Kesinlikle katılıyorum canım. Aldırmak söz konusu değil rabbimin emaneti ama bilmekte isterim eşim hiç sıcak bakmıyor maalesef. Şehir hastanesinde nasıl yaptırılıyor acaba çam ve sakuraya bakabilirim yakın bana aslında araştırayım bunu teşekkür ettimCanim ben onu araştırdım nifty testi diyorlar. Genetik merkezleri yapiyor dolar ya da euro uzerinden. Ortalama 4 bin falanmis. Anne kanini alip inceliyorlar 10 15 gune sonuç çıkıyor hatta cinsiyet de belli oluyormuş. %99 doğruluk payi oluyormuş sonuclarin. Ama şehir hastanelerinin genetik bölümünde de yapılıyor diye biliyorum bi arastir istersen. Ben de doktoruma soracam kalp atışını duyunca. Cunku 10. Hafta falan yapılıyormuş. Yani sıkıntı çıksa bile aldirmayacaz bebisi ama en azindan neyle karsilasacagimizi bilip önlem alabiliriz
Ayyy nasil guzel hatirliyorsun ya
Valla bende hiç bilmiyorum bi yandan bilsem kendimi hazırlarım diyorum ama sevgim isteğim değişmez ki ayy karıştım ben şuan yaptırabilirim doktor öneriyor ama bilmiyorumValla canm bencede gereksiz eşinin dediği gibi hep stres hep stres daha fazlasına gerek yok Rabbime bırak o hakkında hayırlısını ve en güzelini verecekşahsen ben kendi adıma hiç bir bu tarz testi yaptırmayacağım
Ya kızlar bişey sorcam bizim ki zatne tüp bebek en saglikli olan sperm ve yumurtalar secilmiyor mu ? Hatta ben sma testi yaptirtmistim esime tup bebek doktoruna sormustuk siz istiyormusunuz test diye hayir gerek yok demisti ztn sma pozitif cikan kisileri tup bebege yonelndiriyorlarmis diye duymuştum. Yani bu mantikla bakildiginda ikili teste ihtiyacmiz var mi ki ? Bu arada cidden hic bilmiyorum arsstirmadimdaKesinlikle katılıyorum canım. Aldırmak söz konusu değil rabbimin emaneti ama bilmekte isterim eşim hiç sıcak bakmıyor maalesef. Şehir hastanesinde nasıl yaptırılıyor acaba çam ve sakuraya bakabilirim yakın bana aslında araştırayım bunu teşekkür ettim
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım ikili test yaptırırım detaylı ultrason tamamdır Allah korusun bişey çıksa aldırmayı düşünmüyorum o yüzden boşuna stres yapmak istemiyorumKızlar bugün doktorum ikili test içinde konuştu bizle. Burda merkezlerde yapılan ikili testler %60 doğruluk payı olan testlermiş ve yalancı pozitifte çıkabiliyormuş. Ki bunu bir kaç kişiden duydum genetik bozuk deyip sağlıklı bebek doğuranlar oldu. Bitane özel bi uygulama varmış yurtdışı menşeili biraz pahalı ama %100 dedi hatta şuan yaptırsan cinsiyeti de öğreniyorsun dedi. Dönünce bi arayıp fiyat alıcam ama kesin çok pahalıdır Euro dedi çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz ya ben çok aradayım eşim hiç istemiyor o testi, bizim için sonucu farketmez çok stresli bi yıl geçirdin gerek yok diyor ben çok kararsızım
İlk söylediğim şey buydu benim doktorum senin oranın tabii ki daha az ama baktırmak istersen merkezlerin yaptığı test yerine bı genetik merkezleri tercih et dedi. Seçilmiş bir sperm uygun ortam oluşturularak yerleşiyor falan bence de oran çok az ama kafam karışıyor herkes bir şey söylüyor malumYa kızlar bişey sorcam bizim ki zatne tüp bebek en saglikli olan sperm ve yumurtalar secilmiyor mu ? Hatta ben sma testi yaptirtmistim esime tup bebek doktoruna sormustuk siz istiyormusunuz test diye hayir gerek yok demisti ztn sma pozitif cikan kisileri tup bebege yonelndiriyorlarmis diye duymuştum. Yani bu mantikla bakildiginda ikili teste ihtiyacmiz var mi ki ? Bu arada cidden hic bilmiyorum arsstirmadimda
Kesinlikle canım aldırmak ne demek Allah korusun bakalım bende dönünce net karar vericem. Bizim zamanımız uygun 10. Haftadan sonra bakılıyormuşBen yaptırmayı düşünmüyorum canım ikili test yaptırırım detaylı ultrason tamamdır Allah korusun bişey çıksa aldırmayı düşünmüyorum o yüzden boşuna stres yapmak istemiyorum
