2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yine harika bilgiler evet prilam uyku yapiyor hele bide ayran ictiysem varya aninda küt diye gidiyorym
Zofer kanser hastalarinada verilen bir ilacmis oyuzden ondan icmek beni tedirgin ediyor ama iki doktorumda hatta forumsa kullananlarida görünce bir tane icmekten zarar gelmez diye kendimi inanırdım sanirim zira icmedigim gun biraz kotu gecirdim prilamla birlikte iyi bir etkisi var onlar olmasa ben varyaaaa bitmisim

Kızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Yolundadır yolundadır mide bulantını kötüye yorma gayet normal bişey güzelce git yavrunu gör gel

Kızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Tabi ki yolundadir cnm fazlaca etkileniyorsun gebelikte bu da bebeginin sağlıklı olduguna isaretmis .. saat 3 de gidince bize de haber ver tmm mi canisi

Kızlar merhaba hepinize bugün doktora gittim. İki kesem görünmüştü. Birinin içi boştu o gider kaybolur dedi. Diğeri gayet iyiydi kalbi pıt pıt atıyordu boyutu ve haftası transfer tarihiyle uyumluydu. 7+2 olduk teyzeleri. Geçen haftaki gıcık doktor 1 hafta eksik ölçmüştü. Çok şükür Allahıma darısı bekleyenlere artık inşallah hayırlı haberler alır herkes

Yaa maşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim kalbini severim onun

Benim bulantim hayatimi alt ust edecek kadar siddetli olmadı atak seklinde geliyor geciyor neyse ben elenatal 1 kullaniyorum multivitamin icinde folikasit B12-1-2-5-6 olanlari var. d vit, c vit ,a vit var .kalsiyum mag demir cinko selenyum gibi birkac daha mineral var . Buna ilaveten b12 cok dusuk diye ocean dil altina puskurtmeli fisfis kullaniyorum ama her ikisini de kahvalti sonrasi kullaniyorum , su vakitte diye belirtilmedi bana

Ohhh cok sukur cnm olsun bende birini kalo atisini olusmasina ragmen kaybettim ama Allah boylesini hayırlısı gormus demek ki.. tek olsun bizim olsun hayirlisi ile

Yaa maşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim kalbini severim onun

Ohhh cok sukur cnm olsun bende birini kalo atisini olusmasina ragmen kaybettim ama Allah boylesini hayırlısı gormus demek ki.. tek olsun bizim olsun hayirlisi ile
Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım. Nasipte tek varmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…