Maşallah canım gözünüz Aydın rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallahKızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an
Aminn canim benim aminn her şeyin en güzelini hak ediyoruz özellikle de anne olmayiAminne güzel duygular çok bilirim umutsuzca ağlıyarak hastaneden çıktığımı sen öyle diyince aklıma geldi ama Rabb'im büyük hepimize nasip etsin bu güzellikleri
Çok şükür canim darisi kalp atişina olsun inşallahKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
Maşallah canım gözün AydınKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
Masallah minigineKızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an
Hadi çok şükürKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
Maşallah hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, bende bir süredir sizleri sessizce takipteyim.
Bende 30. Haziranda 5 gunluk embriyo transferim oldu. Bayramin ilk gunu kan testimde hamilelik haberimi aldim. Şuan 6+3 haftamdayım. Çarşamba günü artan lekenmelerimden dolayı doktoruma gittim ve orada keseyi gördü çok olumlu konuştu, inşallah Çarşamba günü kalp atışını duyacağız. Çok heyecanlıyım. Sizinle de heyecanımı paylaşmak istedim.Öncelikle burada yazılanlardan çok fayda gördüm ve yalnız olmadığımı hissettim, bu zorlu sürecimizi beraber yaşıyoruz. Umarım hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
Merhaba biz de Acıbademde yaptırıyoruz da sperm için mikroçip önerdiler morfoloji için sizin neden mikroçip olmuştu? Etkili mi sizce?Benimde 30 binii buldu canım bursa acıbademde yaptırdık 7.5 ilaçlar tuttu w 16.500 tüp bebek 3.200 de mikroçip yaptırdık spermlere sonradnda aldgmz ilaçlar falan 30 u buldu
İnş canım benim sağlıkla hepimiz alalımAnladım canm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
İnş canım çok çok güzel diHadi çok şükürteker teker güzel haberlerle şenleniyor yine burasi harika haftayada saglikla kalp atışını duyacaksin
Sağol kuzum inş hepimiz kucaklarımıza alırızMaşallah canım gözün Aydın
Amin amin kuzum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımÇok şükür canim darisi kalp atişina olsun inşallah
Allah razı olsun canım bnm neresinde yazıyo geneldeMasallah saglikla ilerlesin ,kucagina almak nasip olsun cnmultrason fotosunda yazar kac haftalik oldugu
Aamin amin canımmCanım benim gözün aydın darısı kalp atışına olsun insallah
Genelde altta yazar cnm GA 6w3d gibi yani 6hafta 3 günlük oldugunu okursunAllah razı olsun canım bnm neresinde yazıyo genelde
Amin kuzum amin inşİkinizi de kutlarım kızlar çok şükür Rabbim daha daha güzellikler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?