Aaaa tıpkı benim çocuuuuma benziyorKızlar ben çıktımçok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
Bebis gayet iyi büyümüş tam haftasıyla uyumlu gidiyor kalp atışı guzel bir sonraki randevumuz iki hafta sonra
Ahahahah Allah'ta seni güldürsünAaaa tıpkı benim çocuuuuma benziyormaşallah canısı
Ahahahah Allah'ta seni güldürsünbenimkine de benziyor
Cok haklisin tiyzammmmm benimmmmayın ayın mahsülleri benzeyecek tabi teyzesi
Masallah canim benimm Allahim sag salim kucagina almayi da nasip etsin ne guzel cikmiss oyle o findik kurduKızlar ben çıktımçok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
Bebis gayet iyi büyümüş tam haftasıyla uyumlu gidiyor kalp atışı guzel bir sonraki randevumuz iki hafta sonra
Oy maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben çıktımçok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
Maşallah minicik yavrucum yaaa Allahım daha daha güzel günlerini göstersin inşallahKızlar ben çıktımçok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
Ayyy masallah minnosanasıl da güzel... Allah'ım saglikla ilerletsin
Hahshshshshshshshh koptuumAaaa tıpkı benim çocuuuuma benziyormaşallah canısı
Masallah canim benimm Allahim sag salim kucagina almayi da nasip etsin ne guzel cikmiss oyle o findik kurdu
Oy maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsün inşallah
Ayyy canlarım hepinizi tek tek operm atladigim yoktur inşallahMaşallah minicik yavrucum yaaa Allahım daha daha güzel günlerini göstersin inşallah
Ben de ben dee bi odayı topluyorum yatıyorum, mutfağı topluyorum yatıyorum. Hep uykuluyumHamilelik bazı insanlara uyku yapiyor ben de sürekli uyku halindeyim prilam kullanmiyorum
Hamdolsun görülmüş canımBugun gittim üstten görünmedi alttan muayenede keseyi de bebeği de gördük kalp atışını dinledik su an 5+5 görünüyor hersey yolunda dedi ama basta üstten bakıp göremeyince korktuk
Oh bin şükürKızlar ben çıktımçok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
Yaaa çok güzel maşallahKızlar ben çıktımçok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
İnşallah canımmm benim bebişlerimzle daha çok güzel görürüz inşallahHahshshshshshshshh koptuum
Ayyy canlarım hepinizi tek tek operm atladigim yoktur inşallahçok guzel gunler gorecegiz daha bebislerimizleeee
Ayy canim çok şükür keseyi gormenize cok sevindimkızlar lekelenmelerim kırmızıya döndü uçarak doktora geldik, 2 tane kese gördük çok şükürbebeklerimiz bizimleymiş kanama neden oldu bilmiyorum doktorun beni almasını bekliyorum şimdi sırada
Ay cnm gecmis olsun ben hic anlamadim biz bu kanamalari niye yasiyoruz, hepimize farkli yorumlar yapildi bakalim senin doktorun ne diycek... Bir de keseyi kanamali mi gördün neden hemen yatis yapılıp serum takilmadi da sırada bekletiliyorsun ki?kızlar lekelenmelerim kırmızıya döndü uçarak doktora geldik, 2 tane kese gördük çok şükürbebeklerimiz bizimleymiş kanama neden oldu bilmiyorum doktorun beni almasını bekliyorum şimdi sırada
Uyku guvenli baglanma ve bebeginiz ile bütün beyinli çocuk kitaplarını duydum canım ben listeme ekledim bakalımKızlar bir sorum var biraz kitap alayim istiyorum ne onerirsiniz var mi okudugunuz ya da alacağım dediğiniz kitaplar
Bebekle ilgili hadi yorumlarinizi bekliyorum hepimize sağlasin
hayır kese etrafında kanama yok rahim etrafında bir çatlak oluştuysa yani bir kılcal damar çatladıysa oksapar o kanamayı arttırmıştır dedi . pruloton iğne yaptı 10 gün rapor verdi pazartesi gel kalplerini dinleyelim korkma tüp bebekte normal bu kanamalar dediAy cnm gecmis olsun ben hic anlamadim biz bu kanamalari niye yasiyoruz, hepimize farkli yorumlar yapildi bakalim senin doktorun ne diycek... Bir de keseyi kanamali mi gördün neden hemen yatis yapılıp serum takilmadi da sırada bekletiliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?