- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Maşallah kuzucuğaÇok yazamıyorum yetişemiyorum mesajlara
Bizim bugün görüş günümüzdüBüyümüş minnoş herşey yolundaydı çok şükür 8+6 tam uyumlu
Canım 5+5 deyken ben de aynı fitille birlikte lekelenme yaşadım bana hemşire lekelenme kahverengi veya açık pembeyse sorun yok ama kanama haline dönerse hemen haber ver dedi. Bir de önümüzdeki bi kaç gün ilişkiye girmeyin dedi. Ertesi gün ve sonrasında tekrar lekelenme yaşamadım.Kızlar doktora msj atmıştım az önce asistanı aradı yerleşme kanaması olabilir dedi ayakta kalmayın çok hareket etmeyin dedi. Ayaklarınızın altına yastık koyup yatın, parlak kırmızıya dönerse buraya yada en yakın sağlık kuruluşuna gidin dedi
Merhaba bende 6+2 yim bu gün bende Çarşamba gideceğim daha önce bi kaybım olmamasına rağmen duyduğun endişelerin hepsini bende duyuyorum ki senin kaybın olmuş çok düşünüyorum bakıyorum forumları okuyorum en son boş ver Merve rabbim neylerse o olacak diyorum malesf gidip görmeyene kadar asla içimiz rahat etmeyecek inşallah en güzel haberleri güm güm kalp atışını duyarsın banada umut olursun dualarım seninle rabbim tekrar yaşatmasın inşallahMerhaba kızlar ben 6+2yim şu an ve pzt ilk ultrason randevum. Çok korkuyorum yaa önceki transferime baktım birinde 6+1de ilk kontrole gitmiştim dolu kese vardı ama 2 gün geriden geliyordu kalp atışı da görülmemişti bi sonraki haftada ultrasonda hiç büyüme ve kalp atışı olmayınca ilaçla düşük yapmıştım. Yine aynı şeyler olmaz inşallah bu defa sağlıkla hayırla bebeğimi kucağıma alabilirim
Korkma cnm , olumlu düşün hersey cok güzel olacak... Aynı şeyler olmaz bu sefer hem niye olsun yasadigin sey cogu kisinin basina gelmiştir bir daha tekrarlayani duymadim . Benim ablaminda ilk bebeginin kalp atisi duyulmamisti sonra iki tane saglikli cocuklari oldu .. düşünme kız kötü seylerMerhaba kızlar ben 6+2yim şu an ve pzt ilk ultrason randevum. Çok korkuyorum yaa önceki transferime baktım birinde 6+1de ilk kontrole gitmiştim dolu kese vardı ama 2 gün geriden geliyordu kalp atışı da görülmemişti bi sonraki haftada ultrasonda hiç büyüme ve kalp atışı olmayınca ilaçla düşük yapmıştım. Yine aynı şeyler olmaz inşallah bu defa sağlıkla hayırla bebeğimi kucağıma alabilirim
Merhaba bende 6+2 yim bu gün bende Çarşamba gideceğim daha önce bi kaybım olmamasına rağmen duyduğun endişelerin hepsini bende duyuyorum ki senin kaybın olmuş çok düşünüyorum bakıyorum forumları okuyorum en son boş ver Merve rabbim neylerse o olacak diyorum malesf gidip görmeyene kadar asla içimiz rahat etmeyecek inşallah en güzel haberleri güm güm kalp atışını duyarsın banada umut olursun dualarım seninle rabbim tekrar yaşatmasın inşallah
Aro kızlar valla vakit geçmek bilmedikçe vesveselere kapılıyorum maalesef inşallah dediğiniz gibi güm güm görürüz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziKorkma cnm , olumlu düşün hersey cok güzel olacak... Aynı şeyler olmaz bu sefer hem niye olsun yasadigin sey cogu kisinin basina gelmiştir bir daha tekrarlayani duymadim . Benim ablaminda ilk bebeginin kalp atisi duyulmamisti sonra iki tane saglikli cocuklari oldu .. düşünme kız kötü seyler
