2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kuzum hiç bi yerinde yazmıyordu 5 ağustos ta gel dedi bn haftaya sandım meğer diğer hafta imiş nasıl bkliycm bilmiyorum bu heyecanla
Ama çok küçükler ya cnm gittiginde biraz toplamis olur bebisjn kendini gümbür gümbür duyarsin kalp sesini de ins

Aramıza hoşgeldin canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah bebişin

Ama çok küçükler ya cnm gittiginde biraz toplamis olur bebisjn kendini gümbür gümbür duyarsin kalp sesini de ins
İnş canım inş hepimiz o kadar emek verdik umarım hepimiz kucaklarımızda minnoşlarımızla uğraşmaktan buraya zor girip gazı var sancısı var derdi ile gireriz çokk amin çok

Doktorum zofer yazdı bulamazsanız müdaillerini verirler rahatlıkla al dedi bnde gerçekten o yoktu tabiki buradaki tecrübeli kardeşlerim sayesinde prilamm alabilir miyim dedim eczacıya :)

Bana doktor muayene ederken asistanı sormuştu, doktorum da transfer tarihini ve test tarihlerimle beta sonuçlarını sordu kullandığım ilaçları ve dozlarını sordu

Doktorum zofer yazdı bulamazsanız müdaillerini verirler rahatlıkla al dedi bnde gerçekten o yoktu tabiki buradaki tecrübeli kardeşlerim sayesinde prilamm alabilir miyim dedim eczacıya :)
Harika yapmissin zoferide kullanıyorum ben ama icim prilami kullanirken daha rahat açıkçası.zofer de cok etkili bir kesiciymis ama beni tek basina kesmedi

yaa gözün aydın canım çok şükür darısı bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…