2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Bize transfer gününden beri ilişki yasak dendi

Bu arada ben kacirdim sanki bi ara muhabbeti donmustu. Kadinlar klubunun iphone icin de app'i var mi? Cunku ben bulamadim. Gerci bazen ulkeden dolayi da olmuyor bazi app'ler boyle surekli telefon tarayicisindan girmek gicik oluyor

5aab gibi bilgileri vardır ya insanların ben benimkini hiç ama hiç bilmiyorum kızlardan duydum ama doktora sormadım bile sonra durduk yere benimki niye böyle onlarınki niye öyle diye dert edinirim diye ister istemez kıyaslıyorsun çünkü
Ben ilk transferde ağzımın payını aldım ondan dolayı bunda o kadar rahat davrandım ki benden rahatı mezarda o derece

Kizlar kizlar bu arada size bir sey soracagim ben bunu cok sonradan ogrendim aranizda bilen varmi ya da ben gibi yeni ogrenen ornek simdi ben 6+3 um ya internette diyorki 7 haftalik yani 6+0 6+6 ya kadar 7 haftalikmis ya da mesela 4+0 4+6 5 haftalikmis kafam karisti ben hep 6+3 oldugu icin 6 haftalik diyordum ama oyle degilmis galiba biri beni aydinlatsin

Yani 6 bitti 7 nin içindesin sen kısaca 1,5 aylık de olsun bitsin

Benimde okudugum kaynaklar oyle diyor ama karsimdaki ne olarak diyor emin olmayinca kafam karisiyor o yuzden en guzeli artisiyla demek geldi bana

Aynen öyle diyorum canim ama geç öğrenince bu hafta meselesini ilk bi idrak edemedim Benim dışımda inşallah bilmeyenler vardır tek kalmam
Hee ondan ben 8+3 olmama ragmen alttaki imza kisminda 9. Hafta diye çıkıyor benimde kafam bugun ona takilmisti yemin ederim burasi olmasa hic bisey bilmicem şansa yasiyorum gibi hissettim suan

Hee ondan ben 8+3 olmama ragmen alttaki imza kisminda 9. Hafta diye çıkıyor benimde kafam bugun ona takilmisti yemin ederim burasi olmasa hic bisey bilmicem şansa yasiyorum gibi hissettim suan
Bende ayni canim bende youtubede bir hoca var onda ogrendim.daha bugun Sonra kendimi sorguladim tek ben degilimdir insallah diye sizi de bilgilendireyim dedim fazla geldi bu bilgi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…