2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yok bebegim ben eksik yazmisim sunu anlamaya calistim kanaman oldu gittin keseleri gördün ve islem icin yada detayli muayene icin sirada bekletiliyorsun diye anladim buna anlam veremedim ... Evet kanama yasayinca bana da oksapar kes dediler iki hafta kullanmadım sonra kalp atisilarini duyunca tekrar basladim ama benim simdi tek olarak devam ediyor

Kızlar bir sorum var biraz kitap alayim istiyorum ne onerirsiniz var mi okudugunuz ya da alacağım dediğiniz kitaplar
Bebekle ilgili hadi yorumlarinizi bekliyorum hepimize sağlasin
Canm ben bunu aldım ama daha başlamak nasip olmadı mide bulantısından dolayı kitap okuyamıyorum pek

Kızlar ya bişey soracam benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor ben de baska bir doktora gidiyorum transfer sonrasından beri. Şimdi tüp bebek doktorunun hemsireleri dedi ki kendi doktorunuz karar verecek hangi ilaclara devam edeceğinize. Ben de tedirgin oldum yarın kalp atışına gidecem de yanlış bi karar falan verilirse ilaçlarla alakalı. Siz hangi ilaçları bıraktınız kalp atışından sonra. Ben estrofem, coraspin, prednol, prograf, oksapar kullanıyorum su an

Canim ben hic tup bebek doktoruna gidemedim kanama gecirince acilen gittigim doktor yola cikman iyi degil dedi telefonla surekli iletişim halindeyim tup bebek doktoru 12 haftaya kadar devam dedi burdaki doktor da onayladi her kontrol sonrasi bilgi veriyorum tup bebek doktoruna ben bu sekilde devam ediyorum 12 haftadan sonra artik tamamen burdaki doktorun fikrilerini baz alicaz

Pozitifi gördükten sonra estrofemi bıraktım, ecopirin, prolutex ve progestan fitil kullanıyorum. Ben de başka Dr a gidiyorum ama 12. Haftada tüp bebek merkezine gideceğim onlar bıraktıracakmış duruma göre

Kuzucum ben günde
3 estrofem
2 lutinus
1 progestan dex igne
1 oksapar
3 duphaston
1 b12
1 folik asit
1 coraspin
Yaşadığım sorunlardan dolayi ek olarak
4 prilam
1 zofer
3 duphalac kullanıyorum.
Tup bebek doktorum 10. Haftaya kadar devam demişti bana.
Kendi doktoruma listeyi verdim 10. Hafta bilgisini ilettim geçen hafta o da biraz takip etmek istedi zaten bugunde 11. Haftaya randevu verdi o zamana kadar ilaclara devam dedi. Ondan sonra da azaltarak biraktiracak gecen hafta konusmustuk.
Benim birde şöyle bir avantajim var tup bebek doktorumla ayni merkezde ve arkadaslar beni zaten o yonlendirmisti takıldığı noktada tüp bebek süreci olduğu için destek alabiliyor.

Her doktor o kadar farkli ilerliyorki nedesem bos ama en azından fikir olsun yazdiklarm

Pozitifi gördükten sonra estrofemi bıraktım, ecopirin, prolutex ve progestan fitil kullanıyorum. Ben de başka Dr a gidiyorum ama 12. Haftada tüp bebek merkezine gideceğim onlar bıraktıracakmış duruma göre
Ay evet proluteksimi nasıl unuturum o da vardı ya bence de öyle olmalı da bunlar bıraktı yani. Doktor da demisti ilk uc ay tup bebek doktorunuzla gidersiniz sonra ben devralirim diye. İki doktor arkadaş Allahtan, olmadı arasin sorsun çünkü kendisine ulasmak mümkün degil ancak hemşireleri cevap veriyor

Ayy canım benim detay detay da yazmışsın evet aklımda olsun pat diye kesilmesin çünkü. Bak lutinusu da unutmuştum ne çok ilac var yarın bi gideyim konuşayım içime sinecek şekilde bir yol cizeriz inşallah. Saol kuzum

Oh ise yaradiysa detay sevindim bak ben artik adim gibi ezberledim tez zamanda birakmak nasp olsun hepimize bu ilaclarin hem maddi hem bedenen yükü cok agir ama bebislerimizin bizle kalmasina yardimci oldukları icin sagolsunlar

Maşallah Allah sana bağışlasın darısı daha güzel haberler almaya

Kızlar bakin benim hafizam cok zayif ondan b12 kullaniyom siz randevulari harika hatirliyorsunuz iyiki hatirliyorusnuz bana kalsa kimseyi takip edemicekmism iyiki varsiniz
Ahahaha benim b12 yerlerde takviye alıyorum bende canim ama hafızam iyidir yine de

Oh ise yaradiysa detay sevindim bak ben artik adim gibi ezberledim tez zamanda birakmak nasp olsun hepimize bu ilaclarin hem maddi hem bedenen yükü cok agir ama bebislerimizin bizle kalmasina yardimci oldukları icin sagolsunlar
Ayy amin amin bırakacağım günü iple çekiyorum yaa gerçekten artık yoruldum maddiyatı geçtim her gün o iğne fitil psikolojisi bambaşka

Merhaba kızlar şimdi doktordan çıktım ben. Çok şükür bebişi gördük. 6+5deyim ama bebiş bi gün önden gidiyormuş 6+6ymış. Kalp atışı dinletmek yasaklanmış o yüzden dinletmedi ama ekranda gösterdi ve ölçtü 120 çıktı çok iyi haftasına göre dedi. Doktorum ayrıca 11. Haftaya kadar 2 kez daha bize geliceksin sonra normal kadın doğum doktoruna gideceksin dedi. İlaçları 8. Haftadan sonra yavaş yavaş bırakıcaksın şimdilik aynen kullan dedi. Mide bulantısı için sürekli kusuyorsan ilaç vereyim ama sadece bulantı oluyor ve nadiren kusuyorsan o zaman şimdilik ilaca gerek yok dedi. Onun yerine eczaneden b6 vitamini al extradan onu kullan dedi. Yine geçmezse o zaman ilacı düşünürüz dedi. Ayrıca çok tatlı bi hediye paketi verdiler içinde bilgilendirici broşürler minik hediyeler ayrıca indirim kuponları falan çıktı

Aynen canım bir yandan bırakmak istiyorum bir yandan da birakirsam bisey olur diye tırsıyorum hayırlısıyla riskli zamanlari geçirelim de bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…