B bestenigar cnm önemli olan kan sonucu .gayet güzel cıkmıs sağlıkla da katlanır insallah .hangi marka gebelik testi 40 betayı negatıf gösterdi yazarsan biz de bilelimKızlar 7. günüm sabah idrar testi negatif ağlaya ağlaya işe gittim İş çıkışı kan verdim 40 çıktı Sizce tutunuyor mu ?
Ben de Eylül ayında başladım zor süreç iyi olacak inşallah sonuÇok teşekkür ederim inş. canım , Aynen ya birde benim süreç çok uzadı, Prp , histeroskopi sonra birde covid derken 17 temmuz da bu doktora başlayalı 1 yıl olacak
Çok teşekkür ederim Size de güzel bir sonuç diliyorum 10 liralık birşeydi Predictor falan değil Üzüntüyle attım bakmadanB bestenigar cnm önemli olan kan sonucu .gayet güzel cıkmıs sağlıkla da katlanır insallah .hangi marka gebelik testi 40 betayı negatıf gösterdi yazarsan biz de bilelimtebrık edıyorum
Hayırlı olsun silik bir çizgi gördüm ben amaHanımlar merhaba,
Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.
Gözün Aydın baya olmuş gibi:) Allah’ım bekleyen hepimize nasip etsin bu duyguları yaşamayıHanımlar merhaba,
Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.
Amin Allah razı olsun 3gün sonra kanda netleşir artık.Hayırlı olsun silik bir çizgi gördüm ben ama
Benimde iki tane 3. Gün embriyom var transfer yada havuza devam edeceğiz bana umut oldunuzAmin Allah razı olsun 3gün sonra kanda netleşir artık.
amin inşâallahGözün Aydın baya olmuş gibi:) Allah’ım bekleyen hepimize nasip etsin bu duyguları yaşamayı
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin. Hep pozitif ol anne olcam de sürekli bilinç altını buna inandır vücudun da buna inanıp tepki verecektir.Benimde iki tane 3. Gün embriyom var transfer yada havuza devam edeceğiz bana umut oldunuz
Elimden geleni yapıyorum ara ara inişlerim oluyor ama hep gözümde bir yazı Allah ol der olur geliyor aklıma toparlaniyorum. Emek veren herkese Allah hayırlısını nasip etsinRabbim hayırlı haberler nasip etsin. Hep pozitif ol anne olcam de sürekli bilinç altını buna inandır vücudun da buna inanıp tepki verecektir.
Amin hayırlı haberlerinizi alırız inşâallahElimden geleni yapıyorum ara ara inişlerim oluyor ama hep gözümde bir yazı Allah ol der olur geliyor aklıma toparlaniyorum. Emek veren herkese Allah hayırlısını nasip etsin
Çizgi belli oluyorHanımlar merhaba,
Allah razı olsunÇizgi belli oluyorMaşallah diyelim
Masallahh Allah kucahiniza aldirsin aslında transfer günü sayilmiyor o yuzden 8. Gününüz. ve 3. Gün embriyosu ile cizgi cok net ikiz bile olabilir diyorum ben :)Hanımlar merhaba,
Transfer gününün sayılmadığını bilmiyordumMasallahh Allah kucahiniza aldirsin aslında transfer günü sayilmiyor o yuzden 8. Gününüz. ve 3. Gün embriyosu ile cizgi cok net ikiz bile olabilir diyorum ben :)
Aminn ah ne guzel şu pozitifliğiniz keske biraz da bende olsa elimde degil amaTransfer gününün sayılmadığını bilmiyordumBen hep ikizlerim olacak diye bekliyorum zaten rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Hanımlar merhaba,
YouTubedan hamilelik için vs meditasyon videoları var mutlaka aç dinle ferahlayacaksın.Aminn ah ne guzel şu pozitifliğiniz keske biraz da bende olsa elimde degil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?