2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Tebrik ederim insan rahatlıyor değil mi :))her şey gönlünüzce olsun iyi haberler duyalım hep

merhaba. Bu ay sonunda 2 tane orta kaliteli embriyo transferim olacak. Çok heyecanlıyım her şeyi araştırıyorum. bana önerebilceğiniz bu süreçte duanız varmı acaba

İnşallah canım ya valla niye böyle oluyo anlamıyorum

Bende artık negatif olduğunu düşünüyorum sadece 6 7 gunde test yapıp negatif gören kanda pozitifi yakalamış bi onlar bana umut oldu onun dışında çıksaydı erken gebelikle cikardi diye düşünüyorum 5 Gün embriyosu kalitesinin denildi olmadı nasip değilmiş demekki

Kızlar benimde transferim olacak ama climara band bulamıyorum. Siz nerden buldunuz tüm eczanelere soruyorum ama yok diolar

İçiniz rahat etmeyecekse kan verin Ben hatta kan vermeyip ilaçları bırakmayı bile düşündüm Hatta kan verirken de yine kendimi boşu boşuna umutlandırıyorum dedim Sonuç olarak kanda belli bir seviyenin üzerine çıkmadan idrar testlerinde çıkmıyor demek ki Tam tersi idrarda pozitif görüp negatif olan ya da kimyasala dönenler de vat

Çok haklısınız bugün 7 gün aslında versem.dogru sonuç çıkar mı cumaya kadar beklesem mi ?

Evet ben de bir umut bu şekilde buluyorum ama negatife daha yakınım Rabbim gönlümüze ferahlık versin hayırlısını nasip etsin canım

Çok haklısınız bugün 7 gün aslında versem.dogru sonuç çıkar mı cumaya kadar beklesem mi ?
Ben serum taktırdığım için damarlarım kötü durumda öyle olmasa gidip vereceğim ama kan alıcak yerim yok normalde de damarım zor bulunuyor cumartesi de test günüm mecbur vereceğim diye erkenden veremiyorum yoksa gidicektim…

Evet ben de bir umut bu şekilde buluyorum ama negatife daha yakınım Rabbim gönlümüze ferahlık versin hayırlısını nasip etsin canım
Amin tekrar hemen deneme fırsatı versin pes etmek yok 10 kere yapan var ne zamansa biz çaba göstercz alah nasip etck

Benimde cesaretim yok hevesim kırıldı bir kere erken test yapmak mantıklı değilmiş gununu beklemek en güzeli . Ben belki yarın gider kan veririm

Aynı ben , damarlar çok ince bebek iğnesiyle alınıyor ama yine de 3.de ancak buluyorlar.

Şimdi hastaneden geldik ve transferim yapılamdı rahim duvarım incelmiş şala gibi
H hayatagore ben de aynı sorun ıcın tedavi görüyorum bi suredir ama benım gecırmıs olduğum kürtajlar yüzünden oldu .siZin durduk yere neden olmus doktorunuz ne açıklama yaptı merak ettim ? Nar suyu dedıler bana da hep kalınlasıyormus diye ama bende işe yaramadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…