2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

cumartesi 5+5 olacağız o zaman çağırdı hemşire ayy nasıl sabrettiniz kızlar çıldıracağım ben
Benim araya bayram girmişti öyle geçti benim bayram telaşıyla şimdi de kalp atışını bekliyorum ama çok sakinim bu süreçte heralde en sakin, umursamaz olan benim heralde

Merhaba biz de Acıbademde yaptırıyoruz da sperm için mikroçip önerdiler morfoloji için sizin neden mikroçip olmuştu? Etkili mi sizce?
Bizim morfoloji %3 dü doktor bey bize bıraktı yaptırmayı ben yapılsın istedim bence işe yaradı cünkü cok daha fazla yaklastırıp en iyisi secilioms doktor bey önerdiyse bence yaptırın

Kızlar ya bişey sorucam müslin ne işe yarıyor

Yani bence yazlık battaniye örtü gibi veya kundak yapmak için gibi sanki özellikle bi kullanım amacı var mı merak ettim
Örtü kundak hatta banyo sonrası havlu niyetine de kullananlar varmış bildiğim çok miktarda alınması gerektiği

Arkadaşlar gebeliğinizi son adet tarihine göre mi hesapladınız? Yoksa blasttokist transferi gününe göre mi? Rahim dinlendirmeli transfer olan arkadaşlara soruyorum?

Arkadaşlar gebeliğinizi son adet tarihine göre mi hesapladınız? Yoksa blasttokist transferi gününe göre mi? Rahim dinlendirmeli transfer olan arkadaşlara soruyorum?
Ben son adete göre hesapladım ultrasonda da uyumlu gidiyordu salı günü kontrolüm var bakalım ne duruma gelmiş

Opudan sonra olduğum ikinci adete göre hesapladım canm 6+3 bu gün daha kalp atışını ve keseyi görmeye gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…