- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 53
- 26
Korkma canım benim ben 13 gün iğne kullandım içini ferah tut son zamanları ayakkabımı giyerken sızlamalar yaşıyordum güzel olsun herşey senin için hepimiz içinCanım az önce hissetim. Elimi sağ yumurtalığımın üstüne doğru basınca bir şişkinlik var. Basınca da ağrı yapıyor. Bende böyle oluyor yumurtalama zamanları çok tuhaf ki. Ama hissetim yani şükür, demekki vücudum tepki vermiş ilaçlara. Sabah kontrolüm var 6.gün kontrolü. Beş gün iğne kullandım. Bakalım kaç m oldu boylarıiki üç gün daha kullandırırlar sanki iğne gibi geliyor bana
Sabah muane oldum. 13.5 ve 15 dedi doktor ama bir şey soramadan çıktı acelece. Yoğun sanırım bayağı. Yani benim iki yumurtam mı oluşuyor sadeceKorkma canım benim ben 13 gün iğne kullandım içini ferah tut son zamanları ayakkabımı giyerken sızlamalar yaşıyordum güzel olsun herşey senin için hepimiz için
6.günündü herlade bugün benim görüşümce yanlış bilgi aktarmak istemem ama bence son zamanları daha da gelişiyor yumurtalar. Ultrosonda görünen kadar toplanmıyor canım opuya girdiğin zaman içinin doluluk ve boşluk oranına göre topluyorlar benim ilk başta 21di 17si toplandı 9u kaldı. Herkesin vucudu farklı oluyor kuzu sen onu düşünme güzel ve sağlıklı olsunlar tek yumurtayla bile herşey oluyor moralini yüksek tutmaya çalış ve dediğim gibi 6.günündü ve daha önümüzde günler var. İlacın dozu ne kadardı hangi ilaçları kullanıyorsunSabah muane oldum. 13.5 ve 15 dedi doktor ama bir şey soramadan çıktı acelece. Yoğun sanırım bayağı. Yani benim iki yumurtam mı oluşuyor sadeceUlrtasyonda görünen kadar mı toplanıyor yumurta. Ben polikistik olduğum İçin anlam vermedim. Millet 15 yumurta toplantı galan diyor kendileri için
Gano f ilacı kullanıyorum canım. İki gün sonra yine gideceğim. Sanırım bu sefer toplama tarihi verir. Yumurta kalite seviyelerini hiç anlamadım ama 5aa falan diye bir şeyler yazan olmuş. En kaliteli yumurta hangisi oluyor acaba6.günündü herlade bugün benim görüşümce yanlış bilgi aktarmak istemem ama bence son zamanları daha da gelişiyor yumurtalar. Ultrosonda görünen kadar toplanmıyor canım opuya girdiğin zaman içinin doluluk ve boşluk oranına göre topluyorlar benim ilk başta 21di 17si toplandı 9u kaldı. Herkesin vucudu farklı oluyor kuzu sen onu düşünme güzel ve sağlıklı olsunlar tek yumurtayla bile herşey oluyor moralini yüksek tutmaya çalış ve dediğim gibi 6.günündü ve daha önümüzde günler var. İlacın dozu ne kadardı hangi ilaçları kullanıyorsun
GONAL f in dozu kaç canım. Herkese farklı ilaç uygulaması yapılıyor ama ben cetrotide ve merional iğnesi de kullanmıştım yaklaşık 6 gün. bilmiyorum ama toplama tarihi için erken gibi geliyor bana. İyi kaliteli olarak biliyorum 5aa.Gano f ilacı kullanıyorum canım. İki gün sonra yine gideceğim. Sanırım bu sefer toplama tarihi verir. Yumurta kalite seviyelerini hiç anlamadım ama 5aa falan diye bir şeyler yazan olmuş. En kaliteli yumurta hangisi oluyor acaba
Birde 13.5 ve 15 mm mi olmuş yumurtalarSabah muane oldum. 13.5 ve 15 dedi doktor ama bir şey soramadan çıktı acelece. Yoğun sanırım bayağı. Yani benim iki yumurtam mı oluşuyor sadeceUlrtasyonda görünen kadar mı toplanıyor yumurta. Ben polikistik olduğum İçin anlam vermedim. Millet 15 yumurta toplantı galan diyor kendileri için
Polikistiklikler 225 oluyor genelde diye biliyorum. Transfer kaçıncı gün oluyor genel de kiGONAL f in dozu kaç canım. Herkese farklı ilaç uygulaması yapılıyor ama ben cetrotide ve merional iğnesi de kullanmıştım yaklaşık 6 gün. bilmiyorum ama toplama tarihi için erken gibi geliyor bana. İyi kaliteli olarak biliyorum 5aa.
Sabırla transfer gününü bekliyoruzSelamlar kizceler herkes iyidir umarımhazirana az zaman kaldi hazirliklar nasil gidiyor?
Benim bir sonraki kontrol 24 ünde.
En son lucrin( muadili bir igne oldum) suam sadece folik asit ve coraspin kullanıyorum adet olmayi bekliyorum
Ben opu dan 5 gün sonra regl olmuştum. Zaten bir hafta sonrasina randevu vermisti kontrol icin oyuzden reglin ikinci gününde kontrolüm vardı. Ama ikinci regl ( bir iki gune olacağım) oldugunda kontrole gelmene gerek yok dedi. Haftaya randevum var.Sabırla transfer gününü bekliyoruzbirşey soracağım canım. Opudan sonra ilk adetimizde doktora bildiriyor muyuz? Çünkü ben 2. Adette başlayacağım transfer hazırlıklarına
Benim dondurulmuş olacak canım tam bilmiyorumPolikistiklikler 225 oluyor genelde diye biliyorum. Transfer kaçıncı gün oluyor genel de ki
Kaç yumurta 5. Güne gitti balımSabırla transfer gününü bekliyoruzbirşey soracağım canım. Opudan sonra ilk adetimizde doktora bildiriyor muyuz? Çünkü ben 2. Adette başlayacağım transfer hazırlıklarına
Benim dondurulmuş olacak canım tam bilmiyorum
Benim dondurulmuş olacak canım tam bilmiyorum
Toplamayı soracağıma transfer demişimBirde 13.5 ve 15 mm mi olmuş yumurtalar
4 taneKaç yumurta 5. Güne gitti balım
Oh çok şükür canım :)4 tane
Benim 12. Gün olmuştu.. Olur canım insanın kafası karışıyorToplamayı soracağıma transfer demişim
Dondurulmuş olacak bizde. 20 nisanda opu oldum benHaziran ayında transfer olacaklar dondurulmuş embriyomu yoksa freh transfer mi olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?