2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canımm kesinlikle eşine katılıyorum tarama testlernin hiç birini yaptırmayı düşğnmüyorum bi tanıdıgmzn pgt li tüp bebeğinde risk cıktı düşün kaç kişide yüksek tisk cıkıp normal doğurdu hamilelğimümkendime zehir edemem doğrusu Rabbim ne yazdıysa kabulüm benimde

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım ikili test yaptırırım detaylı ultrason tamamdır Allah korusun bişey çıksa aldırmayı düşünmüyorum o yüzden boşuna stres yapmak istemiyorum

Valla kizlar bende acikcasi detayli ultrason da cikiyor hersey diye biliyorum ama hiçbirimiz de evlatlarimiza kiyamayiz... Hersey zamanında güzel boşuna strese girmenin anlami yok bosuna para dokmenin de anlami yok .. Allah herseyin en dogrusunu bilir Rabbim en iyisini en güzelini en sagliklisini nasip etsin hepimize ins

Nasıl bir problem yaşadınız ben de orayı düşünüyordum

Benim miden yanmaya ve ara ara bulanmaya başladı, halsizlik ara ara baş dönmesi de ,zor günler geçiyor ,senin nasıl
Bende birşey yok daha ama 6.hafta itibari ile başlar diyorlar.umarım hafif geçiririz bu dönemi.aktif çalışıyorum ben şu an çok zorlanırım bulantı kusma olursa

Canim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedim ve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...

Çok şükür canım rabbim sana bağışlasın

Rabbim kalanı sana bağışlasın inşallah kuzum üzülme demiycem ister istemez üzülüyor insan elinde olmadan ama diğer bebişini düşün onu üzme sıkıca tutunun birbirinize

Maşallah canm sağlıkla kucağına almakta nasip etsin rabbim

Rabbim kalanı sana bağışlasın inşallah kuzum üzülme demiycem ister istemez üzülüyor insan elinde olmadan ama diğer bebişini düşün onu üzme sıkıca tutunun birbirinize
Elbette biraz icin aciyor ama dedigim gibi beklenen oldu çünkü o baya güçsüzdü ilkine göre ... Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah

Kuzum sonrasında sağlıksız olması daha kötü olurdu her şeyde vardır bi hayır. Bu minnoş sağlıkla ilerlesin inşallah

Kuzum üzülme çok şükür ki diğer bebeğin seninle Rabbim ona can sağlığı versin hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…