- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Ayy şimdi saniyeler geçmiyordur rabbim yardımcın olsun sabrın sonu selamet olacak inşallah
Hadi güzel haberler alırsın inşallah
Oy çok güzel haber hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahKızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an
Maşallah suphanallah canm benimKızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an
Oyyy masallah saglikla devam etsin insKızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an
AminHepinize teşekkür ediyorum canlarım Allahım başta bu gruptakiler olmak üzere herkese tattırsın bu duyguyu o anın tarifi yok doktor ne dedi hiç hatırlamıyoruz sadece sese odaklanmışım hastaneden çıkınca da araba aradık koyduğumuz yeri unuttuk gözümüzün önündeymiş salak gibi olduk
Maşallah kuzummmKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
Transferinle çok uyumlu dedi hiç ağlamaktan baska bişi soramadımM
Maşallah kuzummmhayırlı olsun bu gün duyulmadı mı kalp atışı ne kadarlıkmış
Karından baktı zatenM
Maşallah kuzummmhayırlı olsun bu gün duyulmadı mı kalp atışı ne kadarlıkmış
Transferinle çok uyumlu dedi hiç ağlamaktan baska bişi soramadım
Anladım canm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahKarından baktı zaten
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
Hepinize teşekkür ediyorum canlarım Allahım başta bu gruptakiler olmak üzere herkese tattırsın bu duyguyu o anın tarifi yok doktor ne dedi hiç hatırlamıyoruz sadece sese odaklanmışım hastaneden çıkınca da araba aradık koyduğumuz yeri unuttuk gözümüzün önündeymiş salak gibi olduk
İkinizi de kutlarım kızlar çok şükür Rabbim daha daha güzellikler nasip etsin inşallahKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
Bebek arabalarının fiyatları öyle böyle uçmamışO da var doğru ama ben bebek pembesini de hiç sevmem benk mavisini de. Bir tek kızların fırfırlı şeylerini çok seviyorum fırfır için cinsiyeti beklemek lazım. Kıyafet renklerini hiç sevmedim. 1 tane pastel renk hastane çıkışı gördüm 3 parçaydı sanki 340 lira, ben mi abartıyorum, el kadar leye 340 çok değil mi ya? Birkaç yıl önce çok bependiğim o zamanlar 3-4bin olan bebek arabası 19bin olmuş şok oldum
Canım benim gözün aydın darısı kalp atışına olsun insallahKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
Maşallah kuzum ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah minnoşKızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an
Masallah saglikla ilerlesin ,kucagina almak nasip olsun cnmKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?