Ayy zaten tek şansım o heralde oksapar vurmuyorum ben ecopirin kan sulandırıcı hapı kullanıyorumOksapari napicaz 9 ay yer kalmadi gobekte
Bunada aldim hemen favoruyeCanm ben bunu aldım ama daha başlamak nasip olmadı mide bulantısından dolayı kitap okuyamıyorum pekEki Görüntüle 3102441
Maşallah canmMerhaba kızlar şimdi doktordan çıktım ben. Çok şükür bebişi gördük. 6+5deyim ama bebiş bi gün önden gidiyormuş 6+6ymış. Kalp atışı dinletmek yasaklanmış o yüzden dinletmedi ama ekranda gösterdi ve ölçtü 120 çıktı çok iyi haftasına göre dedi. Doktorum ayrıca 11. Haftaya kadar 2 kez daha bize geliceksin sonra normal kadın doğum doktoruna gideceksin dedi. İlaçları 8. Haftadan sonra yavaş yavaş bırakıcaksın şimdilik aynen kullan dedi. Mide bulantısı için sürekli kusuyorsan ilaç vereyim ama sadece bulantı oluyor ve nadiren kusuyorsan o zaman şimdilik ilaca gerek yok dedi. Onun yerine eczaneden b6 vitamini al extradan onu kullan dedi. Yine geçmezse o zaman ilacı düşünürüz dedi. Ayrıca çok tatlı bi hediye paketi verdiler içinde bilgilendirici broşürler minik hediyeler ayrıca indirim kuponları falan çıktı
Kisiye gore degisiyor o canim benim lupus ve trombofili testine göre verildi hatta rapor cikarildi şükür zirta pirta veriyoruz gerci ama birine vermemek de iyi oldu en azindanAyy zaten tek şansım o heralde oksapar vurmuyorum ben ecopirin kan sulandırıcı hapı kullanıyorumama progestan dex var fitil var sabah akşam bu arada kan sulandırıcı 9 ay mı kullanılacak
Ohh ne güzel olmuş canım maşallahMerhaba kızlar şimdi doktordan çıktım ben. Çok şükür bebişi gördük. 6+5deyim ama bebiş bi gün önden gidiyormuş 6+6ymış. Kalp atışı dinletmek yasaklanmış o yüzden dinletmedi ama ekranda gösterdi ve ölçtü 120 çıktı çok iyi haftasına göre dedi. Doktorum ayrıca 11. Haftaya kadar 2 kez daha bize geliceksin sonra normal kadın doğum doktoruna gideceksin dedi. İlaçları 8. Haftadan sonra yavaş yavaş bırakıcaksın şimdilik aynen kullan dedi. Mide bulantısı için sürekli kusuyorsan ilaç vereyim ama sadece bulantı oluyor ve nadiren kusuyorsan o zaman şimdilik ilaca gerek yok dedi. Onun yerine eczaneden b6 vitamini al extradan onu kullan dedi. Yine geçmezse o zaman ilacı düşünürüz dedi. Ayrıca çok tatlı bi hediye paketi verdiler içinde bilgilendirici broşürler minik hediyeler ayrıca indirim kuponları falan çıktı
Tabi canm bitanede bitane yani ben o kadar kullanmam diye düşünüyorum inşallah ilaçları azaltır hiç lekenmem felan olmadı diye umutluyum yine bebeğim iyi olsunda herşeye razıyımKisiye gore degisiyor o canim benim lupus ve trombofili testine göre verildi hatta rapor cikarildi şükür zirta pirta veriyoruz gerci ama birine vermemek de iyi oldu en azindan
Ayyy cok sevindim maşallah Allah'ım saglikla ilerletsin ins cnmMerhaba kızlar şimdi doktordan çıktım ben. Çok şükür bebişi gördük. 6+5deyim ama bebiş bi gün önden gidiyormuş 6+6ymış. Kalp atışı dinletmek yasaklanmış o yüzden dinletmedi ama ekranda gösterdi ve ölçtü 120 çıktı çok iyi haftasına göre dedi. Doktorum ayrıca 11. Haftaya kadar 2 kez daha bize geliceksin sonra normal kadın doğum doktoruna gideceksin dedi. İlaçları 8. Haftadan sonra yavaş yavaş bırakıcaksın şimdilik aynen kullan dedi. Mide bulantısı için sürekli kusuyorsan ilaç vereyim ama sadece bulantı oluyor ve nadiren kusuyorsan o zaman şimdilik ilaca gerek yok dedi. Onun yerine eczaneden b6 vitamini al extradan onu kullan dedi. Yine geçmezse o zaman ilacı düşünürüz dedi. Ayrıca çok tatlı bi hediye paketi verdiler içinde bilgilendirici broşürler minik hediyeler ayrıca indirim kuponları falan çıktı
ya bu hastanede sistem nasıl bilmiyorum muayeneyi başka doktor yaptı birde benimle ilgilenen hemşirem vardı, o sıra ne konuştular hiç hatırlamıyorum hayal gibi sadece keseleri gördüm ama o bile net değil sonra hemşire hocaya muayene hakkında bilgi verdi doktorumda sürecimi planlamak için bekletmiş beni, sonra doktorun yanına girdim ve kullanmam ve kullanmamam gereken ilaçlatı söyledi neden olmuş olabileceğini açıkladıYok bebegim ben eksik yazmisim sunu anlamaya calistim kanaman oldu gittin keseleri gördün ve islem icin yada detayli muayene icin sirada bekletiliyorsun diye anladim buna anlam veremedim ... Evet kanama yasayinca bana da oksapar kes dediler iki hafta kullanmadım sonra kalp atisilarini duyunca tekrar basladim ama benim simdi tek olarak devam ediyor
