2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Günaydın kızlar ben güne yine lekelenmeyle başladım sabah peçeteye silince açık kırmızı geldi daha sonra açık kahveye döndü. Hemen progestan fitili koyup uzandım şimdi geçti sayılır. Geçen sefer korkmamıştım ama bu sefer bir an açık kırmızı görünce korktum

Günaydın canim korkma benimde geceb hafta oldu doktorum kan sulandirici kullanmamdan kaynakli olabilecegini söyledi devami gelmedigi sürece sorun yok ama her geldiginde mutlaka doktoruna bilgi ver o yönlendirsin seni

Günaydın canım benimde ikidir açık renk kan geliyor. Doktorum proluton kullanmamı söyledi. Doktorunu bilgilendir bence

Günaydın canim korkma benimde geceb hafta oldu doktorum kan sulandirici kullanmamdan kaynakli olabilecegini söyledi devami gelmedigi sürece sorun yok ama her geldiginde mutlaka doktoruna bilgi ver o yönlendirsin seni
Söyledim canım geçtiyse sorun yok dedi. Ben sadece corasprin kullanıyorum, kan sulandırıcı iğne falan hiç kullanmadım. Şükür devamı yok

Günaydın canım benimde ikidir açık renk kan geliyor. Doktorum proluton kullanmamı söyledi. Doktorunu bilgilendir bence
Konuştum canım şu an için nerdeyse geçtiği için sıkıntı yok dedi canım. Cuma olmuştu, dünde çalıştım o etkiledi sanırım korkuttu sabah sabah

Geçmiş olsun canım aman dikkat et yorma kendini dinlen bolca. Bir daha da olmasın insallah

Söyledim canım geçtiyse sorun yok dedi. Ben sadece corasprin kullanıyorum, kan sulandırıcı iğne falan hiç kullanmadım. Şükür devamı yok
Olsun oda kan sulandırıcı vücut sonuçta normalde aliskin degil hicbirine arada tepki veriyor diyelim birde illaki ben vucutdu yormayla da alakalı olduğunu düşünüyorum daha minimum hareket ve yavaş

Konuştum canım şu an için nerdeyse geçtiği için sıkıntı yok dedi canım. Cuma olmuştu, dünde çalıştım o etkiledi sanırım korkuttu sabah sabah
Çok şükür geçmiş. Bir daha olmaz inşallah . Bizim normal gebelere göre çok çok daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Valla benim her hafta bir gün iki gün oluyor illa ki cok acik kahverengi şeklinde ozellikle fitilin akintisiyla ... Gecen hafta ikizlerden birinin kalp atisi yoktu buna baglamisti vücut atmaya calisiyor belki de demisti ... Ben de anlamadim nedir bu is ama Allah'a emanetiz

inşallah öyle değildir bebeklerin sağlıkla doğar, tüp bebek tedavisi gören herkeste bu tarz lekelenmeler oluyor sanırım bende de oluyor arada ama devamı gelmiyor inşallah sorunsuz hamilelik geçirip sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Amin cnm evet tüp bebek tedavisi gören cogumuzda oldu ... Ama benim suan tek olarak devam ediyor. Allah'ım insallah hepimize saglikli sihhatli nasip etsin

Olsun oda kan sulandırıcı vücut sonuçta normalde aliskin degil hicbirine arada tepki veriyor diyelim birde illaki ben vucutdu yormayla da alakalı olduğunu düşünüyorum daha minimum hareket ve yavaş
Marttan beri kullanıyorum corasprin o kadar ay alışaymış benim cuma da çok açık kahverengi leke geldi geçti diye dün işe gittim sabah da açık kırmızı geldi sonra açık kahveye döndü

Çok şükür geçmiş. Bir daha olmaz inşallah . Bizim normal gebelere göre çok çok daha dikkatli olmamız gerekiyor.
Şu an yatıyorum canım geçti gibi şükür. Eşim zaten iş falan yok bırakıyorsun gitmiyorsun dedi çok korktu o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…