2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet ya cok zor geciyor morarikliklar ilk hafta yaptiklarim cok morariyordu onlar anca gecti hassasiyet cok fazla var girmiyor yaparken çok acıyor bende kendime kiziyorum o an bebegi ogrenene kdr sabrediyordun ogrendin kavustun simdi fazla mi geliyor dayan hersey onun icin diye teselli etmeye çalışıyorum eşimde çok üzülüyor artik canim yandikca hergun bu da bitsin Allah'ım diye dua ediyor valla

Canim o testin adi nift. Ben 7000e sprdum, bir arkadas burdan 5000e sormustu. Ama o test 100% degil, %92yle %97 arasi degisiyor her hastalik icin kesinlik degeri. En yuksek kesinlik amniyosrntezde var o da %99.7 kesinlik orani, 100% diye hic birsey yok. Ben bir aksilik cikmazsa, doktor farkli birsey onermezse 15. Haftadan sonra amniyosentez yaptirmayi dusunuyorum. Cunku ben cok kuran bir insanim ve her seyi bilmem lazim, bilgi eksigim olunca cok kotu oluyorum. Bu nedenle hatta bugun kese sadece gordugunde gittigim doktor onu dusundum. Insallah kese icinde bebegi gordukten sonra 15. Haftaya kadar kotu hicbir sey dusunmeyecegim. Ya rabbim nasip ettikten sonra insallah yavruma saglikla kavusurum ama sifir stresle ilerlemeye calisacagim. Amniyosentezde 1000de 1 dusuk riski var ilk 48-72 saat sanirim. Zaten 3 gun ona stres olurum, onu hayirlisiyla atlatirsam sonuc gelece kadar da 2-3 haft pa sanirim, cok abartmadan sonuca stres olurum derken gecer zaman. Futursuzca stres olmamak icin kendime stres cizelgesi hazirladim. Kontrollu stres olmayi planliyorum :)) bebisi kalbini sesini duyunca ilk stres bitecek insallah.

Cam ve sakurada varsa ben de giderim oraya yakin degil bana ama ben rapor icin oraya gitmistim, her ne kadar kullanamamis olsam da, ama doktorlari cok begenmistim

Hahhaahhahahahahaha inanilmaz bayildim yazdiklarina ya bir yandan okurken Allah'ım ben en kadar gamsizim diye düşündüm asla hic biseyi merak etmiyorum bilmek istemiyorum

Hahhaaaa sen çok yaşa emi kontrollü stres vallahi çok mantıklı anlık streslerle başa çıkmak çok zor ben hiç bu kadar bilgiye gerek duymuyorum bilgi sahibi oldukça stres olurum ben en iyisi doktora gitmek iyi olduğunu duymak sonraki kontrolü beklemek

Yemin ederim bir kişiden şunları duymasam kendimde sorun aricaktim ben asla ekstra bilgi edinemiyorym bende asil daha cok sey bildikce stres olurum ben mesela bilmem embriyolarim bilmem kac kac kalite banane ne degiscek bilsem diye merak etmedim hic neyse yanlız degilmisim çok sevindim

İnşallah önemsizdir canm dikkat et kendine benimde 6+7 olacak gittiğimde hepimize hayırlı haberler nasip olsun çok heyecanlıyım çokk

@rubbyT hazirlamisti ama o yarın Adana'ya gidecek biraz giremeyebilir
Hem giremiyebilir hemde kalp atışını ve keseyi görelim öyle demiştik görmeyen duymayan baya kişi var daha

Mervecim senin yasin cok kucuk, Allahin izniyle senin ikili testin de iyi cikar, detayli ultrasonunda. O yuzden korkma doktor kolay kolay onermez. Ama biz 35 yas ustu gebeler icin risk yuksek ve bu bilgi zaten evlatlarimiz icin. Zaten aldirmayi dusunmeyen bir ane icin bu bilgi hamileligi zehir rtmez ki tersine arastirip ogrenmesini, ne bileyim mesela bir organla ilgili sorun varsa, dogum sirasinda doktorlarin daha hazirlikli bekleyip hemen mudahale etmesini saglar. Herkesin tercihine sonsuz sygim var, sadece benim dusuncem bilgi guctur. Bilip hazirlikli olmak ona gore davranmak benim icimi rahatlatan birsey, ben bilinmezlikten daha cok korkuyorum

Hahhaahhahahahahaha inanilmaz bayildim yazdiklarina ya bir yandan okurken Allah'ım ben en kadar gamsizim diye düşündüm asla hic biseyi merak etmiyorum bilmek istemiyorum
Ben bos yere mi evladim insallah saglikla kova olur diyorum bak ben olmak ne zor, kardesim de senin gibi, ohh diyorum mis boyle yasamak lazim hayati hahhahahhaha saniye de kafamda neler kuruyorum anlatmam, bazen soyle kendime 3. Kisi gibi bakiyorum off diyorum bu ne zor boyle yasamak yazik bana ahhh ahhh

Ayy vallahi kiz cok zor boyle anlatttiginda kendine stres yonetim cizelgesi yapmissin daha ne olsun ama basarili buldum yalan değil benimki de biraz abarti olabilir bilemedim

Ayy vallahi kiz cok zor boyle anlatttiginda kendine stres yonetim cizelgesi yapmissin daha ne olsun ama basarili buldum yalan değil benimki de biraz abarti olabilir bilemedim
Yok yok seninki daha iyi, secme sansim olsa onu secerim. Stresi zamani gelince yasamak seninki, ben onden yasiyorum birsey olmazsa bos yere yasiyorum, olursa, zaten zamani gelince yasayacaksin bos yere ne fazla yasiyorsun di mi? Farkindayim ama bu saatten sonra kendimi degistiremem o yuzden hayatima kontrolu stresi getirdim, sirayla yeteri kadar ve dogru zaman araliginda olmasina dikkat ediyorum. Biraz rahatlatti. Ama her seyi bilme istedgim egitim hayatiman kalma bir sey okulda da her seyi bilmek isterdim, ne olursa olsun ilgimi ceken her seyi incigina cincigine kadar arastirir ogrenirim, ve bildikce, ogrendigim sey korkunc bile olsa bir rahatlama huzur gelir icime. Aslinda sonucta hepimiz rahatlama pesindeyiz, sen bilmeden rahatsin, ben ayrintisina kadar bilince, tek fark bu

Ay ne guzel aciklamssin valla oyle ben zamani gelmeden once hic merak etmiyorum hic biseyi zamani gelsin bakariz diyorum insanin kendini degistirmesi cok zor bisey ama onemli olan kendisinde sevmediği ( illa kotu huy olmak zorunda degil aama kendinde sevmiuorsundur) ozelligi yonetmesi yada torpuleyebilmesi hatta insanin kendini tanimasi harika bisey

Seninde dediğin gibi tabiki herkesin kendi fikri düşüncesi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Simdi klinikten aradilar beni de. Hemsireyle konustum pembe renk normal kahverengi de normal bi kac damladan oteye gitmezse kirmizi de normal dedi. Kendini takip et lekelenme kanamaya donerse hemen ara dedi ama endiselencek bi durum yok beta degerin yuksekti zaten dedi. Bir de ihtiyaten bi kac gun iliskiye girme dedi.

Oh cok sukur bizler cidden uzman olduk galiba bu lekelenme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…