- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Kuzum hiç bi yerinde yazmıyordu 5 ağustos ta gel dedi bn haftaya sandım meğer diğer hafta imiş nasıl bkliycm bilmiyorum bu heyecanlaGenelde altta yazar cnm GA 6w3d gibi yani 6hafta 3 günlük oldugunu okursun
Ama çok küçükler ya cnm gittiginde biraz toplamis olur bebisjn kendini gümbür gümbür duyarsin kalp sesini de insKuzum hiç bi yerinde yazmıyordu 5 ağustos ta gel dedi bn haftaya sandım meğer diğer hafta imiş nasıl bkliycm bilmiyorum bu heyecanla
Aramıza hoşgeldin canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah bebişinMerhaba arkadaşlar, bende bir süredir sizleri sessizce takipteyim.
Bende 30. Haziranda 5 gunluk embriyo transferim oldu. Bayramin ilk gunu kan testimde hamilelik haberimi aldim. Şuan 6+3 haftamdayım. Çarşamba günü artan lekenmelerimden dolayı doktoruma gittim ve orada keseyi gördü çok olumlu konuştu, inşallah Çarşamba günü kalp atışını duyacağız. Çok heyecanlıyım. Sizinle de heyecanımı paylaşmak istedim.Öncelikle burada yazılanlardan çok fayda gördüm ve yalnız olmadığımı hissettim, bu zorlu sürecimizi beraber yaşıyoruz. Umarım hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
Ay iyi ki söyledin ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum sayendeGenelde altta yazar cnm GA 6w3d gibi yani 6hafta 3 günlük oldugunu okursun
İnş canım inş hepimiz o kadar emek verdik umarım hepimiz kucaklarımızda minnoşlarımızla uğraşmaktan buraya zor girip gazı var sancısı var derdi ile gireriz çokk amin çokAma çok küçükler ya cnm gittiginde biraz toplamis olur bebisjn kendini gümbür gümbür duyarsin kalp sesini de ins
Biz ogrendik şimdi sıra sizde kizlarAy iyi ki söyledin ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende
İnşallah canım benimAllah
Sağol kuzum inş hepimiz kucaklarımıza alırız
Sende yazıyo mu bnde yazmıyoAy iyi ki söyledin ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende
Bacım transferi nle çok uyumlu dedi çok güzel bi kese dedi kalp atışı dedim nettin annesi az sabır dedi 5 ağustosa randevu attıM
Maşallah kuzummmhayırlı olsun bu gün duyulmadı mı kalp atışı ne kadarlıkmış
Bende şuan öğrendimAy iyi ki söyledin ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende
Bana doktor muayene ederken asistanı sormuştu, doktorum da transfer tarihini ve test tarihlerimle beta sonuçlarını sordu kullandığım ilaçları ve dozlarını sorduKızlar aklıma bişey takıldı. Bu gittiğim doktor gercektende iyi değil gibi. Bana sormadı son adet tarihin nedir kaçta transfer oldun kaçıncı gün embriyosu hiç birini sormadı. Kanama korkusundan aklıma hiç gelmedi. Şimdi aklıma geldi sorması gerekmiyordu ? Yoksa benimmş demem gerekiyordu
Bacım transferi nle çok uyumlu dedi çok güzel bi kese dedi kalp atışı dedim nettin annesi az sabır dedi 5 ağustosa randevu attı
Doktorum zofer yazdı bulamazsanız müdaillerini verirler rahatlıkla al dedi bnde gerçekten o yoktu tabiki buradaki tecrübeli kardeşlerim sayesinde prilamm alabilir miyim dedim eczacıya :)
İnş bacımmHayırlısı olsun canım inşallah keseyi gördün devamıda gelir
1 tane kesmezse 2 tane yut dedi bideHarika yapmissin zoferide kullanıyorum ben ama icim prilami kullanirken daha rahat açıkçası.zofer de cok etkili bir kesiciymis ama beni tek basina kesmedi
5+3 de gördüm benkızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz
yaaKızlar ilk güzel haber benden gelsin bugün kalp atışını duydum o kanamalara ve lekelere göre kendi kendime kuruntu yapıyordum boş gebelik mi diye ama miniğim sımsıkı tutunmuş kalp atışlarını aldık o kadar minik ki rabbim hepinize nasip etsin ağlamamak için kendimi zor tuttum o an
cumartesi 5+5 olacağız o zaman çağırdı hemşire ayy nasıl sabrettiniz kızlar çıldıracağım ben5+3 de gördüm ben
ayy ne güzel gözün aydın canımKızlar bnde çıktım çok güzel bi kese gördük şükür haftaya cumartesi kalp atışına çagrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?