2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim hayırlı sonuçlarla karsilas inşallah aynı bende sürekli burda buluyorum kendimi 6.gun yaptım negatif
Aminn hepimiz karşılaşalım hayırlı sonuçlarla Ben 3 denemeyi de peşpeşe yaptım bundan sonra ara vermeyi düşünüyorum inşallah Rabbim bu sefer nasip etmiştir İlki olumlu olunca 2. De kesin tutar gözüyle bakmıştım ama olmadı

Gerçekten bi enkaz altından kalkıyor vücut hop tekrar iğne ilaç. 10 Gün kan verin direkt bende öyle planlıyorum

Cumartesi normalde test günüm heralde o zaman gider veririm doktorla da bi konuşurum ne diyo neden tutmadı vs diye eğer olumsuzsa Tabi o zamana kadar idrara devam
İşte 10 da bile kan değerinde minik bir artış oluyor bazılarında o minik artışın idrara geçmesi zor

Cumartesi normalde test günüm heralde o zaman gider veririm doktorla da bi konuşurum ne diyo neden tutmadı vs diye eğer olumsuzsa Tabi o zamana kadar idrara devam
İşte 10 da bile kan değerinde minik bir artış oluyor bazılarında o minik artışın idrara geçmesi
Kızlar bende gıcık gibi kuru öksürük var 3 gündür üşüttüm galiba acaba bişey olur mu?
Tutunduysa birsey olmaz öksürük hapşırma

Ama belirti öyle psikolojikmiş ki negatifi görünce hiç ağrı sızı kalmadı. Demek vücudumuzu biz yönlendiriyoruz.Çok pozitif olsak çok fayda eder mi acaba
:))) ay çok yasaa çok pozitif olsam ben muhtemelen kovitin ppzitifi olurum betanin olacağı hiç sanmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…