- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Yok bebegim ben eksik yazmisim sunu anlamaya calistim kanaman oldu gittin keseleri gördün ve islem icin yada detayli muayene icin sirada bekletiliyorsun diye anladim buna anlam veremedim ... Evet kanama yasayinca bana da oksapar kes dediler iki hafta kullanmadım sonra kalp atisilarini duyunca tekrar basladim ama benim simdi tek olarak devam ediyorhayır kese etrafında kanama yok rahim etrafında bir çatlak oluştuysa yani bir kılcal damar çatladıysa oksapar o kanamayı arttırmıştır dedi . pruloton iğne yaptı 10 gün rapor verdi pazartesi gel kalplerini dinleyelim korkma tüp bebekte normal bu kanamalar dedi
Canm ben bunu aldım ama daha başlamak nasip olmadı mide bulantısından dolayı kitap okuyamıyorum pekKızlar bir sorum var biraz kitap alayim istiyorum ne onerirsiniz var mi okudugunuz ya da alacağım dediğiniz kitaplar
Bebekle ilgili hadi yorumlarinizi bekliyorum hepimize sağlasin
Canim ben hic tup bebek doktoruna gidemedim kanama gecirince acilen gittigim doktor yola cikman iyi degil dedi telefonla surekli iletişim halindeyim tup bebek doktoru 12 haftaya kadar devam dedi burdaki doktor da onayladi her kontrol sonrasi bilgi veriyorum tup bebek doktoruna ben bu sekilde devam ediyorum 12 haftadan sonra artik tamamen burdaki doktorun fikrilerini baz alicazKızlar ya bişey soracam benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor ben de baska bir doktora gidiyorum transfer sonrasından beri. Şimdi tüp bebek doktorunun hemsireleri dedi ki kendi doktorunuz karar verecek hangi ilaclara devam edeceğinize. Ben de tedirgin oldum yarın kalp atışına gidecem de yanlış bi karar falan verilirse ilaçlarla alakalı. Siz hangi ilaçları bıraktınız kalp atışından sonra. Ben estrofem, coraspin, prednol, prograf, oksapar kullanıyorum su an
Pozitifi gördükten sonra estrofemi bıraktım, ecopirin, prolutex ve progestan fitil kullanıyorum. Ben de başka Dr a gidiyorum ama 12. Haftada tüp bebek merkezine gideceğim onlar bıraktıracakmış duruma göreKızlar ya bişey soracam benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor ben de baska bir doktora gidiyorum transfer sonrasından beri. Şimdi tüp bebek doktorunun hemsireleri dedi ki kendi doktorunuz karar verecek hangi ilaclara devam edeceğinize. Ben de tedirgin oldum yarın kalp atışına gidecem de yanlış bi karar falan verilirse ilaçlarla alakalı. Siz hangi ilaçları bıraktınız kalp atışından sonra. Ben estrofem, coraspin, prednol, prograf, oksapar kullanıyorum su an
Kuzucum ben gündeKızlar ya bişey soracam benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor ben de baska bir doktora gidiyorum transfer sonrasından beri. Şimdi tüp bebek doktorunun hemsireleri dedi ki kendi doktorunuz karar verecek hangi ilaclara devam edeceğinize. Ben de tedirgin oldum yarın kalp atışına gidecem de yanlış bi karar falan verilirse ilaçlarla alakalı. Siz hangi ilaçları bıraktınız kalp atışından sonra. Ben estrofem, coraspin, prednol, prograf, oksapar kullanıyorum su an
Canim ben hic tup bebek doktoruna gidemedim kanama gecirince acilen gittigim doktor yola cikman iyi degil dedi telefonla surekli iletişim halindeyim tup bebek doktoru 12 haftaya kadar devam dedi burdaki doktor da onayladi her kontrol sonrasi bilgi veriyorum tup bebek doktoruna ben bu sekilde devam ediyorum 12 haftadan sonra artik tamamen burdaki doktorun fikrilerini baz alicaz
Ay evet proluteksimi nasıl unuturum o da vardıPozitifi gördükten sonra estrofemi bıraktım, ecopirin, prolutex ve progestan fitil kullanıyorum. Ben de başka Dr a gidiyorum ama 12. Haftada tüp bebek merkezine gideceğim onlar bıraktıracakmış duruma göre
Ayy canım benim detay detay da yazmışsınKuzucum ben günde
3 estrofem
2 lutinus
1 progestan dex igne
1 oksapar
3 duphaston
1 b12
1 folik asit
1 coraspin
Yaşadığım sorunlardan dolayi ek olarak
4 prilam
1 zofer
3 duphalac kullanıyorum.
