2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Seni kalp atışına çağırmış canısı
Evet canım ben zaten bu hafta gideceğim diye bekledim hemen bayram sonrası doktorum ise diğer hafta geldiğimde anca görebileceğimi söyledi daha küçük olduğunu söyledi ay ölürüm ben onun küçüklüğünü yaradan'a hayali bile ne güzel ya

Aslinda durum biraz daha farkli. Eger tup bebek esnasinda embryolari pgtye yani genetic taramaya yolladiysaniz zaten ikili test de bi benzeri yaptirmaya gerek yok. Sma ya da baska hastalik tasiyicilarina uygulanan tup bebek yontemi farkli bizde yumurta ve spermleri dis gorunusle iyisini seciyorlar onlarda yumurta ve spermler se teste tabii tutulup iyisi secilebiliyor ya da embryolar ayrintili olarak o hastalik tasiyicisi mi diye bakiliyor. Esim ve ben tup bebek oncesi 4. Deneme diye chromosome analysis yaptirmistik ikimizin de iyi geldi translocation falan bi farklilik yoktu o yuzden o testleri simdilik dusunmuyorum ama belki doktor onerirse fikrim degisir. Bir de 35 yas ustu gebeliklerde daha cok oneriliyor bu testler.

Benim de bugun fitille birlikte cok acik pembe leke geldi bugun. Simdi doktora msj biraktim geri aramasini bekliyorum. Buradan edindigimiz bilgiye gore insallah onemli bisey degildir diye dusunuyorum ama yine de insanin morali bi bozuluyor. Bu sabah da evde kalan testlerden zevkine yapmistim artik bir cift cizgi bagimlisiyim ultrasound randevum da 25inde bakalim heyecanla bekliyorum esim de izin aldi. 6+5 olucak 25inde insallah kese ve kalp atisi gorulur

Kızlar, hamilelik grubu için tablo yapmayı öğrenen arkadaşlar, hem pratik için hem burda kontrol edelim diye bir tablo hazırlasanız ya. Son adet tarihi, transfer kacıncı gün ve kac tane embriyo, doktor kaç haftalık dedi ilk kontrolde falan. Güzel olur hepimiz takip ederiz :)

Kırmızı olmadigi sürece endise etme ama takip et olur mu devamli doktor aradığında ekstra bir ilac vs kullanmani isterse iletir muhtemelen

Ben de yarin eve gidicem kapinin onunde 1 kutu gec kargolanmis test var, hepsini yapmak istiyorum

rubbyT hazirlamisti ama o yarın Adana'ya gidecek biraz giremeyebilir

Canım ben kod yazıp yaptım onu ama bilgisayardan yolculuk yapıcam o yüzden şuan yapmam mümkün değil başka çözen varsa deneyebilir

İnşallah gerek kalmaz diyelim ya nebilim benim icin cok rahat sadece bir hastalik var korktuğum kardesimde olan onuda soylememistim sorduklarında unutmustum inşallah olmaz

Allah razi olsun canim benim yorgunluk bende hat safhada uyku delisi oldum biraksalar 7 24 uyurum bu surecte
Sorma, ben de bugün 4te uyuyakaldım, 8de kalktım. İlaçların saatini de kaçıtmışım, hızlı hızlı aldım hepsini, ağlayarak da oksapar yaptım. Her geçen gün iğneyi sokma fikri bile mahvedio beni, inş perşembe yeter bırak der

Off igneler yapmak benide cok zorluyor artik morarmiyor ama hassasiyet oldu zor giriyor zaten

Canım ben kod yazıp yaptım onu ama bilgisayardan yolculuk yapıcam o yüzden şuan yapmam mümkün değil başka çözen varsa deneyebilir
Şimdiden eline sağlık canım uğraştın öğrendin o kadar. Artık ya sen ya da bilen başkası varsa ne zaman müsait olursanız, güzel olur bakması yegenlerimize :)

Kırmızı olmadigi sürece endise etme ama takip et olur mu devamli doktor aradığında ekstra bir ilac vs kullanmani isterse iletir muhtemelen
Evet psikopat gibi saat basi giriyorum su an tuvalete kontrol icin haber bekliyorum bakalim

Ins canim ikili testler sunlar bunlar hic birimizin basini agritmaz saglikla hayirla bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz

Off igneler yapmak benide cok zorluyor artik morarmiyor ama hassasiyet oldu zor giriyor zaten
Benim her yerim mor. Karnimdaki morluklardan kola gec dedi, hergun kocamla harp halinde yapiyoruz igneleri sokarken cok fazla acimaya basladi, artik yanlislikla kasa mi giriyoruz yag diye napiyoruz bilmiyorum ama aglayarak bitiyor her seans, ve kollarimda mor. Aile ici siddet maduru sanacak doktor diye korkuyorum, boyle igne yeri degil 6-8 cm capinda morluklarimin hepsi. Benim morluklarim kolay da gecmez offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…