En dogru sonuc icin ole diyolar canim benimkide 3.cu gun embriyosu 17 haziran Test gunum.Benim 5. Gün embriyosu 2 Haziran'da transfer oldum Dr 16 Haziran'da test yap dedi çok geç değil mi
Benimde 5.gün embriyosu ve 2 Haziranda transfer oldum bana 13 Haziran verdiler tarihiBenim 5. Gün embriyosu 2 Haziran'da transfer oldum Dr 16 Haziran'da test yap dedi çok geç değil mi
Sizin sonucunuzu çok merak ediyorum inşallah pozitif olur çünkü bana da 3. Gün embriyosu 2 tane konulcak . 17 Haziran daEn dogru sonuc icin ole diyolar canim benimkide 3.cu gun embriyosu 17 haziran Test gunum.
3 haziranda Transfer oldum
Bi de rahim duvarin kaç mm.di bugun?B Buyuk_umutlar bugün kontrole gittim tekrar sonunda estrofeme başladık 25 hazirana kadar devam 25 haziranda son kontrol ve transfer günü belli olacak sen neler yaptın
Gerçekten mi kaçıncı gününüz bugün ay çok sevindim darısı bana insallahBenim de öyleydi bugün kanda çıktı
5.gun embriyosu 3de transfer oldum benim kasigim agriyo anlamadimkiSizin kaçıncı gününüzdü bugün. Bide kaçıncı gün embriyosuydu . Bende belirti hiç yok hala
Bilemedim cnm ya umarım kötü bir şey yoktur doktorla bir görüşmedinBenim planlı olması histereskopi canım transfer için gitmiştim o gün rahim duvarı aşılamadı ertesi gün hemen yapıldı
Yok kiz aksine agriyi die uzaniyorum sürekli wc ve yemk dışında uzaniyorum hep arada yürüyüş yapmam gerek aslinda ama korkudan agri olunca öle kaldım umarım kötü bir şey değildirCokmu geziyosun acaba canim?
Benim cok gezdimde oluyor arada dinlen surekli caniminsallah guzel havadisler verirsin
Ayyy ciddenmiii Ben sonucumu alacagim sen transferemi gireceksin Duâlarim seninle Ozaman canimmSizin sonucunuzu çok merak ediyorum inşallah pozitif olur çünkü bana da 3. Gün embriyosu 2 tane konulcak . 17 Haziran da
Bende cok gezince agriyor o yuzden dedim canim surekli acaba ayaktamisinYok kiz aksine agriyi die uzaniyorum sürekli wc ve yemk dışında uzaniyorum hep arada yürüyüş yapmam gerek aslinda ama korkudan agri olunca öle kaldım umarım kötü bir şey değildir
3.cu gün embriyolari 5.ci gune nazaran daha cok tutunuyormus Biliomusun benim doktorun ole soledi ya umut vermek icin yada Gercekten dogru bilmiyorum ama3. Gün embriyosu tutanlar lütfen bana da yazsın çok mutlu ve umitli oluyorum
İnşallah canım benimAyyy ciddenmiii Ben sonucumu alacagim sen transferemi gireceksin Duâlarim seninle Ozaman canimmguzel haberlerle donelim insallah M Meryem2207 ilk transferim 5.ci gun embriyosu ve taze transferdi. VE nasip olmadi insallah bunda nasip olurlar 2side
Merhaba
40 yaşındayım. İki aylık evliyim. Yarın iğnelere başlıyorum. Doktor tek seferde gebelik için yüzde otuz dedi. Pek ümitli değilim ama ben de denemek istedim. Benim işler hep ters gitti hayatta. Hiçbir işim kolay ve kendiliğinden olmadı. Hep mücadele zorluklarla geçti yıllar. Azalmış yumurta rezervi ve düşük olasılıkla başlıyoruz. Herkesin gönlüne göre olsun.
Doktor havuz yapacakmış. Ne demekle sormadım. Bir sürü ayrıntı var hepsini bilmek imkansız.
Evet canım bende oldu silik kahve beyaz kan sadece çamaşırhane damla gibi de değil bulaş şeklinde kalmış ben doktorumla görüştüm bana olabilir transferden dolayı işlem gördüğün için rahat ol dedi. Kanama yoksa sıkıntı değilTransfer oldgunuz gün açık pembe bı sivi şeklinde kanama gibi bişi oldu mu sizlerde kızlar su gibiudi kan gibi de değildi ama korktum hocaya yazdım ama tabi sabah ancak yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?