Tup bebek doktorum 10. Haftaya kadar devam demişti bana.
Kendi doktoruma listeyi verdim 10. Hafta bilgisini ilettim geçen hafta o da biraz takip etmek istedi zaten bugunde 11. Haftaya randevu verdi o zamana kadar ilaclara devam dedi. Ondan sonra da azaltarak biraktiracak gecen hafta konusmustuk.
Benim birde şöyle bir avantajim var tup bebek doktorumla ayni merkezde ve arkadaslar beni zaten o yonlendirmisti takıldığı noktada tüp bebek süreci olduğu için destek alabiliyor.
Her doktor o kadar farkli ilerliyorki nedesem bos ama en azından fikir olsun yazdiklarm
Oh ise yaradiysa detay sevindim bakAyy canım benim detay detay da yazmışsınevet aklımda olsun pat diye kesilmesin çünkü. Bak lutinusu da unutmuştum ne çok ilac var yarın bi gideyim konuşayım içime sinecek şekilde bir yol cizeriz inşallah. Saol kuzum
Evet canm nasip olursa Çarşamba saat 10 daAzelya21 kuzu sen çarşamba mı gitcektin
Ne kadar az kaldiEvet canm nasip olursa Çarşamba saat 10 da
Maşallah Allah sana bağışlasınKızlar ben çıktımçok hızlı bir muayene oldu çünkü doktorum doguma girecekmis beklemeyelim diye hemen aldi sagolsun bizi ama ışık hızında geçirdik benim soracağım bazi sorular vardı onlari sordum ( covid aşısı olabilir miyim , b12 kullanıyorum bitmek üzere devam edeyim mi, tetanoz aşısı olmustum ama sistemde görünmüyor ne yapalim gibi sorular)
Bebis gayet iyi büyümüş tam haftasıyla uyumlu gidiyor kalp atışı guzel bir sonraki randevumuz iki hafta sonra
Ayy evet saatler geçmiyor valla inşallah güzel olur çok heyecanlı ve endişeliyimNe kadar az kaldihadi güldür yüzümüzü sende
Ahahaha benim b12 yerlerde takviye alıyorum bende canim ama hafızam iyidir yine deKızlar bakin benim hafizam cok zayif ondan b12 kullaniyom siz randevulari harika hatirliyorsunuz iyiki hatirliyorusnuz bana kalsa kimseyi takip edemicekmismiyiki varsiniz
Ayy amin amin bırakacağım günü iple çekiyorum yaa gerçekten artık yoruldum maddiyatı geçtim her gün o iğne fitil psikolojisi bambaşkaOh ise yaradiysa detay sevindim bakben artik adim gibi ezberledim tez zamanda birakmak nasp olsun hepimize bu ilaclarin hem maddi hem bedenen yükü cok agir ama bebislerimizin bizle kalmasina yardimci oldukları icin sagolsunlar
Oksapari napicaz 9 ay yer kalmadi gobekteAyy amin amin bırakacağım günü iple çekiyorum yaa gerçekten artık yoruldum maddiyatı geçtim her gün o iğne fitil psikolojisi bambaşka
Aynen canım bir yandan bırakmak istiyorum bir yandan da birakirsam bisey olur diye tırsıyorumOh ise yaradiysa detay sevindim bakben artik adim gibi ezberledim tez zamanda birakmak nasp olsun hepimize bu ilaclarin hem maddi hem bedenen yükü cok agir ama bebislerimizin bizle kalmasina yardimci oldukları icin sagolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?