Biz dayanamayip don biçmeye başladık bile Allah hepimizin kucağina aldirmayi nasip etsin ama asla dayanamiyorum görünce aliyorumYazdan sıcaktan nefret ediyorum ben ya biz de görevden dolayı doğudayız yanıyoruz resmenBedenen ruhen aşağı çekiyor beni hiç bişey yapmak istemiyorum tek istediğim klimanın altında yazın bitmesini beklemek hayırlısıyla Ekim ayına bi girseydik ben de avm avm gezip alışveriş yapmak istiyorum
Yavaştan liste oluşturmaya başladım aklıma gelenleri yazıyorum cinsiyeti öğrendikten sonra gelsin kargolar gitsin kargolar
Fiyatlar da artıyor unisex olanları sipariş verebilirim aslında
Ben çok abartmıştım canım herkes hamile burda isim vermeyim bir yiyecek vardı limonsuz asla yenilmez 2 3 limon sıktım o gün geldi 2 güne bitti yine bir gün boğazımı tutamadım limon sıkarak bişey yedim onda da 2 limon kadar sıktım o gün kıpkırmızı kan geldi sonra kahverengileşti dedim kesin düştü bu allah korusun sildikçe kan geliyordu sonra aynı gün içinde kahverengileşti ben üzülüyordum gitti diye aynı gün midem bulanınca içim rahatladı sarımsak yediğimde de aynısı oldu kahverengi leke geldi artık yerken hep internetten bakıyorum korkudan ama senin ne güzel gelmemiş hiç maşallah inşallah hiç gelmezde Allah korusun başına gelirse hiç sıkma bileBenim doktorum acı ve ekşiyi ve baharatı yasakladı düşüğe yol açıyor diye daha hiç yemedim bu gün ilk defa limona soda sıktım oda midem kötü diye
Benim canım çok ekşi istiyor midemde bulanınca ekşi iyi geliyor ama asla yemedim bu süreçte doktorumda yasakladı dediğim gibi evet elhamdülillah her türlü sancı acı gördüm ama kanamam olmadı inşallahta olmaz Rabbim hepimizin evlatlarını korusunBen çok abartmıştım canım herkes hamile burda isim vermeyim bir yiyecek vardı limonsuz asla yenilmez 2 3 limon sıktım o gün geldi 2 güne bitti yine bir gün boğazımı tutamadım limon sıkarak bişey yedim onda da 2 limon kadar sıktım o gün kıpkırmızı kan geldi sonra kahverengileşti dedim kesin düştü bu allah korusun sildikçe kan geliyordu sonra aynı gün içinde kahverengileşti ben üzülüyordum gitti diye aynı gün midem bulanınca içim rahatladı sarımsak yediğimde de aynısı oldu kahverengi leke geldi artık yerken hep internetten bakıyorum korkudan ama senin ne güzel gelmemiş hiç maşallah inşallah hiç gelmezde Allah korusun başına gelirse hiç sıkma bile
İnşallah canım benim hiç olmasın inşallah bir damla da gelse insanın kafası karışıyor. Amiin sağ salim kucaklarımıza alsak şu fındık kurtlarını da bi oh çeksekBenim canım çok ekşi istiyor midemde bulanınca ekşi iyi geliyor ama asla yemedim bu süreçte doktorumda yasakladı dediğim gibi evet elhamdülillah her türlü sancı acı gördüm ama kanamam olmadı inşallahta olmaz Rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Ay tahmin ediyorum benim bi gün sancım vardı fazla her on dakikaya bir bakıyordum bişey var mıdır diyeİnşallah canım benim hiç olmasın inşallah bir damla da gelse insanın kafası karışıyor. Amiin sağ salim kucaklarımıza alsak şu fındık kurtlarını da bi oh çeksek
Öğleden sonra işe gitmedim artık dediğin gibi ayağının altına yastık koy dedi doktorun asistanıda öyle yatıyorumİyi çok şükür uzanırken ayağının altına yastık koysan daha iyi olur inşallah tekrarlamaz bi daha
Çok çok açık kahveydi zaten evdeyim uzanıyorumİyi canm çok şükür korkma önemli bişey değildir inşallah
