2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben normalde de uykuyu cok severim cok uyurum hamilelikle daha cok uyumaya basladim hele prilamla katladik

İlk haftalarda bende de öle oluyordu anestezi almış gibi beynim uyuşuk sürwkli uyuyordum hamile değilde hasta gibi .ama sonra geciyor inş seninde öle olur evet uyku yapıyor özellikle ben böle bas agrısı gibi agır hissediyorum kafamı ama eskiis kadar değil.tabiki kusmaktan iyidir drum ilk haftalrdan itibaren verdi kanamayı tetiklememsi için zorlanıyor çünkü çok kötü kusunca yaZınca bile midem bulanıyor ne olcak bu halimiz

Bu sefer gec yazma bak merakda birakma bizi canısı valla basariz etiketi burdan bir sürü bildirim gelir şaşkın ördege dönersin
Hahahahahahahahha o gun ben ilacmin saatini gecirmemden dolayi felegim sasmisti yarin ilaclarida yanima alacagim cnku kontrol randevularinda saat olmadığından nekdr beklicez muamma ama her hafta bebisi gorecek olmak cok heyecanli nasıl büyüdü suan merak ediyorum ya sizide merakta birakmayacagim

Ahahaha aynen isin esprisi ayri tabi bi sefer tam bebek seklini goreceksin Allah'ın izniyle duygular selaleee

İnşallah geçer canim ya valla ben öyle bir psikopata bağladimki yemek yerken bile daha yemeden istiğfar etme plani yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…