- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Tabiki haftaya değilmiş doktor ayın 5 ine bekliyom dedi bn haftaya sandım koca 2 hafta valla bide bn cumartesi ye denk getircem gelsin 6 ağustosayy ne güzel gözün aydın canımhadi şimdi nasıl geçecek bir hafta
Benim araya bayram girmişti öyle geçti benim bayram telaşıylacumartesi 5+5 olacağız o zaman çağırdı hemşire ayy nasıl sabrettiniz kızlar çıldıracağım ben
Sanırım 8 bitti 9 un içindesin demek oluyorHee ondan ben 8+3 olmama ragmen alttaki imza kisminda 9. Hafta diye çıkıyor benimde kafam bugun ona takilmisti yemin ederim burasi olmasa hic bisey bilmicem şansa yasiyorum gibi hissettim suan
Hic bir zarari yok gonul rahatligiyla kendini kotu hissederseb kullan kendimi tutayim diye dusunme ben gunde 4 tane iciyorum1 tane kesmezse 2 tane yut dedi bide
Bilmediğimden değil kız bilerek öyle dedim güldüm hataKız 6+7 değil 7+0
Tamamm balımHic bir zarari yok gonul rahatligiyla kendini kotu hissederseb kullan kendimi tutayim diye dusunme ben gunde 4 tane iciyorum
İnşallah canimyaagözün aydın canım çok şükür darısı bana inşallah
Sorması gerekiyordu yani dimi. Benim doktor hiçbir şey sormadı önümüzdeki hafta başka doktora gidecemBana doktor muayene ederken asistanı sormuştu, doktorum da transfer tarihini ve test tarihlerimle beta sonuçlarını sordu kullandığım ilaçları ve dozlarını sordu
Bizim morfoloji %3 dü doktor bey bize bıraktı yaptırmayı ben yapılsın istedim bence işe yaradı cünkü cok daha fazla yaklastırıp en iyisi secilioms doktor bey önerdiyse bence yaptırınMerhaba biz de Acıbademde yaptırıyoruz da sperm için mikroçip önerdiler morfoloji için sizin neden mikroçip olmuştu? Etkili mi sizce?
Yani bence yazlık battaniye örtü gibi veya kundak yapmak için gibi sankiKızlar ya bişey sorucam müslin ne işe yarıyor
Müslin ince pike gibi her yerde herşeye yarayan çok amaçlı bişi yaYani bence yazlık battaniye örtü gibi veya kundak yapmak için gibi sankiözellikle bi kullanım amacı var mı merak ettim
Örtü kundak hatta banyo sonrası havlu niyetine de kullananlar varmış bildiğim çok miktarda alınması gerektiğiYani bence yazlık battaniye örtü gibi veya kundak yapmak için gibi sankiözellikle bi kullanım amacı var mı merak ettim
Ben son adete göre hesapladım ultrasonda da uyumlu gidiyordu salı günü kontrolüm var bakalım ne duruma gelmişArkadaşlar gebeliğinizi son adet tarihine göre mi hesapladınız? Yoksa blasttokist transferi gününe göre mi? Rahim dinlendirmeli transfer olan arkadaşlara soruyorum?
2. Reglide başladın değil mi transfer hazırlıklarına canımBen son adete göre hesapladım ultrasonda da uyumlu gidiyordu salı günü kontrolüm var bakalım ne duruma gelmiş
Opudan sonra olduğum ikinci adete göre hesapladım canm 6+3 bu gün daha kalp atışını ve keseyi görmeye gitmedimArkadaşlar gebeliğinizi son adet tarihine göre mi hesapladınız? Yoksa blasttokist transferi gününe göre mi? Rahim dinlendirmeli transfer olan arkadaşlara soruyorum?
Yok 4. Reglde başladım2. Reglide başladın değil mi transfer hazırlıklarına canım
Son adete göre 30 günlük çıkıyor, embriyo transferine göre 26 günlük, blasttokist transferine göre 29 günlük çıkıyor, hangisini baz alacağımı bilemedim deYok 4. Reglde başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?