2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

şimdi mesajınızı eşime okudum birbirinizi tanımadan konuşuyorsunuz yardımlaşıyorsunuz, dertleşiyorsunuz ne kadar güzel diyor içimi rahatlattınız allah razı olsun

Kızçeler benim göbeğim hafiften çıktı acaba ilaçlardan mı yoksa bebişten mi bebişten olması erken mi sizde durumlar nedir
Ben en son 49’ kiloya düşmüştüm yani sabah uyandığımda karnım dümdüzdü ki 50-51 kiloda da değişen bişey olmuyordu. Şu son bir haftadır sabah uyandığımda karnımda şişlik görüyorum ve bu bebeğimin kendini yavaş yavaş gösterme şekli bence bi de farkettiysen hamilelik şişliği alttan alttan yuvarlak çok hoş

yaa inşallah biran önce biter bu durum , bebeklerimizi görmek için herşeye tamam diyoruz demek ki isteklerimizi sınırlamamız lazım inşallah sorunsuz gebelik yaşarız hepimiz

şimdi mesajınızı eşime okudum birbirinizi tanımadan konuşuyorsunuz yardımlaşıyorsunuz, dertleşiyorsunuz ne kadar güzel diyor içimi rahatlattınız allah razı olsun
Ne demek canim benim gercekten oyle burda sen de dahil o kadar guzel insanlar var ki Herkes ayri sehirde ama kalpler bir. İcin hep rahat olsun Allahin izniyle kalp atisini da duy kesesini de gor insallah biraz daha rahatlarsin o zaman

yaa inşallah biran önce biter bu durum , bebeklerimizi görmek için herşeye tamam diyoruz demek ki isteklerimizi sınırlamamız lazım inşallah sorunsuz gebelik yaşarız hepimiz
İnşallah canim benim bazen insanı bıktırıyo ama bulanti da hafifleyince ne oldu neden bulanmiyorum diyorsun

Ben de 47 ye düştüm boyum da 1.70 bence de bebişten ve çok güzel bir duygu

Kızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Ayyyyy Sizi yerim beennnnn yavru kuşlar yaaaa kıyamammm ay çok duygulandım hiç ayrılmayın siz Rabbim korusun

Kızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Maşallah canım Rabbimin hediyeleri nasıl güzel nasıl özel duygulanmamak elde değil nasıl güzeller Allahım kucağında olan günleride göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…