3.cu gün embriyosu o yuzden canimAa sizin bayağı geç tarihiniz niye acaba . Benim 13ü verdiler tarih
Benimde 12 haziran ama bi hafta olunca idrar testi yapmak istiyorum arkadaşım 1 hafta sonra pozitif çıkmıştı inşallah bizimde öyle çıkar17 haziranda kan verilcek benimde insallah dayanabilirsem direk kanda ogrenmek istiyorum yaa
Test günümüz aynı canım ben 6 . Gün bugün yaptım koca bir negatifBenimde 12 haziran ama bi hafta olunca idrar testi yapmak istiyorum arkadaşım 1 hafta sonra pozitif çıkmıştı inşallah bizimde öyle çıkarBana kalsa hergün test yapıcam nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Kullandığın ilaçlar hangileri bana doktor gunde 6 tane estrofem ve prolutex verdi. Bugün ilk iğnemi oldum heyecanla cumartesi transferimi bekliyorum inşallah hep birlikte güzel haberler veririz birbirimize kafanı cok takma düşünmemeye çalış ki stres olunca karın geriliyormus ve tutması zorlaşıyormuş hemşire bana öyle dedi dünya yansa umrunda olmasın dediAyy hadi insallah Yaa guzel haberler vermek nasip olsunbende bugun 2.ci gunum transferden sonra ilk 3gun cok dikkat etmem gerektigini solediler fazla bi is görmemeye cabaliyorum inşallah Tutunabilirler bu benim 2.ci tedavim ilkinde asiri kanama sonucu tutunamadilar bende bol bol su iciyorum bak onu herkezden duydum
YaaTest günümüz aynı canım ben 6 . Gün bugün yaptım koca bir negatif
Yüksekti kaç hatırlamıyorum şimdi ama 42 yumurta toplandıamh değerin kaç canım
İnşallah öyle olurYaaerken gebelik testi mi yaptınız beli olmaz belki geç çıkar umudunuzu kaybetmeyin
Sakın strese girme tutunuyor tabiki 7. gün için bence çok iyi değerinKızlar 7. günüm sabah idrar testi negatif ağlaya ağlaya işe gittim İş çıkışı kan verdim 40 çıktı Sizce tutunuyor mu ?
Aaa çok güzel canım tutunmuş işte, hayırlı olsunKızlar 7. günüm sabah idrar testi negatif ağlaya ağlaya işe gittim İş çıkışı kan verdim 40 çıktı Sizce tutunuyor mu ?
3.cu gün embriyosu o yuzden canim
3 haziranda oldum
Aa anladım tamamdır bi an 5 gibi kalmış aklımda, hadi inşallah güzel haberler vericez birbirimizeKızlar 7. günüm sabah idrar testi negatif ağlaya ağlaya işe gittim İş çıkışı kan verdim 40 çıktı Sizce tutunuyor mu ?
5 in üzerindeki tüm değerler gebe olduğunuzu gösterirKızlar 7. günüm sabah idrar testi negatif ağlaya ağlaya işe gittim İş çıkışı kan verdim 40 çıktı Sizce tutunuyor mu ?
Kızlar 7. günüm sabah idrar testi negatif ağlaya ağlaya işe gittim İş çıkışı kan verdim 40 çıktı Sizce tutunuyor mu ne güzel tutunmuş işte hayırlı olsun
Benim 5. Gün embriyosu 2 Haziran'da transfer oldum Dr 16 Haziran'da test yap dedi çok geç değil mi
Her doktor farklı söylüyor olabilir benimde 3 haziran transfer 12 si dedi ama erken öğrenmemiz lazım takip etmemiz için dedi benim dış gebelik geçmişim var o yüzden iğneye başlıcam hemenBenim 5. Gün embriyosu 2 Haziran'da transfer oldum Dr 16 Haziran'da test yap dedi çok geç değil mi
Evet bende oleyim Ya Ama Sonra bekledigini goremeyince cok uzuluyosun o yuzden kan sonucuna kadar duruyum istiyorumBenimde 12 haziran ama bi hafta olunca idrar testi yapmak istiyorum arkadaşım 1 hafta sonra pozitif çıkmıştı inşallah bizimde öyle çıkarBana kalsa hergün test yapıcam nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Hadi hayirlisi InsaAllah. Ben yarin gidicem. Bir haftadir az az kanamalarim oluyordu. Bugun biraz artti. Işte kalinliga bakilacak. Aslinda bence daha bhgunden adet oluyorum ama neyse bakalim nasil olacak. Arada kontrole çagiracak herhalde di mi seni?B Buyuk_umutlar bugün kontrole gittim tekrar sonunda estrofeme başladık 25 hazirana kadar devam 25 haziranda son kontrol ve transfer günü belli olacak sen neler yaptın
Prolutex ignem var estrifam hap ultrages fitil folio forte hap Bunlar var bende canim Kullandiklarim ya gercekten ole aslinda aklimizdan cikarmamiz gerekKullandığın ilaçlar hangileri bana doktor gunde 6 tane estrofem ve prolutex verdi. Bugün ilk iğnemi oldum heyecanla cumartesi transferimi bekliyorum inşallah hep birlikte güzel haberler veririz birbirimize kafanı cok takma düşünmemeye çalış ki stres olunca karın geriliyormus ve tutması zorlaşıyormuş hemşire bana öyle dedi dünya yansa umrunda olmasın dedi
Benim de öyleydi bugün kanda çıktıTest günümüz aynı canım ben 6 . Gün bugün yaptım koca bir negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?