2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar 7. günüm sabah idrar testi negatif ağlaya ağlaya işe gittim İş çıkışı kan verdim 40 çıktı Sizce tutunuyor mu ?
B bestenigar cnm önemli olan kan sonucu .gayet güzel cıkmıs sağlıkla da katlanır insallah .hangi marka gebelik testi 40 betayı negatıf gösterdi yazarsan biz de bilelim tebrık edıyorum

B bestenigar cnm önemli olan kan sonucu .gayet güzel cıkmıs sağlıkla da katlanır insallah .hangi marka gebelik testi 40 betayı negatıf gösterdi yazarsan biz de bilelim tebrık edıyorum
Çok teşekkür ederim Size de güzel bir sonuç diliyorum 10 liralık birşeydi Predictor falan değil Üzüntüyle attım bakmadan

Merhabalar kızlar bende 30 mayısta transfer oldum size yumurtamıda bırakayım sonucum bu aya kaldı yarın kan verip öğreneceğim hiç bir belirtim yok açıkçası ne lekelenme ne göğüs hassasiyeti sadece 3 günümde feci bir ağrı oldu belimde ilaç kullanmak zorunda kaldım biraz devam etti 2 gün gibi oda kayboldu

Eklentiler

• 8E4EA02A-A8C9-4EFC-B565-26553368D134.webp
    108,7 KB · Görüntüleme: 89
Hanımlar merhaba,

Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.

Eklentiler

• 25DE2C12-8FFB-4CD6-88C2-1843A540235B.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 80
Hayırlı olsun silik bir çizgi gördüm ben ama

Gözün Aydın baya olmuş gibi:) Allah’ım bekleyen hepimize nasip etsin bu duyguları yaşamayı

Benimde iki tane 3. Gün embriyom var transfer yada havuza devam edeceğiz bana umut oldunuz
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin. Hep pozitif ol anne olcam de sürekli bilinç altını buna inandır vücudun da buna inanıp tepki verecektir.

Rabbim hayırlı haberler nasip etsin. Hep pozitif ol anne olcam de sürekli bilinç altını buna inandır vücudun da buna inanıp tepki verecektir.
Elimden geleni yapıyorum ara ara inişlerim oluyor ama hep gözümde bir yazı Allah ol der olur geliyor aklıma toparlaniyorum. Emek veren herkese Allah hayırlısını nasip etsin

Çizgi belli oluyor Maşallah diyelim

Masallahh Allah kucahiniza aldirsin aslında transfer günü sayilmiyor o yuzden 8. Gününüz. ve 3. Gün embriyosu ile cizgi cok net ikiz bile olabilir diyorum ben :)

Masallahh Allah kucahiniza aldirsin aslında transfer günü sayilmiyor o yuzden 8. Gününüz. ve 3. Gün embriyosu ile cizgi cok net ikiz bile olabilir diyorum ben :)
Transfer gününün sayılmadığını bilmiyordum Ben hep ikizlerim olacak diye bekliyorum zaten rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Çizgi görünüyor inşallah vardır ve sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…