2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cokmu geziyosun acaba canim?
Benim cok gezdimde oluyor arada dinlen surekli canim insallah guzel havadisler verirsin
Yok kiz aksine agriyi die uzaniyorum sürekli wc ve yemk dışında uzaniyorum hep arada yürüyüş yapmam gerek aslinda ama korkudan agri olunca öle kaldım umarım kötü bir şey değildir

Sizin sonucunuzu çok merak ediyorum inşallah pozitif olur çünkü bana da 3. Gün embriyosu 2 tane konulcak . 17 Haziran da
Ayyy ciddenmiii Ben sonucumu alacagim sen transferemi gireceksin Duâlarim seninle Ozaman canimm guzel haberlerle donelim insallah M Meryem2207 ilk transferim 5.ci gun embriyosu ve taze transferdi. VE nasip olmadi insallah bunda nasip olurlar 2side

Yok kiz aksine agriyi die uzaniyorum sürekli wc ve yemk dışında uzaniyorum hep arada yürüyüş yapmam gerek aslinda ama korkudan agri olunca öle kaldım umarım kötü bir şey değildir
Bende cok gezince agriyor o yuzden dedim canim surekli acaba ayaktamisin ozaman cok dikkat et kendine Insallah sımsıkı tutunurlar canim Yaaa Duâlarimiz hep ortak burdaa

Merhaba
40 yaşındayım. İki aylık evliyim. Yarın iğnelere başlıyorum. Doktor tek seferde gebelik için yüzde otuz dedi. Pek ümitli değilim ama ben de denemek istedim. Benim işler hep ters gitti hayatta. Hiçbir işim kolay ve kendiliğinden olmadı. Hep mücadele zorluklarla geçti yıllar. Azalmış yumurta rezervi ve düşük olasılıkla başlıyoruz. Herkesin gönlüne göre olsun.

Doktor havuz yapacakmış. Ne demekle sormadım. Bir sürü ayrıntı var hepsini bilmek imkansız.

Havuz dediği yumurta toplamadan sonra transfer yapmayıp tekrar yumurta büyütüp toplayacak, belli sayıda embriyo oluşunca transferi yapacak. Hakkınızda hayirli olsun inşallah çok beklemeden kavuşursunuz

Transfer oldgunuz gün açık pembe bı sivi şeklinde kanama gibi bişi oldu mu sizlerde kızlar su gibiudi kan gibi de değildi ama korktum hocaya yazdım ama tabi sabah ancak yazar

Hoca yazdı onemli değil zarar yok dedi şükür bence alet vs onun etkisi belki de oksapar.
Başarısız diye korktum ama hoca önemsiz dediyse vardır bilgisi yani V

Transfer oldgunuz gün açık pembe bı sivi şeklinde kanama gibi bişi oldu mu sizlerde kızlar su gibiudi kan gibi de değildi ama korktum hocaya yazdım ama tabi sabah ancak yazar
Evet canım bende oldu silik kahve beyaz kan sadece çamaşırhane damla gibi de değil bulaş şeklinde kalmış ben doktorumla görüştüm bana olabilir transferden dolayı işlem gördüğün için rahat ol dedi. Kanama yoksa sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…