Allah var hiç ısınmadım doktora. Kanama oluncada baktırmadım. Sıkacam dişimi artık haftaya kadarBen bu konuda doktora ici isinmadiigi icin guvenmemesini anlayabiliyorum ama genel olarak vajinal muayenenin zararlo oldugunu düşünmüyorum oyle olsa doktorin bu sekilde bakmayacagini düşünüyorumki belli bir donemden sonra mesela suan 8. Haftamdayim artik karindan bakildi onun mutlaka ince bir noktasi var ki bu sekilde hareket ediyorlar.
Ya biz tüp bebek sürecinde de genetik tarama yaptırmadık canım yalan söylemeyeyim ama dediğin gibi çoğu kişi hep genetik yaptırıyor tüp bebekte sonrasında transfer yaptırıyor ki bizim zaten mesela en sağlıklı yumurtalar dölleniyor en kaliteli spermler bırakılıyor mesela benim 20 tane yumurtam toplandı 12 tanesi birinci kalite sağlıklı seçildi yanimuhtemelen yaptıranlar vardir bide ekstra para verdik en saglikli kaliteli spermler secilsin diyegenetik hastaliklarin sonucunu zaten tüp bebege yonlendiriyorlarsa biraz para tuzagi olabilir gibi geldi ama yine de doktorumla konusmadan kesin bir yorumda da bulunmak istemiyorum sadece burada sizlerin yazdigindan bilgim var o kadar ama mutlaka fikirlerinizi merak ediyorum
Aynen canm Rabb'imin verdiğine elhamdülillahBen yaptırmyacam Allah korusun kötü bişey çıkarsa gebeliğimi zehir ederim kendime. Zaten nasıl olursa kabulümdür başımın üstünde kalbimde yerleri var
Ondan dedim benim dusuncem normalde farkli ama senin o ruh halin durumun farkliydiAllah var hiç ısınmadım doktora. Kanama oluncada baktırmadım. Sıkacam dişimi artık haftaya kadarkeseleri karından gördü zaten içim rahatladı biraz
Yok genetik test bende yaptırmadım ama özel sperm seçimi icin para verdimYa biz tüp bebek sürecinde de genetik tarama yaptırmadık canım yalan söylemeyeyim ama dediğin gibi çoğu kişi hep genetik yaptırıyor tüp bebekte sonrasında transfer yaptırıyor ki bizim zaten mesela en sağlıklı yumurtalar dölleniyor en kaliteli spermler bırakılıyor mesela benim 20 tane yumurtam toplandı 12 tanesi birinci kalite sağlıklı seçildi yaniAllah'ın izniyle bir şey çıkacağını düşünmüyorum Bir de çıksa da hiçbir şey yapamayacağız hani evet bir yandan bilip bilinçlenmek de iyi ama ama biz bu ne zorluklarla bu hamileliği bu pozitifi gördük hani onu da zehir etmenin bir anlamı var mı bilemiyorum yine de dediğiniz gibi doktorla görüşmeden de bir şey demek doğru olmaz ama şu anki düşüncem yaptırmamak
Yok canım biz özel sperm de seçtirmedik yani aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim büyükYok genetik test bende yaptırmadım ama özel sperm seçimi icin para verdimhakkimizda hayirlisi olsun her turlusuyle bebislerimiz kabulumuzdur bakalim bende doktorumla goruseyim onun bizi bos yere biseye yonlendirmeyecegine eminim gerek yoksa yoksa da soyler mutlaka
Biz de ne seçtirdik ne de genetiğe gönderdikYok canım biz özel sperm de seçtirmedik yani aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim büyük
HahahahBiz de ne seçtirdik ne de genetiğe gönderdikAllah’a emanet yola devammmm
Bizde verdik aynı canmAma ben ve eşim kan vermiştik bizim genetiğe bakılması için sıkıntı çıksaydı embriyoya baktıracaktık ama sorun çıkmadığı icin gerek duymadı doktor.
Canısı son adet tarihine göre 5+5 te gördük bizkızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz
Ayy benim 5+6 bu gün miniğimi görmek nasip olmadı yaaCanısı son adet tarihine göre 5+5 te gördük biz
Haftaya Çarşamba gideceğim dahaAyy benim 5+6 bu gün miniğimi görmek nasip olmadı yaa
Kesinlikle katılıyorum doktor görüşü önemli güvendiğimiz için. Benim doktorumda size gerek duyulmaz bence ama illa yaptırıcam dersen uygun olan değil gerçek sonuç vereni tercih et dediYok genetik test bende yaptırmadım ama özel sperm seçimi icin para verdimhakkimizda hayirlisi olsun her turlusuyle bebislerimiz kabulumuzdur bakalim bende doktorumla goruseyim onun bizi bos yere biseye yonlendirmeyecegine eminim gerek yoksa yoksa da soyler mutlaka
Şimdi gitsen görürsün kuzum ama haftaya iki sevinci birden yaşayacaksın inşallah. Hem kese hem kalpHaftaya Çarşamba gideceğim daha
Ayyy inşallah canm ya Allah'ım hepimize o sevinci yaşatsınŞimdi gitsen görürsün kuzum ama haftaya iki sevinci birden yaşayacaksın inşallah. Hem kese hem kalp
Seni kalp atışına çağırmış canısıHaftaya Çarşamba gideceğim daha
İnş bacım tek duamSaglikla goreceksin bebisim sende inşallah az kaldi
Yükseldi annesi yükseldi nolcak sağlıkla artıyordu şu önümüzdeki haftayı atlatınca hepimiz oh çekczMaşallah benim değer ne durumda acaba 214 ü gördüm kaldı öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?