2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Allah var hiç ısınmadım doktora. Kanama oluncada baktırmadım. Sıkacam dişimi artık haftaya kadar keseleri karından gördü zaten içim rahatladı biraz

Ya biz tüp bebek sürecinde de genetik tarama yaptırmadık canım yalan söylemeyeyim ama dediğin gibi çoğu kişi hep genetik yaptırıyor tüp bebekte sonrasında transfer yaptırıyor ki bizim zaten mesela en sağlıklı yumurtalar dölleniyor en kaliteli spermler bırakılıyor mesela benim 20 tane yumurtam toplandı 12 tanesi birinci kalite sağlıklı seçildi yani Allah'ın izniyle bir şey çıkacağını düşünmüyorum Bir de çıksa da hiçbir şey yapamayacağız hani evet bir yandan bilip bilinçlenmek de iyi ama ama biz bu ne zorluklarla bu hamileliği bu pozitifi gördük hani onu da zehir etmenin bir anlamı var mı bilemiyorum yine de dediğiniz gibi doktorla görüşmeden de bir şey demek doğru olmaz ama şu anki düşüncem yaptırmamak

Allah var hiç ısınmadım doktora. Kanama oluncada baktırmadım. Sıkacam dişimi artık haftaya kadar keseleri karından gördü zaten içim rahatladı biraz
Ondan dedim benim dusuncem normalde farkli ama senin o ruh halin durumun farkliydi isinmadigin guvenmedigin birine baktirmak istememeni gayet iyi anlayabilirim en guzelini yaptin

Yok genetik test bende yaptırmadım ama özel sperm seçimi icin para verdim hakkimizda hayirlisi olsun her turlusuyle bebislerimiz kabulumuzdur bakalim bende doktorumla goruseyim onun bizi bos yere biseye yonlendirmeyecegine eminim gerek yoksa yoksa da soyler mutlaka

Yok canım biz özel sperm de seçtirmedik yani aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim büyük

Ama ben ve eşim kan vermiştik bizim genetiğe bakılması için sıkıntı çıksaydı embriyoya baktıracaktık ama sorun çıkmadığı icin gerek duymadı doktor.

Biz de ne seçtirdik ne de genetiğe gönderdik Allah’a emanet yola devammmm
Hahahah aklın yolu bir bizde aynı canm ya iki tarafında ailesinde genetik bir hastalık olmadığı için yaptırmadık zaten öyle bir düşüncemiz olmadı hiç sperm seçmeye gelince zaten orada sperm yıkama işlemi yapıp en sağlıklı olanı seçiyoruz eğer Azo sperm gibi ya da farklı bir hastalık gibi erkekte bir sıkıntı varsa o zaman en iyiyi seçiyoruz dedi doktor biz de gerek duymadık yani senin dediğin gibi Allah'a emanet yola devam verende o yaradanda

Kesinlikle katılıyorum doktor görüşü önemli güvendiğimiz için. Benim doktorumda size gerek duyulmaz bence ama illa yaptırıcam dersen uygun olan değil gerçek sonuç vereni tercih et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…