Rabbim diğerini sana bağışlasın sağlıcakla kucagına almayı nasipte etsin canımCanim kızlar nasılsınız bugun kontrolüm vardi 8+5 , gayet maşallah sağlıklı gidiyor dedi...yine ikinci kese arkada kaldigi icin vajinal bakicam dedi ve baktiginda ikinci kesemin kalp atisi yoktu daha once sadece görmüştük ama duyamamistik biraz ciliz demisti doktor... Nitekim beklenen oldu ağlamak geldi icimden ama tuttum kendimi en azından yüce Rabbim birini nasip etti bunu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun dedimve ilk kesem artik bebek sekline benziyor maşallah... Hepiniz dualarimdasiniz sizde beni dualariniza katın ins...
Kuzum benim rabbim sana hayırlı olan neyse onu nasip etsin kalpten dilerimElbette biraz icin aciyor ama dedigim gibi beklenen oldu çünkü o baya güçsüzdü ilkine göre ... Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah
Ben 6+6 da karından ultrasonla duydum canım sen de duyabilirsin bence
Canısı ben 6+5’te duymuştum son adet tarihime göre. tutunma zamanına göre değişebilir bu şekilde düşün
Açıkcasi sormama rağmen daha çok yeni hafta söylemek için dedi bir.sey demedibir kese içini gördü diğerini tam göremedim dedi kalp atışını da.duymak istedi olmadi , zorlamayalım daha küçükler dedi.10 gün sonraya randevu verdi
Benim 10. Gün 355 12. Gun 951 di. Merkez değeriniz gayet guzel artis gostermis demistikızlar selam 10. gün 354 12. gün 917 çıktı kan sonucum bana fazla artmış gibi geldiböyle iki katından fazla artış gören var mı?
ohh maşallah çok artınca bi an kendimi garip hissettim 600 gibi bir rakama hazırdım çünkü bu fazla geldiBenim 10. Gün 355 12. Gun 951 di. Merkez değeriniz gayet guzel artis gostermis demisti
Cok güzel bir artış hic endise etmeohh maşallah çok artınca bi an kendimi garip hissettim 600 gibi bir rakama hazırdım çünkü bu fazla geldihemen doktoruma yazdım şimdi döndü çok şükür normalmiş
valla okadar hazırım ki onlara sağlıkla gelsin ya da gelsinler mide bulantısı falan razıyım o kadarınaCok güzel bir artış hic endise etmeama bak betalari hizli artanlarin mide bulantilari cok oluyor galiba burada gorudgum haberin ola
Hadi saglikla guzel gunler yakindavalla okadar hazırım ki onlara sağlıkla gelsin ya da gelsinler mide bulantısı falan razıyım o kadarına
Ben vardım canımkızlar selam 10. gün 354 12. gün 917 çıktı kan sonucum bana fazla artmış gibi geldiböyle iki katından fazla artış gören var mı?
Deme deme öyle Allahim bulantisiz hamilelik geçireyim devalla okadar hazırım ki onlara sağlıkla gelsin ya da gelsinler mide bulantısı falan razıyım o kadarına
Benimde aksama dogru berbat oluyorum yaaDeme deme öyle Allahim bulantisiz hamilelik geçireyim deİki gündür aç geziyorum önümde kovayla yaşıyorum afedersin öğürüyorum bişey yok açım ama yiyemiyorum sabahları kavga dövüş 1 dilim ekmek akşamlarıda ne piştiyse iki üç kaşık bunla duruyorum su bile afedersin çişmiş gibi geliyor tiksiniyorsun mide bulantın asla geçmiyor sadece hafifliyor ya da artıyor benim en çok sabahları ve bu saatler
Ben senden sonrayim daha vaktim var galibaKızçeler benim göbeğim hafiften çıktı acaba ilaçlardan mı yoksa bebişten mi bebişten olması erken mi sizde durumlar nedir
Ben 1 kilo verdim ama göbeğim çıktı ilginç şekildeBen senden sonrayim daha vaktim var galibaama sistigimi hissediyorum. Ozellikle gogusler.pzt günü de baslangic kilosu icin tartildim 68 kiloymusum halbuki kilo vermis olmam lazim 6. Haftadan beri en son bn 66 falandim yavas yavas sisiyorum galiba...
Artik bence yavas yavaş bebiş oBen 1 kilo verdim ama göbeğim çıktı ilginç şekilde
Ya minnoşumArtik bence yavas yavaş bebiş o
Yok canim kullanmayim dedim ama bu gidisle yazdiracam cunku bazen cekilmez oluyor birde asiri derecede hazimsizlik var bende asla afedersin gegiremiyorum ve surekli hickirik tutuyor sende de varmiBenimde aksama dogru berbat oluyorum yaaprilam sayesinde yemek yiyebiliyorum aliyor musun ondan
Yok benim öğürme genelde uzerine kusma su icsem kusuyordum yemek falan hic yiyemiyordum. Boyle yazarken kendimi ilac mumessili gibi hissediyorum amaYok canim kullanmayim dedim ama bu gidisle yazdiracam cunku bazen cekilmez oluyor birde asiri derecede hazimsizlik var bende asla afedersin gegiremiyorum ve surekli hickirik tutuyor sende de varmi
çok teşekkür ederimHadi saglikla guzel gunler yakindahayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?