2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kesinlikle katılıyorum canım. Aldırmak söz konusu değil rabbimin emaneti ama bilmekte isterim eşim hiç sıcak bakmıyor maalesef. Şehir hastanesinde nasıl yaptırılıyor acaba çam ve sakuraya bakabilirim yakın bana aslında araştırayım bunu teşekkür ettim

Valla bende hiç bilmiyorum bi yandan bilsem kendimi hazırlarım diyorum ama sevgim isteğim değişmez ki ayy karıştım ben şuan yaptırabilirim doktor öneriyor ama bilmiyorum

Ya kızlar bişey sorcam bizim ki zatne tüp bebek en saglikli olan sperm ve yumurtalar secilmiyor mu ? Hatta ben sma testi yaptirtmistim esime tup bebek doktoruna sormustuk siz istiyormusunuz test diye hayir gerek yok demisti ztn sma pozitif cikan kisileri tup bebege yonelndiriyorlarmis diye duymuştum. Yani bu mantikla bakildiginda ikili teste ihtiyacmiz var mi ki ? Bu arada cidden hic bilmiyorum arsstirmadimda

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım ikili test yaptırırım detaylı ultrason tamamdır Allah korusun bişey çıksa aldırmayı düşünmüyorum o yüzden boşuna stres yapmak istemiyorum

İlk söylediğim şey buydu benim doktorum senin oranın tabii ki daha az ama baktırmak istersen merkezlerin yaptığı test yerine bı genetik merkezleri tercih et dedi. Seçilmiş bir sperm uygun ortam oluşturularak yerleşiyor falan bence de oran çok az ama kafam karışıyor herkes bir şey söylüyor malum

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım ikili test yaptırırım detaylı ultrason tamamdır Allah korusun bişey çıksa aldırmayı düşünmüyorum o yüzden boşuna stres yapmak istemiyorum
Kesinlikle canım aldırmak ne demek Allah korusun bakalım bende dönünce net karar vericem. Bizim zamanımız uygun 10. Haftadan sonra bakılıyormuş

Vala noktasına kadar katılıyorum söylediğine
Valla bende hiç bilmiyorum bi yandan bilsem kendimi hazırlarım diyorum ama sevgim isteğim değişmez ki ayy karıştım ben şuan yaptırabilirim doktor öneriyor ama bilmiyorum
Kötüyü düşünme canm Allah'ın izniyle kendini hazırlayacağın bir durum olmayacak bu yolda zaten yeterince yıprandık bazı şeyleri akışına bırakmak lazım bence

Şehir hastanelerinin tibbi genetik bolumunden randevu alınıp gidiliyormus kuzum. Yani onlar da para alabilir ama daha uygundur diye düşünüyorum. Araştırıp bilgilerle eşine gidersen belki o da kabul eder ben de bi bilgi edinirsem haber ederim sana mutlaka

Tamamdır canımm bakalım haberleşiriz

Kaçıncı haftadasın şimdi canım?

Açıkçası amaç aldırmak değil zaten ama Allah korusun bir problem varsa eğer erkenden keşfedip, problemin üzerine eğitimler alıp yavrumuzu daha güzel yetiştirmek daha iyi olmaz mı kızlar?
İşte benimde bi yanım aynen böyle diyor çok kararsızım gelince bakacağım karar veren yazsın

muhtemelen yaptıranlar vardir bide ekstra para verdik en saglikli kaliteli spermler secilsin diye genetik hastaliklarin sonucunu zaten tüp bebege yonlendiriyorlarsa biraz para tuzagi olabilir gibi geldi ama yine de doktorumla konusmadan kesin bir yorumda da bulunmak istemiyorum sadece burada sizlerin yazdigindan bilgim var o kadar ama mutlaka fikirlerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…