şimdi mesajınızı eşime okudum birbirinizi tanımadan konuşuyorsunuz yardımlaşıyorsunuz, dertleşiyorsunuz ne kadar güzel diyorBen vardım canım
8. Gün 171
11. Gün 474
13. Gün 1268
16. Gün 4400lerdeydi sonra yapmayı bıraktık benim son adet tarihine göre 5+2 olması gerekiyordu keseyi görmeye gittiğimizde 5+5 çıktı biraz erken döllenmiş seninde ya ikizdir ya bu şekilde olabilir korkma sakın bir anormallik yok
Ben en son 49’ kiloya düşmüştüm yani sabah uyandığımda karnım dümdüzdü ki 50-51 kiloda da değişen bişey olmuyordu. Şu son bir haftadır sabah uyandığımda karnımda şişlik görüyorum ve bu bebeğimin kendini yavaş yavaş gösterme şekli benceKızçeler benim göbeğim hafiften çıktı acaba ilaçlardan mı yoksa bebişten mi bebişten olması erken mi sizde durumlar nedir
yaaDeme deme öyle Allahim bulantisiz hamilelik geçireyim deİki gündür aç geziyorum önümde kovayla yaşıyorum afedersin öğürüyorum bişey yok açım ama yiyemiyorum sabahları kavga dövüş 1 dilim ekmek akşamlarıda ne piştiyse iki üç kaşık bunla duruyorum su bile afedersin çişmiş gibi geliyor tiksiniyorsun mide bulantın asla geçmiyor sadece hafifliyor ya da artıyor benim en çok sabahları ve bu saatler
Ben gördüm kuzukızlar selam 10. gün 354 12. gün 917 çıktı kan sonucum bana fazla artmış gibi geldiböyle iki katından fazla artış gören var mı?
Ne demek canim benim gercekten oyle burda sen de dahil o kadar guzel insanlar var kişimdi mesajınızı eşime okudum birbirinizi tanımadan konuşuyorsunuz yardımlaşıyorsunuz, dertleşiyorsunuz ne kadar güzel diyoriçimi rahatlattınız allah razı olsun
İnşallah canim benim bazen insanı bıktırıyo ama bulanti da hafifleyince ne oldu neden bulanmiyorum diyorsunyaainşallah biran önce biter bu durum , bebeklerimizi görmek için herşeye tamam diyoruz demek ki isteklerimizi sınırlamamız lazım inşallah sorunsuz gebelik yaşarız hepimiz
Ayy cok duygulandim ben masallahKızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Çok teşekkür ederim varlıklarını görmek çok güzel bir duygu Allah her isteyene bu duyguyu nasip etsin bizde zaman geçsin bir an önce bebişlerimize kavuşalım❤Ayy cok duygulandim ben masallahpek guzelsinizzzzzz
Ben de 47 ye düştüm boyum da 1.70Ben en son 49’ kiloya düşmüştüm yani sabah uyandığımda karnım dümdüzdü ki 50-51 kiloda da değişen bişey olmuyordu. Şu son bir haftadır sabah uyandığımda karnımda şişlik görüyorum ve bu bebeğimin kendini yavaş yavaş gösterme şekli bencebi de farkettiysen hamilelik şişliği alttan alttan yuvarlak çok hoş
Ayyyyy Sizi yerim beennnnn yavru kuşlar yaaaa kıyamammm ay çok duygulandım hiç ayrılmayın siz Rabbim korusunKızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
maşallah onlara çok güzel bir görüntüKızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Ay maşallah nasıl güzel bir foto buKızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Maşallah canım Rabbimin hediyeleri nasıl güzel nasıl özel duygulanmamak elde değil nasıl güzeller Allahım kucağında olan günleride göstersin inşallahKızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Amin cnmayy kuzum neyin hakkimizda hayirli oldugunu bilmiyoruz demekki tek cocuk hayirliymis senin icin. Bebişini hayirla saglikla kucagina alirsin insallah
Ya masallah nasil da güzelsinizKızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Allah razı olsun kuzum Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin insKuzum benim rabbim sana hayırlı olan neyse onu nasip etsin kalpten dilerim
Amin cnmSağlı bir şekilde devam eder inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim herşey güzel olucak
Kızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?