2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Maşallah canım gözünüz Aydın rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah

Masallah minigine o artik seninle hic korkma seninle buyuyecek

Merhaba arkadaşlar, bende bir süredir sizleri sessizce takipteyim.
Bende 30. Haziranda 5 gunluk embriyo transferim oldu. Bayramin ilk gunu kan testimde hamilelik haberimi aldim. Şuan 6+3 haftamdayım. Çarşamba günü artan lekenmelerimden dolayı doktoruma gittim ve orada keseyi gördü çok olumlu konuştu, inşallah Çarşamba günü kalp atışını duyacağız. Çok heyecanlıyım. Sizinle de heyecanımı paylaşmak istedim.Öncelikle burada yazılanlardan çok fayda gördüm ve yalnız olmadığımı hissettim, bu zorlu sürecimizi beraber yaşıyoruz. Umarım hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız

Maşallah hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah benimde bu gün 6+3 ve çarşamba kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah hayırlı haberler almak nasip olur tüm isteyenlere bizlerede inşallah

Benimde 30 binii buldu canım bursa acıbademde yaptırdık 7.5 ilaçlar tuttu w 16.500 tüp bebek 3.200 de mikroçip yaptırdık spermlere sonradnda aldgmz ilaçlar falan 30 u buldu
Merhaba biz de Acıbademde yaptırıyoruz da sperm için mikroçip önerdiler morfoloji için sizin neden mikroçip olmuştu? Etkili mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…