Amin inşallahHayırlı haberlerle dön ins
Valla gerçekten çok sabırlı oldum normalde çok sabırsız aceleciyimdir Rabb'im sabrını verdi demekki yarın tam transfer olalı bir ay olacak bekliyorumMaşallah çok sabırlıymışsın ben geçen hafta dayanamadım gittim bugün yine gittimduyacaksın inşallah minik kalbini
8.gün 72.22 ydi betam ama doktorum 2 kese gördü tabi daha kalbi duymadık o zaman belli olacak ikiz olup olmadığımerhaba arkadaşlar
benim transfer sonrası 7.gün beta değerim 130 çıktı.2 tane dondurulmuş 4aa kalite transfer edilmişti.acaba ikiz midir tek midir.tecrübesi olan bilgi paylaşabilir mi
yaaa gerçekten mi.kaçıncı gün embriyosuydu sizin.kaliteleri nasıldı.2 adet mi transfer edildi8.gün 72.22 ydi betam ama doktorum 2 kese gördü tabi daha kalbi duymadık o zaman belli olacak ikiz olup olmadığı
Diger bekleyen kızlardan haber bekliyoruz, ay sonunda hepsinin netlesecek ondan sonra diger topikteyiz Allah'ın izniyleMerhaba kizlar
Yeni başlıkla konu açılacaktı son durum nedir ?
bennn..Merhaba kizlar
Yeni başlıkla konu açılacaktı son durum nedir ? Kaç kişi kalp sesi duymayı bekliyor?
8.gün 72.22yaaa gerçekten mi.kaçıncı gün embriyosuydu sizin.kaliteleri nasıldı.2 adet mi transfer edildi
bi de artışlarınız nasıl yükseldi beta da acaba. 8. gün 72,22 ise 10.gün mesela kaç çıkmıştı
Amin inşallah Rabb'im sana bağışlasınKızlar ben de bebişlerin kalp atışlarını duydum çok şükürhaftasına göre uyumlular boyutları iyiymiş yan yana duruyor minnoşlar iki hafta sonra kontrole gel dedi darısı kalp atışını duyacaklara olsun inşallah
İdare ediyorum kusma bulantı yüzünden açım vallaİnşallah canım inşallah sen ne yaptın durumun nasıl
Oh maşallah süphanallah barekallahKızlar ben de bebişlerin kalp atışlarını duydum çok şükürhaftasına göre uyumlular boyutları iyiymiş yan yana duruyor minnoşlar iki hafta sonra kontrole gel dedi darısı kalp atışını duyacaklara olsun inşallah
Ahh onu ne sen anlat ne ben daha yazarken tekrarı geliyorİdare ediyorum kusma bulantı yüzünden açım valla
6 ağustos da gitcm kalp atışı biçinMerhaba kizlar
Yeni başlıkla konu açılacaktı son durum nedir ? Kaç kişi kalp sesi duymayı bekliyor?
Allah yardımcımız olsun iyi olsunlar da napalımAhh onu ne sen anlat ne ben daha yazarken tekrarı geliyoraçım bende..
Amin canm aynen öyle güzel şeyler bunlarAllah yardımcımız olsun iyi olsunlar da napalım
Doktor ozellikle belirtmediyse tok karnina ic diye vitaminler yemekten 10dk once kullaniliyor vucutta emilimi arttirmak icin ama sabah ac karnina midem bulanir dersen aksam yemeginden once de icebilirsin.Benim bulantim hayatimi alt ust edecek kadar siddetli olmadı atak seklinde geliyor geciyorneyse ben elenatal 1 kullaniyorum multivitamin icinde folikasit B12-1-2-5-6 olanlari var. d vit, c vit ,a vit var .kalsiyum mag demir cinko selenyum gibi birkac daha mineral var . Buna ilaveten b12 cok dusuk diye ocean dil altina puskurtmeli fisfis kullaniyorum ama her ikisini de kahvalti sonrasi kullaniyorum , su vakitte diye belirtilmedi bana
Yabi dondurulmusta turkuyede yuzey baliklarini yani kucuk balik turlerini de tercih edebilirsiniz sezon baslayana kadar. Yurtdisinda pek kucuk balik (en azindan bizim sevdigimiz cinsler yok maalesef) ama guzel olan her baligin mensei ve wild caught olup olmadigi belli ona bakarak Norvec baliklarini tercih ediyorumÇiftlik balığı ben de yemiyorum canım. Ton balığı konserve olanını bazı uzmanlar yemeyin hamilelikte diyorgeçen uskumru alayım dedim geri bıraktım, ya içinde zararlı maddeler varsa diye. Malum denizlerimiz kirleniyor. Ama hep ilaçtan al al nereye kadar? Deniz ürünlerini de çok severim
Cok sukur canim senin haberlerini beklemedeyizOy maşallah bnm fıstıgıma hamdolsun şimdi gördüm
Ben ton baligini cok severim ve benim icin kurtarıcı bir yemektir doktoruma sordugumda malesef tuketmemenizi öneriyorum demişti yıkılmıştim. Gerci suan kokusundan yiyemem muhtemelenYabi dondurulmusta turkuyede yuzey baliklarini yani kucuk balik turlerini de tercih edebilirsiniz sezon baslayana kadar. Yurtdisinda pek kucuk balik (en azindan bizim sevdigimiz cinsler yok maalesef) ama guzel olan her baligin mensei ve wild caught olup olmadigi belli ona bakarak Norvec baliklarini tercih ediyorumnadiren de arap marketinde donmus hamsi buluyorum. Ton baligi icin burada sorun teskil etmedigi yaziyor ama yine dedigim gibi wild caught olani seciyorum Turkiyede yaziyor mu ustlerinde bi fikrim yok. Somon en icimin rahat ettigi ama gecen bi restaurantta bilmeden fume somon yedim ve hamilelikte yenmiyormus Cok da severim hic aklima gelmedi.
Miden de yemek tutamiyorsan icmek en iyisi canimYine harika bilgilerevet prilam uyku yapiyor hele bide ayran ictiysem varya aninda küt diye gidiyorym
Zofer kanser hastalarinada verilen bir ilacmis oyuzden ondan icmek beni tedirgin ediyor ama iki doktorumda hatta forumsa kullananlarida görünce bir tane icmekten zarar gelmez diye kendimi inanırdım sanirimzira icmedigim gun biraz kotu gecirdim prilamla birlikte iyi bir etkisi var onlar olmasa ben varyaaaa bitmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?