- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 44
Evet ilk günler içtiğim gibi uyuyordymS_lidya ya canım günaydın bi sen aklımda kaldın prilam kullanan baska kullanan kızlar sizede soruyorum . prilam aşırı uyku mu yapıyo bn çok Uykucu bi moda girdim
Ben nasıl işe gideceğim peki anca işten gelir gelmez içip yemek yiyip yatayımEvet ilk günler içtiğim gibi uyuyordymsimdi alistim galiba ya da zaten cok geç kalktigim icin uyuyamiyorum
İlk zamanlar uyanamıyordum şimdi biraz daha alıştımS_lidya ya canım günaydın bi sen aklımda kaldın prilam kullanan baska kullanan kızlar sizede soruyorum . prilam aşırı uyku mu yapıyo bn çok Uykucu bi moda girdim
Ben rapor aldim vallahi ugrasamam hem is stresiyle hem kendimleBen nasıl işe gideceğim peki anca işten gelir gelmez içip yemek yiyip yatayım
Selam ben günde 4 tane içiyorum, uyku yapıyor gerçekten, halsizlik ve ağız kuruluğu.S_lidya ya canım günaydın bi sen aklımda kaldın prilam kullanan baska kullanan kızlar sizede soruyorum . prilam aşırı uyku mu yapıyo bn çok Uykucu bi moda girdim
Akşamları mı yuttunİlk zamanlar uyanamıyordum şimdi biraz daha alıştım
İnş canımmBen rapor aldim vallahi ugrasamam hem is stresiyle hem kendimleama ise gidiyor olman sıkıntı tabi inşallah işte rahat edersin gelince icersin
Öğürtülerim geçti ama şimdi yemek yedim yine çıktı allah yardımcımız olsun biraz daha diş sıkcaz mecburSelam ben günde 4 tane içiyorum, uyku yapıyor gerçekten, halsizlik ve ağız kuruluğu.
Evet uyumadan 2 taneAkşamları mı yuttun
Sarsıntı falan olabilir tabi yolculukta. Aman devamı gelmesin de dinlenirsin kuzumYatıyorum canım geleyim mi diye sordum bu tür durumlarda yatak istarahati öneriyoruz yolculuk iyi olmaz dedi
Uzanıyorum canım çok çok az peçeteye gelirse geliyor o da çok açık kahverengiSarsıntı falan olabilir tabi yolculukta. Aman devamı gelmesin de dinlenirsin kuzum
Tamam canımEvet uyumadan 2 tane
İğne vuruluyor musun canim ekstra olarakGünaydın kızlar ben güne yine lekelenmeyle başladım sabah peçeteye silince açık kırmızı geldi daha sonra açık kahveye döndü. Hemen progestan fitili koyup uzandım şimdi geçti sayılır. Geçen sefer korkmamıştım ama bu sefer bir an açık kırmızı görünce korktum
Canım ben mahvoldum bir kaç gündür kimseyi korkutmak istemem kalp atışı için gittiğim gün doktorum 3 kutu verdi neyse eve geldik sabahi zaten kivranarak gitmiştim dedim akşam atmayım dayanayım af edersin istiğfar ettim hemen yuttum ama aşırı uyku yapıyor ve aşırı halsizim dün gece akşam 10da yattım normalde asla yatmam 9da kalktım geri bugün ikindin 3de yattım yeni kalktım şuanda midem yine aynı yutcam ama uyuyup kalcam diye dayanmaya çalışıyorumS_lidya ya canım günaydın bi sen aklımda kaldın prilam kullanan baska kullanan kızlar sizede soruyorum . prilam aşırı uyku mu yapıyo bn çok Uykucu bi moda girdim
En son betam 45 binlerdeydi canim keseyi adet tarihime göre 5+2 de gördüm ama 5+5 çıktı kalp atışında da gittiğimde normalde adet tarihime göre 6+4 olmam gerekiyordu bebek 6+2 ile uyumlu çıktıKızlar selam,
En son betanız kaçtı ve kese ve kalp atışını ne zaman gördünüz ?
Aynı bacım gün akşam tuttum sabah 11 gibi uyandım kahvaltı zor edip su saaate kadar uyuyup uyanmışım halen uykum var yarın işe gtcm alamam vallaCanım ben mahvoldum bir kaç gündür kimseyi korkutmak istemem kalp atışı için gittiğim gün doktorum 3 kutu verdi neyse eve geldik sabahi zaten kivranarak gitmiştim dedim akşam atmayım dayanayım af edersin istiğfar ettim hemen yuttum ama aşırı uyku yapıyor ve aşırı halsizim dün gece akşam 10da yattım normalde asla yatmam 9da kalktım geri bugün ikindin 3de yattım yeni kalktım şuanda midem yine aynı yutcam ama uyuyup kalcam diye dayanmaya çalışıyorum
Alsak dert almasak dert vallaAynı bacım gün akşam tuttum sabah 11 gibi uyandım kahvaltı zor edip su saaate kadar uyuyup uyanmışım halen uykum var yarın işe gtcm alamam valla
Hamilelik bazı insanlara uyku yapiyor ben de sürekli uyku halindeyim prilam kullanmiyorumS_lidya ya canım günaydın bi sen aklımda kaldın prilam kullanan baska kullanan kızlar sizede soruyorum . prilam aşırı uyku mu yapıyo bn çok Uykucu bi moda girdim
Bnde ilacı alana kadar yoktu kuzum amaHamilelik bazı insanlara uyku yapiyor ben de sürekli uyku halindeyim prilam kullanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?