2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yani iğnelerden sonra bakacak yumurta az ise tekrar iğneye devam edip bekleyecek miyiz ne kadar olunca transfer yapışacak acaba

Havuz dediği yumurta toplamadan sonra transfer yapmayıp tekrar yumurta büyütüp toplayacak, belli sayıda embriyo oluşunca transferi yapacak. Hakkınızda hayirli olsun inşallah çok beklemeden kavuşursunuz

Yok kuzum kan rengi bile değildi ama sıvı bişi işte peçeteye iki defa sildim ,bir kaç dakka arayla bu sefer yoktu yine de olablr mi bilemedim transfer öncesi ilaç vs sıkıyorlar ya ondan mı bilemedim hoca yazdı önemli değil zararı yok dedi

Korkma peşine kanama falab olmuyor hemen geçiyor için ferah olsun

Bende cok gezince agriyor o yuzden dedim canim surekli acaba ayaktamisin ozaman cok dikkat et kendine Insallah sımsıkı tutunurlar canim Yaaa Duâlarimiz hep ortak burdaa
Öle tabi hepimiz ayni seyleri yasiyoruz nasip bakalım ne yasicaz amin inşallah hepimize Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin

Kızlar coraspirin kullanıp midesinde yanma ya da bulantı hisseden var mı?
Bn tedaviye hastaneye giderken bi kiz demisti migde yanmasi yaparsa doktoruna sole mide kanamasi olabiliyomus dedi korkutmus gibi olmayim doktorla bi görüş istersen kiza igne vermisler sirf bu sebepten dolayı.

Yok canım 25 hazirana kadar estrofem 4 günde 1 arttırarak devam ediyor kontrol yok

Canim doktordan geldim tedaviye başladik biz de. Haziran 22,23 tarihlerinden birinde transfer olur dedi hersey istedigimiz gibi giderse. InsaAllah

Kızlar moralim bozuk … 8. Günüm ve yine idrarda kocaman bi negatif gördüm. Bu da tutmadı ilk transferim nasıl tutmuştu gerçekten anlamıyorum…
Canım güvenme idrara istersen 10 gunu bekle bi kan ver herkesin vücut betayi aynı oranda kana geçirmez bende 6. Fun yaptım kahroldum seni çok iyi anlıyom 2 Gün daha bekleyelim iyi haberini alırız ins

Allah yardımcın olsun umudunu hiç kaybetme güzellikler getirsin hayat sana

Rabbim Gonlunuze göre versin Hic Stres yapmayin Nasipten öte yol yoktur Rabbim ol dediyse tüm imkansizliklara ragmen Olacaktir Sadece dogru zaman O yuzden Birazcik Sabir

Canım güvenme idrara istersen 10 gunu bekle bi kan ver herkesin vücut betayi aynı oranda kana geçirmez bende 6. Fun yaptım kahroldum seni çok iyi anlıyom 2 Gün daha bekleyelim iyi haberini alırız ins
İnşallah canım ya valla niye böyle oluyo anlamıyorum

Evet 15 gün içinde olmazsan da korkma sıkıntı yok benim 20-21 gün sonra geldi
slm benim 4 gün erken geldi :) Dün bir baktım sabah az geldi hemşireye yazdım aktif olsada olmasada çarşamba gel dedi, öğleden sonra yoğun şekilde geldi :) Yarın gideceğim bakalım kontrole süreç başlıyor hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…