- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
Oyle valla burasi zaten direkt Alo Tup Bebek hatti masallah her soruya cevap varOh cok sukurbizler cidden uzman olduk galiba bu lekelenme konusunda
Simdi klinikten aradilar beni de. Hemsireyle konustum pembe renk normal kahverengi de normal bi kac damladan oteye gitmezse kirmizi de normal dedi. Kendini takip et lekelenme kanamaya donerse hemen ara dedi ama endiselencek bi durum yok beta degerin yuksekti zaten dedi. Bir de ihtiyaten bi kac gun iliskiye girme dedi.
Benim yasak dün bittiÇok şükür bi sıkıntı yokmuş. Bize transfer gününden beri ilişki yasak dendi
Oyle valla burasi zaten direkt Alo Tup Bebek hatti masallah her soruya cevap var
Yok benim için 6+7Ilahi Azelya6+7 ne kiz sen ona 7 hafta desene. Valla vakit zor geciyor bi gorsek keseyi ve duysak kalbi de rahatlasak
Bize transferden sonra 2 hafta yasakti sonra serbest denmisti.Çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Bize transfer gününden beri ilişki yasak dendi
Her yerde farklı uygulamalar var demekBize transferden sonra 2 hafta yasakti sonra serbest denmisti.
Evet tabii hastaya gore de degisiyor olabilir.Her yerde farklı uygulamalar var demek
MaleseeefBu arada ben kacirdim sanki bi ara muhabbeti donmustu. Kadinlar klubunun iphone icin de app'i var mi? Cunku ben bulamadim. Gerci bazen ulkeden dolayi da olmuyor bazi app'lerboyle surekli telefon tarayicisindan girmek gicik oluyor
5aab gibi bilgileri vardır ya insanların ben benimkini hiç ama hiç bilmiyorum kızlardan duydum ama doktora sormadım bile sonra durduk yere benimki niye böyle onlarınki niye öyle diye dert edinirim diye ister istemez kıyaslıyorsun çünküYemin ederim bir kişiden şunları duymasam kendimde sorun aricaktimben asla ekstra bilgi edinemiyorym bende asil daha cok sey bildikce stres olurum ben mesela bilmem embriyolarim bilmem kac kac kalite banane ne degiscek bilsem diye merak etmedim hic neyse yanlız degilmisim çok sevindim
Hahhaa ilahiBenim yasak dün bitti
Yok biz de hala kankayiz yasak bitti sadeceHahhaa ilahibiz 3 aydır kanka kanka takılıyoruz
Yani 6 bitti 7 nin içindesin sen kısaca 1,5 aylık de olsun bitsinKizlar kizlar bu arada size bir sey soracagim ben bunu cok sonradan ogrendim aranizda bilen varmi ya da ben gibi yeni ogrenen ornek simdi ben 6+3 um ya internette diyorki 7 haftalik yani 6+0 6+6 ya kadar 7 haftalikmis ya da mesela 4+0 4+6 5 haftalikmis kafam karisti ben hep 6+3 oldugu icin 6 haftalik diyordum ama oyle degilmis galiba biri beni aydinlatsin
Aynen öyle diyorum canim ama geç öğrenince bu hafta meselesini ilk bi idrak edemedimYani 6 bitti 7 nin içindesin sen kısaca 1,5 aylık de olsun bitsin
Benimde okudugum kaynaklar oyle diyor ama karsimdaki ne olarak diyor emin olmayinca kafam karisiyor o yuzden en guzeli artisiyla demek geldi banaKizlar kizlar bu arada size bir sey soracagim ben bunu cok sonradan ogrendim aranizda bilen varmi ya da ben gibi yeni ogrenen ornek simdi ben 6+3 um ya internette diyorki 7 haftalik yani 6+0 6+6 ya kadar 7 haftalikmis ya da mesela 4+0 4+6 5 haftalikmis kafam karisti ben hep 6+3 oldugu icin 6 haftalik diyordum ama oyle degilmis galiba biri beni aydinlatsin
Hee ondan ben 8+3 olmama ragmen alttaki imza kisminda 9. Hafta diye çıkıyor benimde kafam bugun ona takilmisti yemin ederim burasi olmasa hic bisey bilmicem şansa yasiyorum gibi hissettim suanAynen öyle diyorum canim ama geç öğrenince bu hafta meselesini ilk bi idrak edemedimBenim dışımda inşallah bilmeyenler vardır tek kalmam
Bence de canim galiba içinde olarak hesaplandiği için bir hafta fazla soyleniliyorBenimde okudugum kaynaklar oyle diyor ama karsimdaki ne olarak diyor emin olmayinca kafam karisiyor o yuzden en guzeli artisiyla demek geldi bana
Bende ayni canim bende youtubede bir hoca var onda ogrendim.daha bugunHee ondan ben 8+3 olmama ragmen alttaki imza kisminda 9. Hafta diye çıkıyor benimde kafam bugun ona takilmisti yemin ederim burasi olmasa hic bisey bilmicem şansa yasiyorum gibi hissettim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?