- 13 Nisan 2022
- 165
- 215
- 23
- 32
Bende 29umBen de 29 yaşındayım ilk denemem
inşallahHic moralini bozma dogru zamani bekliyor guzum
Aminn hepimiz karşılaşalım hayırlı sonuçlarlaCanim hayırlı sonuçlarla karsilas inşallah aynı bende sürekli burda buluyorum kendimi 6.gun yaptım negatif
10 gün önce 9.4 tü bugüne 11 bekliyordu doktorum 8 çıktı şok oldumHay Allah yaa kaç mm di şuna kaç oldu benimde 8mm den son kontrolde 5e indi ertelendi 6tane estrofem içmeme rağmen bu geldi başıma sizin adınıza da çok üzüldüm hayal kırıklığı
Aminn hepimiz karşılaşalım hayırlı sonuçlarlaBen 3 denemeyi de peşpeşe yaptım bundan sonra ara vermeyi düşünüyorum inşallah Rabbim bu sefer nasip etmiştir İlki olumlu olunca 2. De kesin tutar gözüyle bakmıştım ama olmadı
10 gün önce 9.4 tü bugüne 11 bekliyordu doktorum 8 çıktı şok oldum
Cumartesi normalde test günüm heralde o zaman gider veririm doktorla da bi konuşurum ne diyo neden tutmadı vs diye eğer olumsuzsaGerçekten bi enkaz altından kalkıyor vücut hop tekrar iğne ilaç.10 Gün kan verin direkt bende öyle planlıyorum
İşte 10 da bile kan değerinde minik bir artış oluyor bazılarında o minik artışın idrara geçmesi zorCumartesi normalde test günüm heralde o zaman gider veririm doktorla da bi konuşurum ne diyo neden tutmadı vs diye eğer olumsuzsaTabi o zamana kadar idrara devam
İşte 10 da bile kan değerinde minik bir artış oluyor bazılarında o minik artışın idrara geçmesiCumartesi normalde test günüm heralde o zaman gider veririm doktorla da bi konuşurum ne diyo neden tutmadı vs diye eğer olumsuzsaTabi o zamana kadar idrara devam
Tutunduysa birsey olmaz öksürük hapşırmaKızlar bende gıcık gibi kuru öksürük var 3 gündür üşüttüm galibaacaba bişey olur mu?
Bir dahaki denememde yemin edeceğim ki test yapmayayım. Yoksa dayanamıyorum. Yemin edersem bozmam en azındanAynı gidiyoruz canım.ben o testi yaptım pismanim
Kendimi gördüm onun için bende yemin etmiyorum yapabileyim duramazsam diyeBir dahaki denememde yemin edeceğim ki test yapmayayım. Yoksa dayanamıyorum. Yemin edersem bozmam en azından
İnternette hapşırma öksürme zarar vermez diyordu canımKızlar bende gıcık gibi kuru öksürük var 3 gündür üşüttüm galibaacaba bişey olur mu?
Ama belirti öyle psikolojikmiş ki negatifi görünce hiç ağrı sızı kalmadı. Demek vücudumuzu biz yönlendiriyoruz.Çok pozitif olsak çok fayda eder mi acabaKendimi gördüm onun için bende yemin etmiyorum yapabileyim duramazsam diye
Benim bugün 4.günüm :)Ayhhh inşallah hadi bakalım kaçıncı gün ?
:))) ay çok yasaa çok pozitif olsam ben muhtemelen kovitin ppzitifi olurum betanin olacağı hiç sanmiomAma belirti öyle psikolojikmiş ki negatifi görünce hiç ağrı sızı kalmadı. Demek vücudumuzu biz yönlendiriyoruz.Çok pozitif olsak çok fayda eder mi acaba
Benim goguslerim hala ağrıyor şişkinlik devam ediyor yatınca iyiyim kalkınca belim agriorAma belirti öyle psikolojikmiş ki negatifi görünce hiç ağrı sızı kalmadı. Demek vücudumuzu biz yönlendiriyoruz.Çok pozitif olsak çok fayda eder mi acaba
Çok büyük hayal kırıklığı oluyor gerçekten benim doktorum hiçbir açıklama bulamadı bununla ilgili size bir açıklama yapıldı mı10 gün önce 9.4 tü bugüne 11 bekliyordu doktorum 8 çıktı şok oldum
17 haziranda kan verilcek benimde insallah dayanabilirsem direk kanda ogrenmek istiyorum yaaİnşallahbenimde bi tanecik 5. Gün embriyosu sizin test gününüz ne zaman bana doktorum 9.gün yapabilirsin demişti
Al benden de o kadar:))) ay çok yasaa çok pozitif olsam ben muhtemelen kovitin ppzitifi olurum betanin olacağı hiç sanmiom
Aa sizin bayağı geç tarihiniz niye acaba . Benim 13ü verdiler tarih17 haziranda kan verilcek benimde insallah dayanabilirsem direk kanda ogrenmek istiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?