- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Stres yapma sabah 5 de uyandım safran çıkarmaktan maf oldum valla 8 e kadar perşan oldum 2 lokma peynir zeytin yedim oda çıktı açım resmen küçücük yoğurt yedim iş yerinde affedersin öğürmkten belim 2 ye yarıldıAy inşallah ya nasıl unuturum bilmiyorum diğer ilaçları iğneyi hapı kullandım onu unutmuşum
Ah kzuum Allah yardımcın olsun muhakkak azda olsa uzan benimde midem bulanıyor ağzımın tadı çok kötü ekşime var daha kusma başlamadı bendeStres yapma sabah 5 de uyandım safran çıkarmaktan maf oldum valla 8 e kadar perşan oldum 2 lokma peynir zeytin yedim oda çıktı açım resmen küçücük yoğurt yedim iş yerinde affedersin öğürmkten belim 2 ye yarıldıdizlerim de agrıyo inş iyidir bebiş
Benim opu olduğum zaman ilaçlar çok zor bulunuyormuş canım doktorum o yüzden doğal tercih etmiş opu sonrası vurulduğum tek iğne yumurta çatlaymaydıAnladım canm kişiden kişiye değişiyor tedavi demek ki
Şanlıurfadayım canım gündüz 41 gece 27 dereceSen nerdesin cankuş , olsun sıcağın zarari oomaz üşütmeyin yeter su dönem
Amin Kuzum sende dikkat etAh kzuum Allah yardımcın olsun muhakkak azda olsa uzan benimde midem bulanıyor ağzımın tadı çok kötü ekşime var daha kusma başlamadı bende
Eyvahlar olsunnnn,, dogru ya unutmusum ben öğretmenimŞanlıurfadayım canım gündüz 41 gece 27 derece
Memleket burası canım görevim de burda kaçarım yok yaniEyvahlar olsunnnn,, dogru ya unutmusum ben öğretmenimama sen görev icabi orda degil misin yoksa memleket mi orasiydi cano
Ay bende aynı afedersin kurbağa gibi kendimi açıp klima karşısında yatıyorumYazdan sıcaktan nefret ediyorum ben ya biz de görevden dolayı doğudayız yanıyoruz resmenBedenen ruhen aşağı çekiyor beni hiç bişey yapmak istemiyorum tek istediğim klimanın altında yazın bitmesini beklemek hayırlısıyla Ekim ayına bi girseydik ben de avm avm gezip alışveriş yapmak istiyorum
Yavaştan liste oluşturmaya başladım aklıma gelenleri yazıyorum cinsiyeti öğrendikten sonra gelsin kargolar gitsin kargolar
Fiyatlar da artıyor unisex olanları sipariş verebilirim aslında
Doğru korona var ay canıma minnet avm de hiç sevmem aslında çıkmam canım nolacakAy bende aynı afedersin kurbağa gibi kendimi açıp klima karşısında yatıyorumkız korkuyorum korona çoğalmış ben gezmem herşeyi internet üzerinden alırım sende dikkat et evet unisex olanalar alınabilir ama biraz daha geçsin mevsimlikler çıksın diyorum marta mevsimlik giyilir
Bence cok sanslisin hem memleket hem gorev yeri herkese nasip olmazMemleket burası canım görevim de burda kaçarım yok yani
Valla ben radyasyon kalabalık hiç AVM felan girmeyi düşünmüyorum aşısıızm bide o yüzden hiç gezmem benDoğru korona var ay canıma minnet avm de hiç sevmem aslında çıkmam canım nolacakunisex derken kastım biberon beşik battaniye bebek arabası böyle en pahalı olanları
Evet o konuda şanslıyım çok şükür yazı ve sıcağı hiç sevmeyen biri olarak direniyorumBence cok sanslisin hem memleket hem gorev yeri herkese nasip olmazsen oranin sicagina aliskinsindir zaten diren moonandstar
İyi çok şükür uzanırken ayağının altına yastık koysan daha iyi olur inşallah tekrarlamaz bi dahaKızlar doktora msj atmıştım az önce asistanı aradı yerleşme kanaması olabilir dedi ayakta kalmayın çok hareket etmeyin dedi. Ayaklarınızın altına yastık koyup yatın, parlak kırmızıya dönerse buraya yada en yakın sağlık kuruluşuna gidin dedi
İyi canm çok şükür korkma önemli bişey değildir inşallahKızlar doktora msj atmıştım az önce asistanı aradı yerleşme kanaması olabilir dedi ayakta kalmayın çok hareket etmeyin dedi. Ayaklarınızın altına yastık koyup yatın, parlak kırmızıya dönerse buraya yada en yakın sağlık kuruluşuna gidin dedi
Canım ben neredeyse 2 güne bir yaşıyorum bu durumu doktor bana progestan iğne ve proluton verdi o bayağı fayda etti doktorunla konuş istersen ek düşük önleyiciler versin nerdeyse çoğumuz yaşadık bu durumu ama sakın korkma her kahverengi leke düşük olmuyor ama kanamaya dönüşmemesi önemliGünaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı
Canım ben neredeyse 2 güne bir yaşıyorum bu durumu doktor bana progestan iğne ve proluton verdi o bayağı fayda etti doktorunla konuş istersen ek düşük önleyiciler versin nerdeyse çoğumuz yaşadık bu durumu ama sakın korkma her kahverengi leke düşük olmuyor ama kanamaya dönüşmemesi önemliGünaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı
Canim bide bu süreçte hareket etme fazla hep yat ben şunu fark ettim tesadüfmü değilmi bilmiyorum limon yiyince geldi bi de sarımsak yiyince geldi belki tesadüftür ama bir de evin içinde ne zaman çok yürüsem geldi bol bol istirahat et 1 güne kesiliyor inşallahÇok açık kahveydi canım tekrar bakmadım devam ederse doktorumu ariyim diye düşünmüştüm
Benim doktorum acı ve ekşiyi ve baharatı yasakladı düşüğe yol açıyor diye daha hiç yemedim bu gün ilk defa limona soda sıktım oda midem kötü diyeCanim bide bu süreçte hareket etme fazla hep yat ben şunu fark ettim tesadüfmü değilmi bilmiyorum limon yiyince geldi bi de sarımsak yiyince geldi belki tesadüftür ama bir de evin içinde ne zaman çok yürüsem geldi bol bol istirahat et 1 güne kesiliyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?