2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hadi guzel haberlerle dön canim benim
Benimde 2.ci transferim bakalim Nasipten öte yol yok
Kesinlikle nasipten öteye yol yok haklısın herşey bu kadar iyiyken tutunamadı ilki yıkıldım ama tekrar başladık kendime değil doktoruma güveniyorum hayırlısını versin rRabbim

Kesinlikle nasipten öteye yol yok haklısın herşey bu kadar iyiyken tutunamadı ilki yıkıldım ama tekrar başladık kendime değil doktoruma güveniyorum hayırlısını versin rRabbim
Gercekten oyle canim olmayinca olmuyor dogru zamani bekliyor demekki o yuzden Rabbim guc verdikce devam Umut yikmak yok
Guzel haberler vermek nasip olsun insallah birbirimize
Neler yapiosun nasil geciyor?

Kızlar merhaba ilaçlardan bahsetmişsiniz ama en çok ben mi kullanıyorum acaba dedim. Estrofem günde 4 ağızdan 2 fitil. Protestan fitil 4 tane kan sulandırıcı iğneler ve hap vitamin ilaçları prograf 2 tane birde nidirad kasılma için yeni başladım bilemedim

Evet sizin sanki biraz çokmuş ama olsun eminim doktorunuz size göre tedavi uyguluyordur. Ben 3 estrofem, 3 lutinus fitil, 2 vitamin 1 corasprin gün aşırı progestan iğne 2 ampul ve haftada bir omegaven serum

AdrianaJely siz benden daha gencsınız bu bakımdan da gerek gormemıs sanırım .umarım sizler için güzel şeyler olur canım bu ay

Ben de 28 yaşındayım , ilk denemem :) Evet sizin biraz fazlaymış ama kişiye göre değişir bence de . Benim günde 3 estrofem, 3 progestan fitil , 1 progestan iğne

Kucukmussun ah ah en azindan erken baslamissin bn bu sene basladim baksana dondurulmuş embriyo mu seninkide ?
6 senelik evliyim aslinda gec bile kaldik ama ben kursa filan gitmek zorunda kaldim Fransadan Almanyaya gectim evlenince buraya alisma suresi vs derken bende gec kaldim tabi ama saglik olsun cok sukur evet dondurulmuş embriyo. Ilkinde taze transfer olmustum

Kisiye ozel tedavi oldugu icin sen onlara takilma Canim Sen kendi doktorunla hareket et ve guzel haberlerini ver

Kızlar selam. Bir şey hakkında danışmak istiyorum sizlere. Ben 1.6.22 de 3. gün embriyosu 2 tane transfer olmuştum. Dün gece sümüğümsü yapıda çok açık bir kahve renginde 4-5 damla akıntı mı desem leke mi desem gelmiş. Bunu yaşayan var mı

Ayhhh inşallah hadi bakalım kaçıncı gün ?

Bebeğim benim histereskopi nisan 28’de oldu adetim de 14 mayısta

Ne ilacı kullanıyordun ki bıraktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…