- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Amin cnmKuzum üzülme çok şükür ki diğer bebeğin seninle Rabbim ona can sağlığı versin hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin cnm hepimize nasip olsun insÇok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip
Maşallah canım Rabbim miniğini kucağına aldığın zamanlarıda göstersin inşallah sağlıklı bi şekildeCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Amin kuzucummm hepimize nasip olsun inşallahMaşallah canım Rabbim miniğini kucağına aldığın zamanlarıda göstersin inşallah sağlıklı bi şekilde
Allah tamamına erdirsin cnm kullananlar vardi ama eczaci bir öneri de bulunmadi miKızlar bugün kontrolüm vardı iki kese göründü kalp atışı için erken dedi duyamadık,10 gün sonra bir daha gideceğim. Midem çok fena onu da.sordum prilam verdi burda kullananlar vardı nasil kullanıyorsunuz üzerinde hiçbir şey yazmıyor sabah akşam mi günde bir mi
Canım herseyin hayırlısı benimde öle olmultu kalp atışı da duymultum sen yazınca içim bi cız etti.ama büyüdükten sonra kaybetmek daha kötü Rabbim herseyin hayırlısını versin.zaten bastan cılız gelişmeyen embriyolar da bi anomali oldugu için öle oluyormuş ..Rabbim herkesin bebişini ona bagışlasın saglıkla kucagımıza alalımCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Normalde gece ac karına iki tane alınıyor ama ben gece acken bi tane sabah ackende bi tane alıyoruö daha iyi oluyorKızlar bugün kontrolüm vardı iki kese göründü kalp atışı için erken dedi duyamadık,10 gün sonra bir daha gideceğim. Midem çok fena onu da.sordum prilam verdi burda kullananlar vardı nasil kullanıyorsunuz üzerinde hiçbir şey yazmıyor sabah akşam mi günde bir mi
Gözün aydın canımKızlar bugün kontrolüm vardı iki kese göründü kalp atışı için erken dedi duyamadık,10 gün sonra bir daha gideceğim. Midem çok fena onu da.sordum prilam verdi burda kullananlar vardı nasil kullanıyorsunuz üzerinde hiçbir şey yazmıyor sabah akşam mi günde bir mi
Doktor söylese daha iyi ben cok agir geciridgim icin 1 zofer + sabah 1 oglrn 1 aksam 2 prilam iciyorumKızlar bugün kontrolüm vardı iki kese göründü kalp atışı için erken dedi duyamadık,10 gün sonra bir daha gideceğim. Midem çok fena onu da.sordum prilam verdi burda kullananlar vardı nasil kullanıyorsunuz üzerinde hiçbir şey yazmıyor sabah akşam mi günde bir mi
Amin canimCanım herseyin hayırlısı benimde öle olmultu kalp atışı da duymultum sen yazınca içim bi cız etti.ama büyüdükten sonra kaybetmek daha kötü Rabbim herseyin hayırlısını versin.zaten bastan cılız gelişmeyen embriyolar da bi anomali oldugu için öle oluyormuş ..Rabbim herkesin bebişini ona bagışlasın saglıkla kucagımıza alalım
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ben uyumadan 2 tane alıyorum ama sen yine de Dr a sor istersenKızlar bugün kontrolüm vardı iki kese göründü kalp atışı için erken dedi duyamadık,10 gün sonra bir daha gideceğim. Midem çok fena onu da.sordum prilam verdi burda kullananlar vardı nasil kullanıyorsunuz üzerinde hiçbir şey yazmıyor sabah akşam mi günde bir mi
Şükür diger bebisin seninle ve saglikla büyüyecekAmin canimzaten ilk duyduğumda aklima sen geldin direk cok haklisinn cnm Rabbim hayırlısını versin dedim hep demek ki hayırlısı böyleymiş yani...
Aynen oyle cnm ilk kesem benimle hamd olsun...Şükür diger bebisin seninle ve saglikla büyüyeceküzülme sakin olur mu
ayy kuzum neyin hakkimizda hayirli oldugunu bilmiyoruz demekki tek cocuk hayirliymis senin icin. Bebişini hayirla saglikla kucagina alirsin insallahCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Canım bugün tam olarak ne kadarlık peki bebişler yani hafta gün olarak. Ben de 6+5de gidicem de ilk defa kalp atışı duyulur mu merak ediyorum.Kızlar bugün kontrolüm vardı iki kese göründü kalp atışı için erken dedi duyamadık,10 gün sonra bir daha gideceğim. Midem çok fena onu da.sordum prilam verdi burda kullananlar vardı nasil kullanıyorsunuz üzerinde hiçbir şey yazmıyor sabah akşam mi günde bir mi
Ben 6+6 da karından ultrasonla duydum canım sen de duyabilirsin benceCanım bugün tam olarak ne kadarlık peki bebişler yani hafta gün olarak. Ben de 6+5de gidicem de ilk defa kalp atışı duyulur mu merak ediyorum.
Canısı ben 6+5’te duymuştum son adet tarihime göre. tutunma zamanına göre değişebilir bu şekilde düşünCanım bugün tam olarak ne kadarlık peki bebişler yani hafta gün olarak. Ben de 6+5de gidicem de ilk defa kalp atışı duyulur mu merak ediyorum.
Açıkcasi sormama rağmen daha çok yeni hafta söylemek için dedi bir.sey demediCanım bugün tam olarak ne kadarlık peki bebişler yani hafta gün olarak. Ben de 6+5de gidicem de ilk defa kalp atışı duyulur mu merak ediyorum.
Sağlı bir şekilde devam eder inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim herşey güzel olucakCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?