2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an

Oy çok güzel haber hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah

Maşallah suphanallah canm benim çok sevindim rabbim sana bağışlasın gerçekten ben okurken duygulanıyorum

Oyyy masallah saglikla devam etsin ins

Hepinize teşekkür ediyorum canlarım Allahım başta bu gruptakiler olmak üzere herkese tattırsın bu duyguyu o anın tarifi yok doktor ne dedi hiç hatırlamıyoruz sadece sese odaklanmışım hastaneden çıkınca da araba aradık koyduğumuz yeri unuttuk gözümüzün önündeymiş salak gibi olduk

Amin ne güzel duygular çok bilirim umutsuzca ağlıyarak hastaneden çıktığımı sen öyle diyince aklıma geldi ama Rabb'im büyük hepimize nasip etsin bu güzellikleri

Kızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
İkinizi de kutlarım kızlar çok şükür Rabbim daha daha güzellikler nasip etsin inşallah

Bebek arabalarının fiyatları öyle böyle uçmamış

Maşallah kuzum ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…