2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

S_lidya ya canım günaydın bi sen aklımda kaldın prilam kullanan baska kullanan kızlar sizede soruyorum . prilam aşırı uyku mu yapıyo bn çok Uykucu bi moda girdim
Evet ilk günler içtiğim gibi uyuyordym simdi alistim galiba ya da zaten cok geç kalktigim icin uyuyamiyorum

İğne vuruluyor musun canim ekstra olarak

S_lidya ya canım günaydın bi sen aklımda kaldın prilam kullanan baska kullanan kızlar sizede soruyorum . prilam aşırı uyku mu yapıyo bn çok Uykucu bi moda girdim
Canım ben mahvoldum bir kaç gündür kimseyi korkutmak istemem kalp atışı için gittiğim gün doktorum 3 kutu verdi neyse eve geldik sabahi zaten kivranarak gitmiştim dedim akşam atmayım dayanayım af edersin istiğfar ettim hemen yuttum ama aşırı uyku yapıyor ve aşırı halsizim dün gece akşam 10da yattım normalde asla yatmam 9da kalktım geri bugün ikindin 3de yattım yeni kalktım şuanda midem yine aynı yutcam ama uyuyup kalcam diye dayanmaya çalışıyorum

Aynı bacım gün akşam tuttum sabah 11 gibi uyandım kahvaltı zor edip su saaate kadar uyuyup uyanmışım halen uykum var yarın işe gtcm alamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…