- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Canımm kesinlikle eşine katılıyorum tarama testlernin hiç birini yaptırmayı düşğnmüyorum bi tanıdıgmzn pgt li tüp bebeğinde risk cıktı düşün kaç kişide yüksek tisk cıkıp normal doğurdu hamilelğimümkendime zehir edemem doğrusu Rabbim ne yazdıysa kabulüm benimdeKızlar bugün doktorum ikili test içinde konuştu bizle. Burda merkezlerde yapılan ikili testler %60 doğruluk payı olan testlermiş ve yalancı pozitifte çıkabiliyormuş. Ki bunu bir kaç kişiden duydum genetik bozuk deyip sağlıklı bebek doğuranlar oldu. Bitane özel bi uygulama varmış yurtdışı menşeili biraz pahalı ama %100 dedi hatta şuan yaptırsan cinsiyeti de öğreniyorsun dedi. Dönünce bi arayıp fiyat alıcam ama kesin çok pahalıdır Euro dedi çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz ya ben çok aradayım eşim hiç istemiyor o testi, bizim için sonucu farketmez çok stresli bi yıl geçirdin gerek yok diyor ben çok kararsızım
Kızlar bugün doktorum ikili test içinde konuştu bizle. Burda merkezlerde yapılan ikili testler %60 doğruluk payı olan testlermiş ve yalancı pozitifte çıkabiliyormuş. Ki bunu bir kaç kişiden duydum genetik bozuk deyip sağlıklı bebek doğuranlar oldu. Bitane özel bi uygulama varmış yurtdışı menşeili biraz pahalı ama %100 dedi hatta şuan yaptırsan cinsiyeti de öğreniyorsun dedi. Dönünce bi arayıp fiyat alıcam ama kesin çok pahalıdır Euro dedi çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz ya ben çok aradayım eşim hiç istemiyor o testi, bizim için sonucu farketmez çok stresli bi yıl geçirdin gerek yok diyor ben çok kararsızım
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım ikili test yaptırırım detaylı ultrason tamamdır Allah korusun bişey çıksa aldırmayı düşünmüyorum o yüzden boşuna stres yapmak istemiyorum
Valla kizlar bende acikcasi detayli ultrason da cikiyor hersey diye biliyorum ama hiçbirimiz de evlatlarimiza kiyamayiz... Hersey zamanında güzel boşuna strese girmenin anlami yok bosuna para dokmenin de anlami yok .. Allah herseyin en dogrusunu bilir Rabbim en iyisini en güzelini en sagliklisini nasip etsin hepimize insCanımm kesinlikle eşine katılıyorum tarama testlernin hiç birini yaptırmayı düşğnmüyorum bi tanıdıgmzn pgt li tüp bebeğinde risk cıktı düşün kaç kişide yüksek tisk cıkıp normal doğurdu hamilelğimümkendime zehir edemem doğrusu Rabbim ne yazdıysa kabulüm benimde
Nasıl bir problem yaşadınız ben de orayı düşünüyordumCanım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Kalpinden öpüyorum.Mesajınnı şimdi gördüm inşallah transferin sağlıkla olmuştur ve inşallah minnoşun sana sıkı sıkı tutunur.Daha önce prp yaptırmadım hiç.İstanbuldayım ben.Daha önce Aret kamar da tedavi görüyordum ama orada bazı problemler yaşayınca bıraktım ve şimdi bahçecinin labratuavırını kullanan dr Sait Halil beyle tedavime başlayacağım.Hatta 20 dk ya doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.Dualarım seninle ve hepinizle canlar
Bende birşey yok daha ama 6.hafta itibari ile başlar diyorlar.umarım hafif geçiririz bu dönemi.aktif çalışıyorum ben şu an çok zorlanırım bulantı kusma olursaBenim miden yanmaya ve ara ara bulanmaya başladı, halsizlik ara ara baş dönmesi de ,zor günler geçiyor ,senin nasıl
Benim 12.gün 971 idi.14.gün 3993 çıktı şu an ikizlerher türlüsü kabul tekte çiftteiki transfer edildiği için diğerini kaybetmek istemem sadece ondan merak ettim herşeyin hep hayırlısı
Maşallah hayırlı olsun Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallahKesemi görmeye gittim tek kese göründü simdilik normalde 4+6 dayım ama ultrasonda 5+5 çıktı vok mutluyum
Çok şükür canım rabbim sana bağışlasınCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
İnşallah canım benimMasallah ya demek seninde ikizAllah sağlıkla ilerletsin masallah
Amin cnm bnm cumlemizinkiniÇok şükür canım rabbim sana bağışlasın
Rabbim kalanı sana bağışlasın inşallah kuzum üzülme demiycem ister istemez üzülüyor insan elinde olmadan ama diğer bebişini düşün onu üzme sıkıca tutunun birbirinizeCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Maşallah canmCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Elbette biraz icin aciyor ama dedigim gibi beklenen oldu çünkü o baya güçsüzdü ilkine göre ... Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallahRabbim kalanı sana bağışlasın inşallah kuzum üzülme demiycem ister istemez üzülüyor insan elinde olmadan ama diğer bebişini düşün onu üzme sıkıca tutunun birbirinize
Amin cnmmMaşallah canmsağlıkla kucağına almakta nasip etsin rabbim
Kuzum sonrasında sağlıksız olması daha kötü olurdu her şeyde vardır bi hayır. Bu minnoş sağlıkla ilerlesin inşallahCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Aynen cnm cok doğru söylüyorsun ins bu minnosumuzu saglikla kucagimiza almak nasip olurKuzum sonrasında sağlıksız olması daha kötü olurdu her şeyde vardır bi hayır. Bu minnoş sağlıkla ilerlesin inşallah
ayy ne güzel maşallahBenim 12.gün 971 idi.14.gün 3993 çıktı şu an ikizler
Kuzum üzülme çok şükür ki diğer bebeğin seninle Rabbim ona can sağlığı versin hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?