2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Biz dayanamayip don biçmeye başladık bile Allah hepimizin kucağina aldirmayi nasip etsin ama asla dayanamiyorum görünce aliyorum

Benim doktorum acı ve ekşiyi ve baharatı yasakladı düşüğe yol açıyor diye daha hiç yemedim bu gün ilk defa limona soda sıktım oda midem kötü diye
Ben çok abartmıştım canım herkes hamile burda isim vermeyim bir yiyecek vardı limonsuz asla yenilmez 2 3 limon sıktım o gün geldi 2 güne bitti yine bir gün boğazımı tutamadım limon sıkarak bişey yedim onda da 2 limon kadar sıktım o gün kıpkırmızı kan geldi sonra kahverengileşti dedim kesin düştü bu allah korusun sildikçe kan geliyordu sonra aynı gün içinde kahverengileşti ben üzülüyordum gitti diye aynı gün midem bulanınca içim rahatladı sarımsak yediğimde de aynısı oldu kahverengi leke geldi artık yerken hep internetten bakıyorum korkudan ama senin ne güzel gelmemiş hiç maşallah inşallah hiç gelmezde Allah korusun başına gelirse hiç sıkma bile

Benim canım çok ekşi istiyor midemde bulanınca ekşi iyi geliyor ama asla yemedim bu süreçte doktorumda yasakladı dediğim gibi evet elhamdülillah her türlü sancı acı gördüm ama kanamam olmadı inşallahta olmaz Rabbim hepimizin evlatlarını korusun

İnşallah canım benim hiç olmasın inşallah bir damla da gelse insanın kafası karışıyor. Amiin sağ salim kucaklarımıza alsak şu fındık kurtlarını da bi oh çeksek

İnşallah canım benim hiç olmasın inşallah bir damla da gelse insanın kafası karışıyor. Amiin sağ salim kucaklarımıza alsak şu fındık kurtlarını da bi oh çeksek
Ay tahmin ediyorum benim bi gün sancım vardı fazla her on dakikaya bir bakıyordum bişey var mıdır diye işte annelik burada başlıyor bile amin canm evet ya o günler hemen gelsin inşallah

Çok çok açık bir kahverengi canım bakalım şimdilik iyiyim. Büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir dediler bakalım

Çalışıyorum canım transferin 9.günü başladım işe. Limon yemedim ama akşam ki yediğim yemeğin içinde sarımsak vardı ondan da bir şey olmaz heralde

Ben ekşiyi neredeyse hiç kesmedim ay tutamıyorum ki kendimi canım hep ekşi istiyor hele ki kısır her gün olsa yerim

Öğleden sonra işe gitmedim artık dediğin gibi ayağının altına yastık koy dedi doktorun asistanıda öyle yatıyorum
Canısı izin al bu süreyi evde geçir hiç yorma kendini su şişesi bile kaldırma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz dinlendir bebeğini

Çalışıyorum canım transferin 9.günü başladım işe. Limon yemedim ama akşam ki yediğim yemeğin içinde sarımsak vardı ondan da bir şey olmaz heralde
Canim sarimsaktan kaynaklanmista olabilir cok hakim degilim konuya ama ayni gun benimde basima geldi iltihap sokturucu ozelligi var cigse

Al bendende o kadar ama artık bıraktımm o korkuyu yasadiktan sonra
hayır internetten de bakıyorum ekşi düşüğe neden olmaz veya bebeğe zarar vermez diye yazıyor her yerde sen yine de tabi dikkat et senin durum hassas inşallah tez zamanda geçer canısı

hayır internetten de bakıyorum ekşi düşüğe neden olmaz veya bebeğe zarar vermez diye yazıyor her yerde sen yine de tabi dikkat et senin durum hassas inşallah tez zamanda geçer canısı
Aynen canim benim alt komşum vardi limonu portakal gibi yerdi turşu haddi hesabı yok sucuk salam sosis her şeyi yerdi hatta maşallah bebesi tosun gibi oldu ben yesem kendimi hemen tuvalette kontrol ederken bulurum kendimi Her bünye farklı işte ama inşallah turşu dokunmaz turşu çok hassas noktam gebelikten öncede çok severdim inşallah hepimizinki geçer canim benim kimse yaşamaz inşallahh

İnşallah canım atlatıcaz bu günleri Allahım çok amin Turşuya ben de bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…