıkıldım ama tekrar başladık kendime değil doktoruma güveniyorum hayırlısını versin rRabbim
Öle tabi duadan baska hic bisey gelmiyor eldenHadi guzel haberlerle dön canim benim
Benimde 2.ci transferim bakalim Nasipten öte yol yok
Kucukmussun ah ah en azindan erken baslamissin bn bu sene basladim baksana dondurulmuş embriyo mu seninkide ?Bende kayseriliyim 27 yasindayim
Evet sizin sanki biraz çokmuş ama olsun eminim doktorunuz size göre tedavi uyguluyordur. Ben 3 estrofem, 3 lutinus fitil, 2 vitamin 1 corasprin gün aşırı progestan iğne 2 ampul ve haftada bir omegaven serumKızlar merhaba ilaçlardan bahsetmişsiniz ama en çok ben mi kullanıyorum acaba dedim. Estrofem günde 4 ağızdan 2 fitil. Protestan fitil 4 tane kan sulandırıcı iğneler ve hap vitamin ilaçları prograf 2 tane birde nidirad kasılma için yeni başladım bilemedim
Pgt önermedi doktorum periferik kanda kromozom testimiz bozuk çıksaydı isteyecekti. Yaş 29-30 . Donmuş var toplam 7 tane oluşmuştu 4 kaldı geriye. İnşallah kullanmama gerek kalmaz bu olumlu olur
Pgt için embriyonun plesanta kısmından örnek alınıyormuş yüZde 90-95 bebekle aynı oluyormuş ama yanılma payı varmış. Kesin değil demişti ebru hoca.
Evet muhtemelen yaş faktöründen dolayı olabilir. İllaki pgt yaptırmayı önerdiği hastalar vardır sonuçta bu da şansı arttıran bir olasılıkAdrianaJely siz benden daha gencsınız bu bakımdan da gerek gormemıs sanırım .umarım sizler için güzel şeyler olur canım bu ay
6 senelik evliyim aslinda gec bile kaldik ama ben kursa filan gitmek zorunda kaldim Fransadan Almanyaya gectim evlenince buraya alisma suresi vs derken bende gec kaldim tabiKucukmussun ah ah en azindan erken baslamissin bn bu sene basladim baksana dondurulmuş embriyo mu seninkide ?
Kisiye ozel tedavi oldugu icin sen onlara takilma Canim Sen kendi doktorunla hareket etKızlar merhaba ilaçlardan bahsetmişsiniz ama en çok ben mi kullanıyorum acaba dedim. Estrofem günde 4 ağızdan 2 fitil. Protestan fitil 4 tane kan sulandırıcı iğneler ve hap vitamin ilaçları prograf 2 tane birde nidirad kasılma için yeni başladım bilemedim
Ayhhh inşallah hadi bakalım kaçıncı gün ?İnşallah çok güzel geçer transferiniz, dualarımız sizinlebende dün akşamdan beri hafif bacağımda ve alt belimde çekilme var çok çoı hafif belli belirsiz ama onunla alakası yoktur gibime geliyor ya başka belirtim yok hiç
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah'ımCanım inşallah sımsıkı tutunur bebeğin
Teşekür ederim çok heyecanlıyımAllah yardımcın olsun insallah güzel geçer sımsıkı tutunur sana
Bebeğim benim histereskopi nisan 28’de oldu adetim de 14 mayıstaYa kızlar yazanların hepsini alamadım alıntıya ama adetiniz ne zaman olmuştu histereskopi sonrası benim dün akşamdan kanamam yoğunlaştı doktoruma yazdım ilaçları bıraktığın için normal dedi sizce normal mi içim pek rahat etmedi korkuyorum daha da aksi bişey olacak diye
Ne ilacı kullanıyordun ki bıraktınYa kızlar yazanların hepsini alamadım alıntıya ama adetiniz ne zaman olmuştu histereskopi sonrası benim dün akşamdan kanamam yoğunlaştı doktoruma yazdım ilaçları bıraktığın için normal dedi sizce normal mi içim pek rahat etmedi korkuyorum daha da aksi bişey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?