2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay inşallah ya nasıl unuturum bilmiyorum diğer ilaçları iğneyi hapı kullandım onu unutmuşum
Stres yapma sabah 5 de uyandım safran çıkarmaktan maf oldum valla 8 e kadar perşan oldum 2 lokma peynir zeytin yedim oda çıktı açım resmen küçücük yoğurt yedim iş yerinde affedersin öğürmkten belim 2 ye yarıldı dizlerim de agrıyo inş iyidir bebiş

Ah kzuum Allah yardımcın olsun muhakkak azda olsa uzan benimde midem bulanıyor ağzımın tadı çok kötü ekşime var daha kusma başlamadı bende

Yazdan sıcaktan nefret ediyorum ben ya biz de görevden dolayı doğudayız yanıyoruz resmen Bedenen ruhen aşağı çekiyor beni hiç bişey yapmak istemiyorum tek istediğim klimanın altında yazın bitmesini beklemek hayırlısıyla Ekim ayına bi girseydik ben de avm avm gezip alışveriş yapmak istiyorum
Yavaştan liste oluşturmaya başladım aklıma gelenleri yazıyorum cinsiyeti öğrendikten sonra gelsin kargolar gitsin kargolar
Fiyatlar da artıyor unisex olanları sipariş verebilirim aslında

Ay bende aynı afedersin kurbağa gibi kendimi açıp klima karşısında yatıyorum kız korkuyorum korona çoğalmış ben gezmem herşeyi internet üzerinden alırım sende dikkat et evet unisex olanalar alınabilir ama biraz daha geçsin mevsimlikler çıksın diyorum marta mevsimlik giyilir

Doğru korona var ay canıma minnet avm de hiç sevmem aslında çıkmam canım nolacak unisex derken kastım biberon beşik battaniye bebek arabası böyle en pahalı olanları

Doğru korona var ay canıma minnet avm de hiç sevmem aslında çıkmam canım nolacak unisex derken kastım biberon beşik battaniye bebek arabası böyle en pahalı olanları
Valla ben radyasyon kalabalık hiç AVM felan girmeyi düşünmüyorum aşısıızm bide o yüzden hiç gezmem ben ay yok ben kıyafet olarak unisex dedim yoksa biberonu beşiği arabayı son bi iki ay kala alırım ama kıyafetlerin vay haline

Kızlar doktora msj atmıştım az önce asistanı aradı yerleşme kanaması olabilir dedi ayakta kalmayın çok hareket etmeyin dedi. Ayaklarınızın altına yastık koyup yatın, parlak kırmızıya dönerse buraya yada en yakın sağlık kuruluşuna gidin dedi

İyi çok şükür uzanırken ayağının altına yastık koysan daha iyi olur inşallah tekrarlamaz bi daha

İyi canm çok şükür korkma önemli bişey değildir inşallah

Günaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı
Canım ben neredeyse 2 güne bir yaşıyorum bu durumu doktor bana progestan iğne ve proluton verdi o bayağı fayda etti doktorunla konuş istersen ek düşük önleyiciler versin nerdeyse çoğumuz yaşadık bu durumu ama sakın korkma her kahverengi leke düşük olmuyor ama kanamaya dönüşmemesi önemli

Günaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı
Canım ben neredeyse 2 güne bir yaşıyorum bu durumu doktor bana progestan iğne ve proluton verdi o bayağı fayda etti doktorunla konuş istersen ek düşük önleyiciler versin nerdeyse çoğumuz yaşadık bu durumu ama sakın korkma her kahverengi leke düşük olmuyor ama kanamaya dönüşmemesi önemli

Çok açık kahveydi canım tekrar bakmadım devam ederse doktorumu ariyim diye düşünmüştüm
Canim bide bu süreçte hareket etme fazla hep yat ben şunu fark ettim tesadüfmü değilmi bilmiyorum limon yiyince geldi bi de sarımsak yiyince geldi belki tesadüftür ama bir de evin içinde ne zaman çok yürüsem geldi bol bol istirahat et 1 güne kesiliyor inşallah

Benim doktorum acı ve ekşiyi ve baharatı yasakladı düşüğe yol açıyor diye daha hiç yemedim bu gün ilk defa limona soda sıktım oda midem kötü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…