Çok çok açık bir kahverengi canım bakalım şimdilik iyiyim. Büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir dediler bakalımCanım ben neredeyse 2 güne bir yaşıyorum bu durumu doktor bana progestan iğne ve proluton verdi o bayağı fayda etti doktorunla konuş istersen ek düşük önleyiciler versin nerdeyse çoğumuz yaşadık bu durumu ama sakın korkma her kahverengi leke düşük olmuyor ama kanamaya dönüşmemesi önemli
Çalışıyorum canım transferin 9.günü başladım işe. Limon yemedim ama akşam ki yediğim yemeğin içinde sarımsak vardı ondan da bir şey olmaz heraldeCanim bide bu süreçte hareket etme fazla hep yat ben şunu fark ettim tesadüfmü değilmi bilmiyorum limon yiyince geldi bi de sarımsak yiyince geldi belki tesadüftür ama bir de evin içinde ne zaman çok yürüsem geldi bol bol istirahat et 1 güne kesiliyor inşallah
Ben ekşiyi neredeyse hiç kesmedimBen çok abartmıştım canım herkes hamile burda isim vermeyim bir yiyecek vardı limonsuz asla yenilmez 2 3 limon sıktım o gün geldi 2 güne bitti yine bir gün boğazımı tutamadım limon sıkarak bişey yedim onda da 2 limon kadar sıktım o gün kıpkırmızı kan geldi sonra kahverengileşti dedim kesin düştü bu allah korusun sildikçe kan geliyordu sonra aynı gün içinde kahverengileşti ben üzülüyordum gitti diye aynı gün midem bulanınca içim rahatladı sarımsak yediğimde de aynısı oldu kahverengi leke geldi artık yerken hep internetten bakıyorum korkudan ama senin ne güzel gelmemiş hiç maşallah inşallah hiç gelmezde Allah korusun başına gelirse hiç sıkma bile
Canısı izin al bu süreyi evde geçir hiç yorma kendini su şişesi bile kaldırma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz dinlendir bebeğiniÖğleden sonra işe gitmedim artık dediğin gibi ayağının altına yastık koy dedi doktorun asistanıda öyle yatıyorum
Canim sarimsaktan kaynaklanmista olabilir cok hakim degilim konuya ama ayni gun benimde basima geldi iltihap sokturucu ozelligi var cigseÇalışıyorum canım transferin 9.günü başladım işe. Limon yemedim ama akşam ki yediğim yemeğin içinde sarımsak vardı ondan da bir şey olmaz heralde
Al bendende o kadar ama artık bıraktımm o korkuyu yasadiktan sonraBen ekşiyi neredeyse hiç kesmedimay tutamıyorum ki kendimi canım hep ekşi istiyor hele ki kısır her gün olsa yerim
hayır internetten de bakıyorum ekşi düşüğe neden olmaz veya bebeğe zarar vermez diye yazıyor her yerdeAl bendende o kadar ama artık bıraktımm o korkuyu yasadiktan sonra
Aynen canim benim alt komşum vardi limonu portakal gibi yerdi turşu haddi hesabı yok sucuk salam sosis her şeyi yerdi hatta maşallah bebesi tosun gibi oldu ben yesem kendimi hemen tuvalette kontrol ederken bulurum kendimihayır internetten de bakıyorum ekşi düşüğe neden olmaz veya bebeğe zarar vermez diye yazıyor her yerdesen yine de tabi dikkat et senin durum hassas inşallah tez zamanda geçer canısı
İnşallah canım atlatıcaz bu günleri Allahım çok aminAynen canim benim alt komşum vardi limonu portakal gibi yerdi turşu haddi hesabı yok sucuk salam sosis her şeyi yerdi hatta maşallah bebesi tosun gibi oldu ben yesem kendimi hemen tuvalette kontrol ederken bulurum kendimiHer bünye farklı işte ama inşallah turşu dokunmaz turşu çok hassas noktam gebelikten öncede çok severdim inşallah hepimizinki geçer canim benim kimse yaşamaz inşallahh
Hamdolsun canımÇok yazamıyorum yetişemiyorum mesajlara
Bizim bugün görüş günümüzdüBüyümüş minnoş herşey yolundaydı çok şükür 8+6 tam uyumlu
Oyyyy maşallah teyzebali bunlar ya MaşallahÇok yazamıyorum yetişemiyorum mesajlara
Bizim bugün görüş günümüzdüBüyümüş minnoş herşey yolundaydı çok şükür 8+6 tam uyumlu
Hamdolsun canım
Oyyyy maşallah teyzebali bunlar ya Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?