Bnmde 12. Gün 959 du ya senin tek bebişle bnde şuan teke hazırlık yapıyorum ondan balım halbuki daha kese görmedimAyyy nasil guzel hatirliyorsun yaduygulandim evet bende ozaman acaba ikiz mi diye cok düşünüyordum ama bebisimiz biraz hızlı gelisiyormus meger
Vala noktasına kadar katılıyorum söylediğineYa kızlar bişey sorcam bizim ki zatne tüp bebek en saglikli olan sperm ve yumurtalar secilmiyor mu ? Hatta ben sma testi yaptirtmistim esime tup bebek doktoruna sormustuk siz istiyormusunuz test diye hayir gerek yok demisti ztn sma pozitif cikan kisileri tup bebege yonelndiriyorlarmis diye duymuştum. Yani bu mantikla bakildiginda ikili teste ihtiyacmiz var mi ki ? Bu arada cidden hic bilmiyorum arsstirmadimda
Kötüyü düşünme canm Allah'ın izniyle kendini hazırlayacağın bir durum olmayacak bu yolda zaten yeterince yıprandık bazı şeyleri akışına bırakmak lazım benceValla bende hiç bilmiyorum bi yandan bilsem kendimi hazırlarım diyorum ama sevgim isteğim değişmez ki ayy karıştım ben şuan yaptırabilirim doktor öneriyor ama bilmiyorum
Maşallah benim değer ne durumda acaba 214 ü gördüm kaldı öyleceBnmde 12. Gün 959 du ya senin tek bebişle bnde şuan teke hazırlık yapıyorum ondan balım halbuki daha kese görmedim
Şehir hastanelerinin tibbi genetik bolumunden randevu alınıp gidiliyormus kuzum. Yani onlar da para alabilir ama daha uygundur diye düşünüyorum. Araştırıp bilgilerle eşine gidersen belki o da kabul ederKesinlikle katılıyorum canım. Aldırmak söz konusu değil rabbimin emaneti ama bilmekte isterim eşim hiç sıcak bakmıyor maalesef. Şehir hastanesinde nasıl yaptırılıyor acaba çam ve sakuraya bakabilirim yakın bana aslında araştırayım bunu teşekkür ettim
Tamamdır canımm bakalım haberleşirizŞehir hastanelerinin tibbi genetik bolumunden randevu alınıp gidiliyormus kuzum. Yani onlar da para alabilir ama daha uygundur diye düşünüyorum. Araştırıp bilgilerle eşine gidersen belki o da kabul ederben de bi bilgi edinirsem haber ederim sana mutlaka
Kaçıncı haftadasın şimdi canım?Hayır canım vajinal baktı kese var rahim içinde dış gebelik değil dedi ama çok küçük şuan o yüzden görünmüyor dedi. Bi arkadaşıma sordum oda normal dedi onunda 8 haftada görünmüş bebeği bakalım haftaya kesin net belli olur heralde
Eşimde diyor nasıl bi doktordu hiç bişey sormadı bize ki benim eşim hamilelik hakkında sıfır bilgiye sahip.O saçma onu sorması lazımdı ya
İşte benimde bi yanım aynen böyle diyor çok kararsızım gelince bakacağım karar veren yazsınAçıkçası amaç aldırmak değil zaten ama Allah korusun bir problem varsa eğer erkenden keşfedip, problemin üzerine eğitimler alıp yavrumuzu daha güzel yetiştirmek daha iyi olmaz mı kızlar?
Allah razı olsun canım seninkide sağlıkla ilerlesin inşallahCanım benim kusura bakma kan gördüğünü anlayamamışım okurken o zaman iyi yapmışsın Allahın izniyle hiç bişey olmayacak dualarım seninle❤
Vala noktasına kadar katılıyorum söylediğine
Kötüyü düşünme canm Allah'ın izniyle kendini hazırlayacağın bir durum olmayacak bu yolda zaten yeterince yıprandık bazı şeyleri akışına bırakmak lazım bence
muhtemelen yaptıranlar vardir bide ekstra para verdik en saglikli kaliteli spermler secilsin diyeİlk söylediğim şey buydu benim doktorum senin oranın tabii ki daha az ama baktırmak istersen merkezlerin yaptığı test yerine bı genetik merkezleri tercih et dedi. Seçilmiş bir sperm uygun ortam oluşturularak yerleşiyor falan bence de oran çok az ama kafam karışıyor herkes bir şey söylüyor malum
Saglikla goreceksin bebisim sende inşallah az kaldiBnmde 12. Gün 959 du ya senin tek bebişle bnde şuan teke hazırlık yapıyorum ondan balım halbuki daha kese görmedim
Ben yaptırmyacam Allah korusun kötü bişey çıkarsa gebeliğimi zehir ederim kendime. Zaten nasıl olursa kabulümdür başımın üstünde kalbimde yerleri varİşte benimde bi yanım aynen böyle diyor çok kararsızım gelince bakacağım karar veren yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?