2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

amh değerin kaç canım

Benimde bugün 6. Günüm test yapmamak için zor duruyorum. Kasık ağrısı var hafiften inşallah bebeğim tutunmaya çalışıyordur. Hepimiz pozitifi görürüz hayırlısıyla
Aynı gidiyoruz canım. ben o testi yaptım pismanim

Kubii38 bnm dunden beri cidden aşırı migden bulaniyo bu normalmi daha ilaç icmedim dun afedersin küstüm zaten ondan snra belirti aramistim sizde böyle oluyomu ? Durduk yere öguruyorum ayıptır söylemesi
Cokmu geziyosun acaba canim?
Benim cok gezdimde oluyor arada dinlen surekli canim insallah guzel havadisler verirsin

Merhaba arkadaşlar bende 3 haziranda transfer oldum bugün 3. günüm dünden beri belim ve bacaklarım çok ağrıyor ilaçlardan olabilir yazmışlar ama sadece coraspirin folbiol birde progestan fitil kullanıyorum hepsini daha önce kullanmışlığım var hiç böyle olmamıştı

Selam canim biz seninle ayniyiz
Bende 3 haziranda transfer oldum 3.cu gun embriyosu 2 adet insallah guzel haberler verelim birbirimize E eylulld

Ben de 1 Haziran'da 5.gün transferi oldum 11inde test dedi doktorum

Canim hayırlı sonuçlarla karsilas inşallah aynı bende sürekli burda buluyorum kendimi 6.gun yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…