Yok canım vurunmuyorumİğne vuruluyor musun canim ekstra olarak
Bennnİyi akşamlar kızlar yarın kimler doktora gidecekti
Ayy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kacta gideceksin
Bana hamilelik yapiyor calisiyorum ama hep ayakta uykulu kafami masaya koysam dalıp giderim o dereceBnde ilacı alana kadar yoktu kuzum ama
İlk haftalarda bende de öle oluyordu anestezi almış gibi beynim uyuşuk sürwkli uyuyordum hamile değilde hasta gibi .ama sonra geciyor inş seninde öle olur evet uyku yapıyor özellikle ben böle bas agrısı gibi agır hissediyorum kafamı ama eskiis kadar değil.tabiki kusmaktan iyidir drum ilk haftalrdan itibaren verdi kanamayı tetiklememsi için zorlanıyor çünkü çok kötü kusunca yaZınca bile midem bulanıyorCanım ben mahvoldum bir kaç gündür kimseyi korkutmak istemem kalp atışı için gittiğim gün doktorum 3 kutu verdi neyse eve geldik sabahi zaten kivranarak gitmiştim dedim akşam atmayım dayanayım af edersin istiğfar ettim hemen yuttum ama aşırı uyku yapıyor ve aşırı halsizim dün gece akşam 10da yattım normalde asla yatmam 9da kalktım geri bugün ikindin 3de yattım yeni kalktım şuanda midem yine aynı yutcam ama uyuyup kalcam diye dayanmaya çalışıyorum
İyi akşamlar kızlar yarın kimler doktora gidecekti
Öğleden sonra ama saat belli degil doktor ne zaman alirsa rutin kontrol olacakAyy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kacta gideceksin
Ben gidiyorum inşallah Türkiye saatiyle akşam 8 gibi falan. İlk görüş çok heyecanlıyımİyi akşamlar kızlar yarın kimler doktora gidecekti
Ben gidiyorum inşallah Türkiye saatiyle akşam 8 gibi falan. İlk görüş çok heyecanlıyımbugün 6+4deyim inş hem kese hem kalp atışı görülür
İnşallah ikinizde güzel hayırlı haberlerle gelinÖğleden sonra ama saat belli degil doktor ne zaman alirsa rutin kontrol olacak
Muhtemelen ikisi bir göreceksinBen gidiyorum inşallah Türkiye saatiyle akşam 8 gibi falan. İlk görüş çok heyecanlıyımbugün 6+4deyim inş hem kese hem kalp atışı görülür
İnşallah kuzucum cikinca yazarim bendeİnşallah ikinizde güzel hayırlı haberlerle gelin
Bu sefer gec yazma bak merakda birakma bizi canısıİnşallah kuzucum cikinca yazarim bende
İnşallah canm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah kuzucum cikinca yazarim bende
Ayyy hadi güzel haberlerle dön yavrucum insallahBen gidiyorum inşallah Türkiye saatiyle akşam 8 gibi falan. İlk görüş çok heyecanlıyımbugün 6+4deyim inş hem kese hem kalp atışı görülür
Hahahahahahahahha o gun ben ilacmin saatini gecirmemden dolayi felegim sasmistiBu sefer gec yazma bak merakda birakma bizi canısıvalla basariz etiketi burdan bir sürü bildirim gelir şaşkın ördege dönersin
Ahahaha aynen isin esprisi ayri tabiHahahahahahahahha o gun ben ilacmin saatini gecirmemden dolayi felegim sasmistiyarin ilaclarida yanima alacagim cnku kontrol randevularinda saat olmadığından nekdr beklicez muamma ama her hafta bebisi gorecek olmak cok heyecanli nasıl büyüdü suan merak ediyorum ya sizide merakta birakmayacagim
İnşallah geçer canim ya valla ben öyle bir psikopata bağladimki yemek yerken bile daha yemeden istiğfar etme plani yapiyorumİlk haftalarda bende de öle oluyordu anestezi almış gibi beynim uyuşuk sürwkli uyuyordum hamile değilde hasta gibi .ama sonra geciyor inş seninde öle olur evet uyku yapıyor özellikle ben böle bas agrısı gibi agır hissediyorum kafamı ama eskiis kadar değil.tabiki kusmaktan iyidir drum ilk haftalrdan itibaren verdi kanamayı tetiklememsi için zorlanıyor çünkü çok kötü kusunca yaZınca bile midem bulanıyorne olcak bu halimiz
Hayirli haberlerle gel inşallah canim benimÖğleden sonra ama saat belli degil doktor ne zaman alirsa rutin kontrol olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?