2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Rabbim diğerini sana bağışlasın sağlıcakla kucagına almayı nasipte etsin canım

Ben 6+6 da karından ultrasonla duydum canım sen de duyabilirsin bence
Canısı ben 6+5’te duymuştum son adet tarihime göre. tutunma zamanına göre değişebilir bu şekilde düşün

Sağolun kızlar hadi inşallah yaa resmen vakit geçmiyor. Bi yandan covid olmasaydım bu gidişle başka doktora önden bi giderdim ama böyle hem kese hem kalp atışını görürüm inşallah. Resmem pztyi iple çekiyorum

ohh maşallah çok artınca bi an kendimi garip hissettim 600 gibi bir rakama hazırdım çünkü bu fazla geldi hemen doktoruma yazdım şimdi döndü çok şükür normalmiş
Cok güzel bir artış hic endise etme ama bak betalari hizli artanlarin mide bulantilari cok oluyor galiba burada gorudgum haberin ola

kızlar selam 10. gün 354 12. gün 917 çıktı kan sonucum bana fazla artmış gibi geldi böyle iki katından fazla artış gören var mı?
Ben vardım canım
8. Gün 171
11. Gün 474
13. Gün 1268
16. Gün 4400lerdeydi sonra yapmayı bıraktık benim son adet tarihine göre 5+2 olması gerekiyordu keseyi görmeye gittiğimizde 5+5 çıktı biraz erken döllenmiş seninde ya ikizdir ya bu şekilde olabilir korkma sakın bir anormallik yok

valla okadar hazırım ki onlara sağlıkla gelsin ya da gelsinler mide bulantısı falan razıyım o kadarına
Deme deme öyle Allahim bulantisiz hamilelik geçireyim de İki gündür aç geziyorum önümde kovayla yaşıyorum afedersin öğürüyorum bişey yok açım ama yiyemiyorum sabahları kavga dövüş 1 dilim ekmek akşamlarıda ne piştiyse iki üç kaşık bunla duruyorum su bile afedersin çişmiş gibi geliyor tiksiniyorsun mide bulantın asla geçmiyor sadece hafifliyor ya da artıyor benim en çok sabahları ve bu saatler

Benimde aksama dogru berbat oluyorum yaa prilam sayesinde yemek yiyebiliyorum aliyor musun ondan

Kızçeler benim göbeğim hafiften çıktı acaba ilaçlardan mı yoksa bebişten mi bebişten olması erken mi sizde durumlar nedir

Kızçeler benim göbeğim hafiften çıktı acaba ilaçlardan mı yoksa bebişten mi bebişten olması erken mi sizde durumlar nedir
Ben senden sonrayim daha vaktim var galiba ama sistigimi hissediyorum. Ozellikle gogusler.pzt günü de baslangic kilosu icin tartildim 68 kiloymusum halbuki kilo vermis olmam lazim 6. Haftadan beri en son bn 66 falandim yavas yavas sisiyorum galiba...

Ben 1 kilo verdim ama göbeğim çıktı ilginç şekilde

Benimde aksama dogru berbat oluyorum yaa prilam sayesinde yemek yiyebiliyorum aliyor musun ondan
Yok canim kullanmayim dedim ama bu gidisle yazdiracam cunku bazen cekilmez oluyor birde asiri derecede hazimsizlik var bende asla afedersin gegiremiyorum ve surekli hickirik tutuyor sende de varmi

Yok canim kullanmayim dedim ama bu gidisle yazdiracam cunku bazen cekilmez oluyor birde asiri derecede hazimsizlik var bende asla afedersin gegiremiyorum ve surekli hickirik tutuyor sende de varmi
Yok benim öğürme genelde uzerine kusma su icsem kusuyordum yemek falan hic yiyemiyordum. Boyle yazarken kendimi ilac mumessili gibi hissediyorum ama prilam hamileler icin ozel uretilmis bir ilaç kullanmada hic bir sakinca yok kendini tutmaya calismak sana da cok zarar verir ben gunde 4 tanr iciyorum icmeyince ( denedim) felegim sasiyor valla. Anca yaşayan anlar o mide bulantisi sadece bulanti degil yani butun vucudum huzursuz duyamiyorum bakamiyorum anlayamiyorym butun fonksiyonlarim kayboluyor ya allahim kimseye boyle yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…