2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ahahaha aynen isin esprisi ayri tabi bi sefer tam bebek seklini goreceksin Allah'ın izniyle duygular selaleee
Ya cidden o kadar belli oluyor mu off yine aglicam demektir ben iyiden iyiye iyice cinsiyeti merak ediyorum aritk ya ya hayatimdaki hicbirseye etki etmeyecek ne olacağı ama merak he belki suna etki eder kızların prenses erkeklerin sehzade gibi yetistirilmesi taraftari değilim cinsiyeti yönünde kendimi gelistirici şeyler okuyabilirim bos vaktim varken

Evet galiba aglayacaksin hatta yuksek ihtimal bende hormonlardan galiba güldür güldür izlerken bile gözyaşlarım durmuyor, buluyorum ordaki trajikomik bir sahne kendime diyorum kendime kizim nabiyorsun sen bir yay kadınısın gülmek senin isin ağlamak degil ama yokkk cinsiyet konusunda ben hep dedim hic farketmez ama ne sehzade ne prenses gibi yetistirilmemeli kendini bilen bireyler olarak büyütmeli... Mıy mıy olsun istemem yani

Kızlar uzun zamandir pek takip edemiyorum midem benim günlük hayatımı olumsuz etkiliyor hiç rahat değilim yemek yediğimde biraz düzeliyor 10 dakika sonra aynı yatana kadar .İstifra edecek kadar değil ama hep yanma ,bulantı, akşam 1 tane prilam alıp yatiyorum .Ama bugün gün boyunca midem rahatsizdi napacam böyle, sizler ekstra neler yapıyorsunuz. İnşallah çok sürmez yoksa hamileligimden birsey anlamayacağım

Canim ben hep diyorum tabi doktorunuza danismadan kesinlikle arttirmayin ama günlük hayatinizi etkiliyorsa prilam dozunu arttırmak gerekiyor. Benim midem bulanmaya basladiginsa dünyayla bağlantım kopuyor flu görüyorum her yeri vucudum huzursuz bir saga bir sola dönüyorum oldugum yerde prilami alana kadr boyleydim suan geciktirince de boyle oluyorum. Hayatim felc oluyor. Bu ilaci kullanmaktan korkmayin biz iyi olmassak bebegimiz iyi olmaz

Ya bende normalde cok ağlagimdir hatta ilk gunlerimde belgeleselde hayvanlara bile agliyordum ama suan kalmadi hic çok enteresan miy miy a bende karsiyim mesela kizim olursa anasi gibi gerekirse evini sirtinda tasiyacak kadar güçlü kabiliyetli olsun(üniversitesi de 8 ev degistirmis biri konuştu)

Ahahahaha kesinlikle katiliyorum gerekirse kendi basinjn caresine bakmayı öğretmeliyiz

ya kızlar transferden sonra 6. gün lekelenmem oldu ondan sonra ara ara sürekli lekelenmelerim devam etti kahve pembe arası kremsi bir leke hiç geçmedi çok endişeliyim benzer durum yaşayan var mı bu gün transferin 17. günü

Doktora giden kızçeler hayırlı haberleri verin haydi
Bugun gittim üstten görünmedi alttan muayenede keseyi de bebeği de gördük kalp atışını dinledik su an 5+5 görünüyor hersey yolunda dedi ama basta üstten bakıp göremeyince korktuk

merhaba arkadaşlar
benim transfer sonrası 7.gün beta değerim 130 çıktı.2 tane dondurulmuş 4aa kalite transfer edilmişti.acaba ikiz midir tek midir.tecrübesi olan bilgi paylaşabilir mi

Canim pembe kahverengi leekelenmeler yerlesme kanamasi olarak nitelendirilebilir ama yinede doktorunu devamli bilgilendir kirmiziya donmedigi surece sorun yok tup bebekt e kullandigimiz ilaclardan dolayida hepimiz yasadik bu durumu

merhaba arkadaşlar
benim transfer sonrası 7.gün beta değerim 130 çıktı.2 tane dondurulmuş 4aa kalite transfer edilmişti.acaba ikiz midir tek midir.tecrübesi olan bilgi paylaşabilir mi
Merhaba betadan gebelik tahmini yapmak zor erken dollenme hızlı gelisim olabilir 10. Gün betam 355 ti ama tek gebelik

Canım druna haber ver genelde yasanıyor böle durumlar hepsi düşük tehdidi yani pruloton iğne falan yaptırman gerek belki genelde öle yapıyor drlar bi danış istersen benim kahvr lekem olmultu hemen iğne yapmamı söledi dr kırmızıya dönememsi lazım çünkü

merhaba arkadaşlar
Canım 2 günde bir yapılıyor ya mesela 2 kattan fazla arttı diğer iki gğndede 4 yada gazla artınca ikiz gebelik diyorlar benim ilk 3 kat sonra 6 kat artmıştı ikizdi ama bi tanesini kaybettik tek oalrak devaö ediyor şuan ama btadan genelde tahmin yanıltabiliyot

allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah

evet pruloton iğne vurundum haftalık tekrarlayacağım doktora ulaştım oksaparı kesmemi önerdi 4 gün vurunmayacağım o yapabilirmiş inşallah sorunsuz ilerler sürecimiz diken üstündeyiz resmen

Kızlar ben çıktım çok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
Bebis gayet iyi büyümüş tam haftasıyla uyumlu gidiyor kalp atışı guzel bir sonraki randevumuz iki hafta sonra

Eklentiler

• IMG_20220725_153523.webp
    82 KB · Görüntüleme: 62
Ayyy masallah minnosa nasıl da güzel... Allah'ım saglikla ilerletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…