- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ahahahaha kiz güldürdün beni ya Allah da seni güldürsünGüzel haberlere çok sevindimGümbür gümbür bir grup oldu maşallah İnşallah hep böyle yolunda devam eder
Mucizeyokmu oksapar demeee oksapar demeeee biliyorsun ince çizgim
Ahahahaha kiz güldürdün beni ya Allah da seni güldürsünzaten her iğneyi yapışımda aklima sen geliyorsun diyorum mosmor oldun cukulatam hakliymis bak
Amin inşallah sırada seni bekliyoruz hayırlı haberlerleMaşallah canmbu gün herkes hayırlı haberler almış darısı bizlere inşallah
İnşallah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinAmin inşallah sırada seni bekliyoruz hayırlı haberlerle
benimde vardı kahverengi pembe arşı lekelenmelerim ama bu gün kırmızıya döndü uçarak gittim hastaneye acil beni aldılareçok şükür keseyi gördüm kanama alanı kese etrafında ya da rahim içinde değilmişYok kuzum kesmedim corasprin kullanıyorum sadece. Sabah gelmiştin biraz, az öncede geldi biraz peçeteye 1-2 kere silince açık kahveye dönüyor. Seninde mi var lekelenmelerin
Kesinlikle aramizda kuvvetli bir bag varHahahhaha benimde aklım hep sendeoksapar sen vee benim aramda bi bağ varmış gibi hissediyorum 9 ay göbekten mi vurucaz cidden yaa koluma bacağıma vuramamki ben
Çok teşekkür ederim canım fikir olsun bana da8.haftadan sonra benim prednol ve estrofem yerine kullandığı. Cyxlo progneva mı neydi onu yarım kullanmaya başladım. 1hafta sonra tamamen bıraktım. Hala progestan, folik asit ve coraspin kullanmaya devam ediyorum.
Kuzum kendini yoracak bişey yapmadın inşallahKızlar az önce yine lekelenme şeklinde kırmızı kanamam geldi bir kaç kere peçeteye silince açık kahveye döndü
Rabb'im sebep eylesin zorunu kolay eylesin inşallahKesinlikle aramizda kuvvetli bir bag varseni bilmem kuzum benim testlerime gore 9 ay vurucakmisim... Valla normalde igneyi de hic vuramam derdim ama mecbur olunca aynayi tutup totona bile vurursun
Amin azelyam amin cnmRabb'im sebep eylesin zorunu kolay eylesin inşallah
Doktorumla konuştum sorun olmaz dedi. Ben acile gitsem kadın doğumcu yok ki, doktorum da sorun olmaz dediği için içim bir nebze rahatbenimde vardı kahverengi pembe arşı lekelenmelerim ama bu gün kırmızıya döndü uçarak gittim hastaneye acil beni aldılareçok şükür keseyi gördüm kanama alanı kese etrafında ya da rahim içinde değilmiş
Yok kuzum 2 gündür yatıyorum, yemek ve wc dışında nerdeyse hiç kalkmıyorumKuzum kendini yoracak bişey yapmadın inşallah
Marketlerde satılan dondurulmuş balıklardan yiyor musun canım? Tazesi olmadı zaman veya mevsimi olmadığı zaman alırdım, ama şimdi çekiniyorum?Kızlar ailenizin araştırmacısı olarak üşenmedim gene bişeyler araştırdım meraktan. Bulantı için bana doktor unisom(hafif bir uyku ilacı)+B6 vitamini alabilirsin demişti. Prilamın içeriğini araştırdım ve o da zaten unisom + B6 içeriyormuş o yüzden özellikle gündüz alıyorsanız çok uyku yapması muhtemel. Bana da doktor akşam yatmadan al sabah bulantını hafifletir demişti. Ben kullandığım prenatal multivitaminin içeriğine baktım nerdeyse prilam kadar B6 vitamini içeriyor sanırım o yüzden baştan beri bulantılarım biraz daha kontrol altındaydı. Not: Zoferi araştırmadım o da başka zamana artıkbir de B6 vitamini suda çözünen vitaminlerden olduğundan fazla alınması zaten idrarla dışarı atıldığından sorun teşkil etmiyor.
Son olarak vitamin olarak sizler ne kullanıyorsunuz ?
Ben:
1: Prenatal Multivitamin
2: Omega 3 (balık yediğim günler içmiyorum)
3: Vitamin D (ben de eksik olduğundan alıyorum)
Hepsini sabah aç karnına alıyorum kahvaltıdan önce. D vitamini ve Omega-3 yağ bazlı olduğundan etkisi görmek için kahvaltıda yağlı ürünler (zeytin, avokado, ceviz) yemeye çalışıyorum.
Alıyorum ama wild-caught olanları yani çiftlik balığı değil açık deniz balığı alıyorum. Somon, uskumru, ton balığı gibi. Ama maalesef her hafta yiyemiyorum hem yapmaya üşeniyorum hem eşim sevmiyor o yüzden omega-3le dengelemeye başlıyorumMarketlerde satılan dondurulmuş balıklardan yiyor musun canım? Tazesi olmadı zaman veya mevsimi olmadığı zaman alırdım, ama şimdi çekiniyorum?
Çiftlik balığı ben de yemiyorum canım. Ton balığı konserve olanını bazı uzmanlar yemeyin hamilelikte diyorAlıyorum ama wild-caught olanları yani çiftlik balığı değil açık deniz balığı alıyorum. Somon, uskumru, ton balığı gibi. Ama maalesef her hafta yiyemiyorum hem yapmaya üşeniyorum hem eşim sevmiyor o yüzden omega-3le dengelemeye başlıyorum
Alıyorum ama wild-caught olanları yani çiftlik balığı değil açık deniz balığı alıyorum. Somon, uskumru, ton balığı gibi. Ama maalesef her hafta yiyemiyorum hem yapmaya üşeniyorum hem eşim sevmiyor o yüzden omega-3le dengelemeye başlıyorum
Oy maşallah bnm fıstıgıma hamdolsun şimdi gördümMerhaba kızlar şimdi doktordan çıktım ben. Çok şükür bebişi gördük. 6+5deyim ama bebiş bi gün önden gidiyormuş 6+6ymış. Kalp atışı dinletmek yasaklanmış o yüzden dinletmedi ama ekranda gösterdi ve ölçtü 120 çıktı çok iyi haftasına göre dedi. Doktorum ayrıca 11. Haftaya kadar 2 kez daha bize geliceksin sonra normal kadın doğum doktoruna gideceksin dedi. İlaçları 8. Haftadan sonra yavaş yavaş bırakıcaksın şimdilik aynen kullan dedi. Mide bulantısı için sürekli kusuyorsan ilaç vereyim ama sadece bulantı oluyor ve nadiren kusuyorsan o zaman şimdilik ilaca gerek yok dedi. Onun yerine eczaneden b6 vitamini al extradan onu kullan dedi. Yine geçmezse o zaman ilacı düşünürüz dedi. Ayrıca çok tatlı bi hediye paketi verdiler içinde bilgilendirici broşürler minik hediyeler ayrıca indirim kuponları falan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?