2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Maşallah canm bu gün herkes hayırlı haberler almış darısı bizlere inşallah

Ayy zaten tek şansım o heralde oksapar vurmuyorum ben ecopirin kan sulandırıcı hapı kullanıyorum ama progestan dex var fitil var sabah akşam bu arada kan sulandırıcı 9 ay mı kullanılacak
Kisiye gore degisiyor o canim benim lupus ve trombofili testine göre verildi hatta rapor cikarildi şükür zirta pirta veriyoruz gerci ama birine vermemek de iyi oldu en azindan

Ohh ne güzel olmuş canım maşallah böyle sağlıkla devam etsin inşallah

Kisiye gore degisiyor o canim benim lupus ve trombofili testine göre verildi hatta rapor cikarildi şükür zirta pirta veriyoruz gerci ama birine vermemek de iyi oldu en azindan
Tabi canm bitanede bitane yani ben o kadar kullanmam diye düşünüyorum inşallah ilaçları azaltır hiç lekenmem felan olmadı diye umutluyum yine bebeğim iyi olsunda herşeye razıyım

Ayyy cok sevindim maşallah Allah'ım saglikla ilerletsin ins cnm kalp atisi niye yasakmis ki ? Ama hediye vermeleri ne kadar güzel yaaa

ya bu hastanede sistem nasıl bilmiyorum muayeneyi başka doktor yaptı birde benimle ilgilenen hemşirem vardı, o sıra ne konuştular hiç hatırlamıyorum hayal gibi sadece keseleri gördüm ama o bile net değil sonra hemşire hocaya muayene hakkında bilgi verdi doktorumda sürecimi planlamak için bekletmiş beni, sonra doktorun yanına girdim ve kullanmam ve kullanmamam gereken ilaçlatı söyledi neden olmuş olabileceğini açıkladı

Heee simdi anladim cnm olsun bebislerini görmüşün yaa.... Bazi hastanelerin farkli oliyor demek ki . Hersey sağlıkla ilerlesin ins

Oy maşallah hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah

off şu lekelenmeler kriz geçiriyordum ben bu gün senin ki nedenmiş canım kan sulandırıcıyı kesmemişmiydin sen?
Yok kuzum kesmedim corasprin kullanıyorum sadece. Sabah gelmiştin biraz, az öncede geldi biraz peçeteye 1-2 kere silince açık kahveye dönüyor. Seninde mi var lekelenmelerin

Ayyy cok sevindim maşallah Allah'ım saglikla ilerletsin ins cnm kalp atisi niye yasakmis ki ? Ama hediye vermeleri ne kadar güzel yaaa
Valla ben de anlamadım neden yasak yani ülke geneli mi yasak yoksa klinik kararı mı bilemiyorum. Amin inşallah sağlıkla hayırla kavuşalım hepimiz evet içinden bilgilendirici broşürler falan da çıktı çok hoş bi jest yaptılar tabii ödediğimiz paraları düşününce devede kulak

Arkadaşlar gebeliğinizi son adet tarihine göre mi hesapladınız? Yoksa blasttokist transferi gününe göre mi? Rahim dinlendirmeli transfer olan arkadaşlara soruyorum?
Benim blastokist transferle son adet günü arasında 1 gün gözüküyor program da. Mesela son adete göre 6+6 yım blastokist transfere göre 7+0

Dimi ama o kadar paraya bir sus payi gerekirdi hadi bakalim hersey sağlıkla çok güzel ilersin kuzum

8.haftadan sonra benim prednol ve estrofem yerine kullandığı. Cyxlo progneva mı neydi onu yarım kullanmaya başladım. 1hafta sonra tamamen bıraktım. Hala progestan, folik asit ve coraspin kullanmaya devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…