İns Rabbim bekleyen hepinize duyursun sağlıkla kalp seslerini ve hepimize de saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinAro kızlar valla vakit geçmek bilmedikçe vesveselere kapılıyorum maalesef inşallah dediğiniz gibi güm güm görürüz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
İnşallah iyi düşünelim iyi olsun rabbim büyük elbet tüm isteyenlere nasip etsinAro kızlar valla vakit geçmek bilmedikçe vesveselere kapılıyorum maalesef inşallah dediğiniz gibi güm güm görürüz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Kuzum yeri geldi işte çaydanlık bile kaldırdım. Şimdilik geçti, eşim istemiyor zaten çalışmamı bırak diyor bakalımCanısı izin al bu süreyi evde geçir hiç yorma kendini su şişesi bile kaldırma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz dinlendir bebeğini
Taze fasulye yemeğinin içindeydi canım pişmişti yaniCanim sarimsaktan kaynaklanmista olabilir cok hakim degilim konuya ama ayni gun benimde basima geldi iltihap sokturucu ozelligi var cigse
Çok açık kahveydi canım şu an geçti şükür. Bana da parlak kırmızıya dönerse gel dedi muhtemelen yerleşmedir dedi. Transferden itibaren ilişkiyi bıraktık biz öyle bir şeyden olamaz. Fitil yaptıktan sonra oldu leke şeklindeCanım 5+5 deyken ben de aynı fitille birlikte lekelenme yaşadım bana hemşire lekelenme kahverengi veya açık pembeyse sorun yok ama kanama haline dönerse hemen haber ver dedi. Bir de önümüzdeki bi kaç gün ilişkiye girmeyin dedi. Ertesi gün ve sonrasında tekrar lekelenme yaşamadım.
Canım hiç kötü düşünme bi kere olumsuz oldu diye yine olumsuz olacak diye bişey yok Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniMerhaba kızlar ben 6+2yim şu an ve pzt ilk ultrason randevum. Çok korkuyorum yaa önceki transferime baktım birinde 6+1de ilk kontrole gitmiştim dolu kese vardı ama 2 gün geriden geliyordu kalp atışı da görülmemişti bi sonraki haftada ultrasonda hiç büyüme ve kalp atışı olmayınca ilaçla düşük yapmıştım. Yine aynı şeyler olmaz inşallah bu defa sağlıkla hayırla bebeğimi kucağıma alabilirim
Benim de aklıma geldin sabahtan veri yoktun kötü bişey yoktur inşallah diye. Birkaç yudum soğuk süt mide ağrısına iyi geliyor bi dene istersen ben de çok iştahsızım ama geçecek diye kendimi teselli ediyorum inşallah yakındırKızlar iyi geceler , iki gündür biraz keyifsizim yemek yeme istegim yok bugünde ağrım vardi hafif , aksam da o keyifsizligin üzerine dışarıdan sevdiğim bir şey soyleyeyim dedim yemek bari. Soyledigim yemegin sarimsak sosu biraz agir geldi sanırım mahvoldum atesim falan cikti uyudum simdi kalktim o ağırlığı uzerimden gitmiyor tadi kokusucidden butun hamileligim böyle mi geçecek diye korkmaya başladım
Yaa canımın içi unutmamış da inş kalbim duracak korkuyom
Günaydın canm bende seni etiketlemeye geldim kızlar yazmışYaa canımın içi unutmamış da inş kalbim duracak korkuyom
İnş kuzum inş şimdi hazırlanıp çıkcamGünaydın canm bende seni etiketlemeye geldim kızlar yazmışkorkma hayırlı haberlerle dön inşallah çok güzel olacak ben inanıyorum
Hadi bakalım dört gözle bekliyorum hepimize umut olİnş kuzum inş şimdi hazırlanıp çıkcam
Kuzum benim, dualarimiz seninle hic korkma güzel haberlerle döneceksin insallahYaa canımın içi unutmamış da inş kalbim duracak korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?