- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Altıncı gün erken gebelik için de erken olabilir canım. Moralini bozmamaya çalış. Biliyorum çok zor.Bende bugün 6. Gün tertemiz bir erken gebelik test sonucu ile karsialstim
amh değerin kaç canımBen iki histeroskopi arası kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu Dr um sağlıklı embriyo değildi demek ki demişti yapı olarak kendimi suçlayan insanım hiç iyi bir şey değil siz yapmayın sağlıklı olan bir şekilde tutunur biraz zamana ve sabıra ihtiyaç var sadece
amh değerin kaçtı canımMerhabalar ..bende haziranda tek embriyoyla transfer olacağım .. doktorum şansın düşük embriyo kalitesi iyi değil yedek de yok dedi ama ben yne de çok umutlandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bilmiyorum ki ama pozitife döner belki insalahAltıncı gün erken gebelik için de erken olabilir canım. Moralini bozmamaya çalış. Biliyorum çok zor.
Aynı gidiyoruz canım.Benimde bugün 6. Günüm test yapmamak için zor duruyorum. Kasık ağrısı var hafiften inşallah bebeğim tutunmaya çalışıyordur. Hepimiz pozitifi görürüz hayırlısıyla
Cokmu geziyosun acaba canim?Kubii38 bnm dunden beri cidden aşırı migden bulaniyo bu normalmi daha ilaç icmedim dun afedersin küstüm zaten ondan snra belirti aramistim sizde böyle oluyomu ? Durduk yere öguruyorum ayıptır söylemesi
Hadi insallah guzel haberlerle donesin canim Yaaİnşallah inşallah. Yalan yok bende çok pozitifim bu defa. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hic moralini bozma dogru zamani bekliyor guzumŞimdi hastaneden geldik ve transferim yapılamdı rahim duvarım incelmiş şala gibi
Daha erken canım ya sonra pozitife döner inşallah . 2 gün sonra kan testi yapıcam bende varsa çıkar 8.günde herhalde.Aynı gidiyoruz canım.ben o testi yaptım pismanim
5.günündeyim ve sanki bu gün zaman geçmiyor gibi diğer günler daha hızlıydı sona yaklaştıkça beklemek zorlaşıyorTransferin kacinci gunundesiniz kizlar Nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz ? Biraz sohbet edelim
Bn 10 u bkliycemDaha erken canım ya sonra pozitife döner inşallah . 2 gün sonra kan testi yapıcam bende varsa çıkar 8.günde herhalde.
Ben 3 haziranda oldum canim 3.gun embriyosu 2 adetSizin kaçıncı gününüzdü bugün. Bide kaçıncı gün embriyosuydu . Bende belirti hiç yok hala
Hic gecmiyor hemde gunler kizlar ya Dolaniyom geliom biraz dinleniyom tekrar bi kalkiyom5.günündeyim ve sanki bu gün zaman geçmiyor gibi diğer günler daha hızlıydı sona yaklaştıkça beklemek zorlaşıyor
Selam canim biz seninle ayniyizMerhaba arkadaşlar bende 3 haziranda transfer oldum bugün 3. günüm dünden beri belim ve bacaklarım çok ağrıyor ilaçlardan olabilir yazmışlar ama sadece coraspirin folbiol birde progestan fitil kullanıyorum hepsini daha önce kullanmışlığım var hiç böyle olmamıştı
Ben de 1 Haziran'da 5.gün transferi oldum 11inde test dedi doktorumMerhabalar hanimlar benim de 1 Haziran'da transferim oldu ,hafif bel kasık agrisi oluyor da esas psikolojik mi bilmiyorum sürekli bir yorgunluk var sizde de olmuş muyduçok zorlu bir bekleyiş kan testi,ardından kese goruncek mi kalp atışını duyacak miyiz doktorum 13 ünde kan testine çağırdı ama 10 unda belli olmaz mı acaba
Canim hayırlı sonuçlarla karsilas inşallah aynı bende sürekli burda buluyorum kendimi 6.gun yaptım negatifKızlar hepimiz için aynı durum demekkidizi falan izliyorum da yine kendimi burda buluyorum bir an önce sonucu bilmek istiyorum ama inşallah pozitiftir ya Bugun öğlen idrar testi yaptım 7. Günüm maalesef çıkmadı inşallah yarın sabah ilk idrarla yapınca biraz bişeyler çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?