- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Kesinlikle aramizda kuvvetli bir bag varseni bilmem kuzum benim testlerime gore 9 ay vurucakmisim... Valla normalde igneyi de hic vuramam derdim ama mecbur olunca aynayi tutup totona bile vurursun
Duamız seninle yarın tam 7 haftalık gitmiş olcan demiEvet canm nasip olursa Çarşamba saat 10 da
Yolunda tabi annesi bizi habersiz bırakmaKızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Allah razı olsunDuamız seninle yarın tam 7 haftalık gitmiş olcan demi
Oy rabbim sen büyüksün hepsi olck annesiAllah razı olsunEvet kuzum bu gün 6+6 yarın 7 bakalım minik var mı varsa ne durumda kalbim çıkacak onun kalbini görmek için
İnşallah canım inşallah sen ne yaptın durumun nasılOy rabbim sen büyüksün hepsi olck annesi
Herşey yolundadır canım merak etmeKızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Yine harika bilgilerKızlar ailenizin araştırmacısı olarak üşenmedim gene bişeyler araştırdım meraktan. Bulantı için bana doktor unisom(hafif bir uyku ilacı)+B6 vitamini alabilirsin demişti. Prilamın içeriğini araştırdım ve o da zaten unisom + B6 içeriyormuş o yüzden özellikle gündüz alıyorsanız çok uyku yapması muhtemel. Bana da doktor akşam yatmadan al sabah bulantını hafifletir demişti. Ben kullandığım prenatal multivitaminin içeriğine baktım nerdeyse prilam kadar B6 vitamini içeriyor sanırım o yüzden baştan beri bulantılarım biraz daha kontrol altındaydı. Not: Zoferi araştırmadım o da başka zamana artıkbir de B6 vitamini suda çözünen vitaminlerden olduğundan fazla alınması zaten idrarla dışarı atıldığından sorun teşkil etmiyor.
Son olarak vitamin olarak sizler ne kullanıyorsunuz ?
Ben:
1: Prenatal Multivitamin
2: Omega 3 (balık yediğim günler içmiyorum)
3: Vitamin D (ben de eksik olduğundan alıyorum)
Hepsini sabah aç karnına alıyorum kahvaltıdan önce. D vitamini ve Omega-3 yağ bazlı olduğundan etkisi görmek için kahvaltıda yağlı ürünler (zeytin, avokado, ceviz) yemeye çalışıyorum.
Kızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Yolundadır yolundadır mide bulantını kötüye yorma gayet normal bişey güzelce git yavrunu gör gelKızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Tabi ki yolundadir cnm fazlaca etkileniyorsun gebelikte bu da bebeginin sağlıklı olduguna isaretmis .. saat 3 de gidince bize de haber ver tmm mi canisiKızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Yaa maşallahKızlar merhaba hepinize bugün doktora gittim. İki kesem görünmüştü. Birinin içi boştu o gider kaybolur dedi. Diğeri gayet iyiydi kalbi pıt pıt atıyorduboyutu ve haftası transfer tarihiyle uyumluydu. 7+2 olduk teyzeleri. Geçen haftaki gıcık doktor 1 hafta eksik ölçmüştü. Çok şükür Allahıma darısı bekleyenlere artık inşallah hayırlı haberler alır herkes
Benim bulantim hayatimi alt ust edecek kadar siddetli olmadı atak seklinde geliyor geciyorKızlar ailenizin araştırmacısı olarak üşenmedim gene bişeyler araştırdım meraktan. Bulantı için bana doktor unisom(hafif bir uyku ilacı)+B6 vitamini alabilirsin demişti. Prilamın içeriğini araştırdım ve o da zaten unisom + B6 içeriyormuş o yüzden özellikle gündüz alıyorsanız çok uyku yapması muhtemel. Bana da doktor akşam yatmadan al sabah bulantını hafifletir demişti. Ben kullandığım prenatal multivitaminin içeriğine baktım nerdeyse prilam kadar B6 vitamini içeriyor sanırım o yüzden baştan beri bulantılarım biraz daha kontrol altındaydı. Not: Zoferi araştırmadım o da başka zamana artıkbir de B6 vitamini suda çözünen vitaminlerden olduğundan fazla alınması zaten idrarla dışarı atıldığından sorun teşkil etmiyor.
Son olarak vitamin olarak sizler ne kullanıyorsunuz ?
Ben:
1: Prenatal Multivitamin
2: Omega 3 (balık yediğim günler içmiyorum)
3: Vitamin D (ben de eksik olduğundan alıyorum)
Hepsini sabah aç karnına alıyorum kahvaltıdan önce. D vitamini ve Omega-3 yağ bazlı olduğundan etkisi görmek için kahvaltıda yağlı ürünler (zeytin, avokado, ceviz) yemeye çalışıyorum.
Ohhh cok sukur cnm olsun bende birini kalo atisini olusmasina ragmen kaybettim ama Allah boylesini hayırlısı gormus demek ki.. tek olsun bizim olsun hayirlisi ileKızlar merhaba hepinize bugün doktora gittim. İki kesem görünmüştü. Birinin içi boştu o gider kaybolur dedi. Diğeri gayet iyiydi kalbi pıt pıt atıyorduboyutu ve haftası transfer tarihiyle uyumluydu. 7+2 olduk teyzeleri. Geçen haftaki gıcık doktor 1 hafta eksik ölçmüştü. Çok şükür Allahıma darısı bekleyenlere artık inşallah hayırlı haberler alır herkes
Hayırlı haberlerle dön insAllah razı olsunEvet kuzum bu gün 6+6 yarın 7 bakalım minik var mı varsa ne durumda kalbim çıkacak onun kalbini görmek için
Yaa maşallahsağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim kalbini severim onun
Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım. Nasipte tek varmış demekkiOhhh cok sukur cnm olsun bende birini kalo atisini olusmasina ragmen kaybettim ama Allah boylesini hayırlısı gormus demek ki.. tek olsun bizim olsun hayirlisi ile
Maşallah çok sabırlıymışsın ben geçen hafta dayanamadım gittim bugün yine gittimAllah razı olsunEvet kuzum bu gün 6+6 yarın 7 bakalım minik var mı varsa ne durumda kalbim çıkacak onun kalbini görmek için
Dünyanın en güzel sesi olabilir dedim dun dinlerken doktora , büyülenmiş gibiydim o dakikalar rüya gibi geliyor zaten doktorumda oyle en guzel ses dediMaşallah çok sabırlıymışsın ben geçen hafta dayanamadım gittim bugün yine gittimduyacaksın inşallah minik kalbini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?