2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aaaa tıpkı benim çocuuuuma benziyor maşallah canısı

Masallah canim benimm Allahim sag salim kucagina almayi da nasip etsin ne guzel cikmiss oyle o findik kurdu

Oy maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsün inşallah

Maşallah minicik yavrucum yaaa Allahım daha daha güzel günlerini göstersin inşallah

Ayyy masallah minnosa nasıl da güzel... Allah'ım saglikla ilerletsin
Aaaa tıpkı benim çocuuuuma benziyor maşallah canısı
Hahshshshshshshshh koptuum
Masallah canim benimm Allahim sag salim kucagina almayi da nasip etsin ne guzel cikmiss oyle o findik kurdu
Oy maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsün inşallah
Maşallah minicik yavrucum yaaa Allahım daha daha güzel günlerini göstersin inşallah
Ayyy canlarım hepinizi tek tek operm atladigim yoktur inşallah çok guzel gunler gorecegiz daha bebislerimizleeee

Oh bin şükür

Yaaa çok güzel maşallah

Kızlar bir sorum var biraz kitap alayim istiyorum ne onerirsiniz var mi okudugunuz ya da alacağım dediğiniz kitaplar
Bebekle ilgili hadi yorumlarinizi bekliyorum hepimize sağlasin

kızlar lekelenmelerim kırmızıya döndü uçarak doktora geldik, 2 tane kese gördük çok şükür bebeklerimiz bizimleymiş kanama neden oldu bilmiyorum doktorun beni almasını bekliyorum şimdi sırada
Ayy canim çok şükür keseyi gormenize cok sevindim doktor bilgi verince yaz mutlkaa

kızlar lekelenmelerim kırmızıya döndü uçarak doktora geldik, 2 tane kese gördük çok şükür bebeklerimiz bizimleymiş kanama neden oldu bilmiyorum doktorun beni almasını bekliyorum şimdi sırada
Ay cnm gecmis olsun ben hic anlamadim biz bu kanamalari niye yasiyoruz, hepimize farkli yorumlar yapildi bakalim senin doktorun ne diycek... Bir de keseyi kanamali mi gördün neden hemen yatis yapılıp serum takilmadi da sırada bekletiliyorsun ki?

hayır kese etrafında kanama yok rahim etrafında bir çatlak oluştuysa yani bir kılcal damar çatladıysa oksapar o kanamayı arttırmıştır dedi . pruloton iğne yaptı 10 gün rapor verdi pazartesi gel kalplerini dinleyelim korkma tüp bebekte normal bu kanamalar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…