Son adeti baz al benceSon adete göre 30 günlük çıkıyor, embriyo transferine göre 26 günlük, blasttokist transferine göre 29 günlük çıkıyor, hangisini baz alacağımı bilemedim de
Bana da en son mantıklı gelen o oldu canım. Gerçi daha kan testi bile yaptırmadım ama merak ettim işteSon adeti baz al bence
Olsun en guzelini yapiyorsun zamani geldiginde kan verecek olarak, arada tabiki bu meraklar bu surecin tadi tuzu tabiki merak edeceksinBana da en son mantıklı gelen o oldu canım. Gerçi daha kan testi bile yaptırmadım ama merak ettim işte
Genelde herkese sorulmuş için rahat etmiyorsa doktora ısınamadıysan başka bir doktorla devam edebilirsin istersenSorması gerekiyordu yani dimi. Benim doktor hiçbir şey sormadı önümüzdeki hafta başka doktora gidecem
Günaydın canim korkma benimde geceb hafta oldu doktorum kan sulandirici kullanmamdan kaynakli olabilecegini söyledi devami gelmedigi sürece sorun yok ama her geldiginde mutlaka doktoruna bilgi ver o yönlendirsin seniGünaydın kızlar ben güne yine lekelenmeyle başladım sabah peçeteye silince açık kırmızı geldi daha sonra açık kahveye döndü. Hemen progestan fitili koyup uzandım şimdi geçti sayılır. Geçen sefer korkmamıştım ama bu sefer bir an açık kırmızı görünce korktum
Günaydın canım benimde ikidir açık renk kan geliyor. Doktorum proluton kullanmamı söyledi. Doktorunu bilgilendir benceGünaydın kızlar ben güne yine lekelenmeyle başladım sabah peçeteye silince açık kırmızı geldi daha sonra açık kahveye döndü. Hemen progestan fitili koyup uzandım şimdi geçti sayılır. Geçen sefer korkmamıştım ama bu sefer bir an açık kırmızı görünce korktum
Söyledim canım geçtiyse sorun yok dedi. Ben sadece corasprin kullanıyorum, kan sulandırıcı iğne falan hiç kullanmadım. Şükür devamı yokGünaydın canim korkma benimde geceb hafta oldu doktorum kan sulandirici kullanmamdan kaynakli olabilecegini söyledi devami gelmedigi sürece sorun yok ama her geldiginde mutlaka doktoruna bilgi ver o yönlendirsin seni
Konuştum canım şu an için nerdeyse geçtiği için sıkıntı yok dedi canım. Cuma olmuştu, dünde çalıştım o etkiledi sanırım korkuttu sabah sabahGünaydın canım benimde ikidir açık renk kan geliyor. Doktorum proluton kullanmamı söyledi. Doktorunu bilgilendir bence
Geçmiş olsun canım aman dikkat et yorma kendini dinlen bolca. Bir daha da olmasın insallahGünaydın kızlar ben güne yine lekelenmeyle başladım sabah peçeteye silince açık kırmızı geldi daha sonra açık kahveye döndü. Hemen progestan fitili koyup uzandım şimdi geçti sayılır. Geçen sefer korkmamıştım ama bu sefer bir an açık kırmızı görünce korktum
Olsun oda kan sulandırıcıSöyledim canım geçtiyse sorun yok dedi. Ben sadece corasprin kullanıyorum, kan sulandırıcı iğne falan hiç kullanmadım. Şükür devamı yok
Çok şükür geçmiş. Bir daha olmaz inşallahKonuştum canım şu an için nerdeyse geçtiği için sıkıntı yok dedi canım. Cuma olmuştu, dünde çalıştım o etkiledi sanırım korkuttu sabah sabah
Valla benim her hafta bir gün iki gün oluyor illa ki cok acik kahverengi şeklinde ozellikle fitilin akintisiyla ... Gecen hafta ikizlerden birinin kalp atisi yoktu buna baglamisti vücut atmaya calisiyor belki de demisti ... Ben de anlamadim nedir bu is ama Allah'a emanetizGünaydın canim korkma benimde geceb hafta oldu doktorum kan sulandirici kullanmamdan kaynakli olabilecegini söyledi devami gelmedigi sürece sorun yok ama her geldiginde mutlaka doktoruna bilgi ver o yönlendirsin seni
inşallah öyle değildir bebeklerin sağlıkla doğar, tüp bebek tedavisi gören herkeste bu tarz lekelenmeler oluyor sanırım bende de oluyor arada ama devamı gelmiyor inşallah sorunsuz hamilelik geçirip sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaValla benim her hafta bir gün iki gün oluyor illa ki cok acik kahverengi şeklinde ozellikle fitilin akintisiyla ... Gecen hafta ikizlerden birinin kalp atisi yoktu buna baglamisti vücut atmaya calisiyor belki de demisti ... Ben de anlamadim nedir bu is ama Allah'a emanetiz
Amin cnm evet tüp bebek tedavisi gören cogumuzda oldu ... Ama benim suan tek olarak devam ediyor. Allah'ım insallah hepimize saglikli sihhatli nasip etsininşallah öyle değildir bebeklerin sağlıkla doğar, tüp bebek tedavisi gören herkeste bu tarz lekelenmeler oluyor sanırım bende de oluyor arada ama devamı gelmiyor inşallah sorunsuz hamilelik geçirip sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Yatıyorum canım geleyim mi diye sordum bu tür durumlarda yatak istarahati öneriyoruz yolculuk iyi olmaz dediGeçmiş olsun canım aman dikkat et yorma kendini dinlen bolca. Bir daha da olmasın insallah
Marttan beri kullanıyorum corasprin o kadar ay alışaymışOlsun oda kan sulandırıcıvücut sonuçta normalde aliskin degil hicbirine arada tepki veriyor diyelim birde illaki ben vucutdu yormayla da alakalı olduğunu düşünüyorum daha minimum hareket ve yavaş
Şu an yatıyorum canım geçti gibi şükür. Eşim zaten iş falan yok bırakıyorsun gitmiyorsun dedi çok korktu o daÇok şükür geçmiş. Bir daha olmaz inşallah. Bizim normal gebelere göre çok çok daha dikkatli olmamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?