off şu lekelenmeler kriz geçiriyordum ben bu günKızlar az önce yine lekelenme şeklinde kırmızı kanamam geldi bir kaç kere peçeteye silince açık kahveye döndü
Heee simdi anladim cnm olsun bebislerini görmüşün yaa.... Bazi hastanelerin farkli oliyor demek ki . Hersey sağlıkla ilerlesin insya bu hastanede sistem nasıl bilmiyorum muayeneyi başka doktor yaptı birde benimle ilgilenen hemşirem vardı, o sıra ne konuştular hiç hatırlamıyorum hayal gibi sadece keseleri gördüm ama o bile net değil sonra hemşire hocaya muayene hakkında bilgi verdi doktorumda sürecimi planlamak için bekletmiş beni, sonra doktorun yanına girdim ve kullanmam ve kullanmamam gereken ilaçlatı söyledi neden olmuş olabileceğini açıkladı
amin canım inşallah ne adaklar adadım hastaneye gidene kadar . inşallah hepimiz sorunsuz tamamlarız bu süreciHeee simdi anladim cnm olsun bebislerini görmüşün yaa.... Bazi hastanelerin farkli oliyor demek ki . Hersey sağlıkla ilerlesin ins
Oy maşallah hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar şimdi doktordan çıktım ben. Çok şükür bebişi gördük. 6+5deyim ama bebiş bi gün önden gidiyormuş 6+6ymış. Kalp atışı dinletmek yasaklanmış o yüzden dinletmedi ama ekranda gösterdi ve ölçtü 120 çıktı çok iyi haftasına göre dedi. Doktorum ayrıca 11. Haftaya kadar 2 kez daha bize geliceksin sonra normal kadın doğum doktoruna gideceksin dedi. İlaçları 8. Haftadan sonra yavaş yavaş bırakıcaksın şimdilik aynen kullan dedi. Mide bulantısı için sürekli kusuyorsan ilaç vereyim ama sadece bulantı oluyor ve nadiren kusuyorsan o zaman şimdilik ilaca gerek yok dedi. Onun yerine eczaneden b6 vitamini al extradan onu kullan dedi. Yine geçmezse o zaman ilacı düşünürüz dedi. Ayrıca çok tatlı bi hediye paketi verdiler içinde bilgilendirici broşürler minik hediyeler ayrıca indirim kuponları falan çıktı
Yok kuzum kesmedim corasprin kullanıyorum sadece. Sabah gelmiştin biraz, az öncede geldi biraz peçeteye 1-2 kere silince açık kahveye dönüyor. Seninde mi var lekelenmelerinoff şu lekelenmeler kriz geçiriyordum ben bu günsenin ki nedenmiş canım kan sulandırıcıyı kesmemişmiydin sen?
Valla ben de anlamadım neden yasak yani ülke geneli mi yasak yoksa klinik kararı mı bilemiyorum. Amin inşallah sağlıkla hayırla kavuşalım hepimizAyyy cok sevindim maşallah Allah'ım saglikla ilerletsin ins cnmkalp atisi niye yasakmis ki ? Ama hediye vermeleri ne kadar güzel yaaa
Amin cnmamin canım inşallah ne adaklar adadım hastaneye gidene kadar . inşallah hepimiz sorunsuz tamamlarız bu süreci
Benim blastokist transferle son adet günü arasında 1 gün gözüküyor program da. Mesela son adete göre 6+6 yım blastokist transfere göre 7+0Arkadaşlar gebeliğinizi son adet tarihine göre mi hesapladınız? Yoksa blasttokist transferi gününe göre mi? Rahim dinlendirmeli transfer olan arkadaşlara soruyorum?
Dimi ama o kadar paraya bir sus payi gerekirdiValla ben de anlamadım neden yasak yani ülke geneli mi yasak yoksa klinik kararı mı bilemiyorum. Amin inşallah sağlıkla hayırla kavuşalım hepimizevet içinden bilgilendirici broşürler falan da çıktı çok hoş bi jest yaptılar tabii ödediğimiz paraları düşününce devede kulak
8.haftadan sonra benim prednol ve estrofem yerine kullandığı. Cyxlo progneva mı neydi onu yarım kullanmaya başladım. 1hafta sonra tamamen bıraktım. Hala progestan, folik asit ve coraspin kullanmaya devam ediyorum.Kızlar ya bişey soracam benim tüp bebek doktorum gebelik takibi yapmıyor ben de baska bir doktora gidiyorum transfer sonrasından beri. Şimdi tüp bebek doktorunun hemsireleri dedi ki kendi doktorunuz karar verecek hangi ilaclara devam edeceğinize. Ben de tedirgin oldum yarın kalp atışına gidecem de yanlış bi karar falan verilirse ilaçlarla alakalı. Siz hangi ilaçları bıraktınız kalp atışından sonra. Ben estrofem, coraspin, prednol, prograf, oksapar kullanıyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?