2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hayırlı haberlerle dön ins
Amin inşallah
Maşallah çok sabırlıymışsın ben geçen hafta dayanamadım gittim bugün yine gittim duyacaksın inşallah minik kalbini
Valla gerçekten çok sabırlı oldum normalde çok sabırsız aceleciyimdir Rabb'im sabrını verdi demekki yarın tam transfer olalı bir ay olacak bekliyorum inşallah güzel haberler alırım inşallah

merhaba arkadaşlar
benim transfer sonrası 7.gün beta değerim 130 çıktı.2 tane dondurulmuş 4aa kalite transfer edilmişti.acaba ikiz midir tek midir.tecrübesi olan bilgi paylaşabilir mi
8.gün 72.22 ydi betam ama doktorum 2 kese gördü tabi daha kalbi duymadık o zaman belli olacak ikiz olup olmadığı

8.gün 72.22 ydi betam ama doktorum 2 kese gördü tabi daha kalbi duymadık o zaman belli olacak ikiz olup olmadığı
yaaa gerçekten mi.kaçıncı gün embriyosuydu sizin.kaliteleri nasıldı.2 adet mi transfer edildi
bi de artışlarınız nasıl yükseldi beta da acaba. 8. gün 72,22 ise 10.gün mesela kaç çıkmıştı

yaaa gerçekten mi.kaçıncı gün embriyosuydu sizin.kaliteleri nasıldı.2 adet mi transfer edildi
bi de artışlarınız nasıl yükseldi beta da acaba. 8. gün 72,22 ise 10.gün mesela kaç çıkmıştı
8.gün 72.22
10.gün 177.2
13 temmuz 603.9 çıkmıştı. 5.gün embriyosuydu 3ab çok iyi kalite %60 tutma ihtimali var denmişti. Tek transfer oldum. 5+3 de alttan keseyi gördük doktorum sanki bir kese daha var gibi dedi ikiz olabilir belki dedi, sonradan bölünmüş olabilir dedi pazartesi kalp atışına gidicem inşallah o zaman belli olacak

Amin inşallah Rabb'im sana bağışlasın herkesin ki sağlıkla ilerlesin inşallah

Doktor ozellikle belirtmediyse tok karnina ic diye vitaminler yemekten 10dk once kullaniliyor vucutta emilimi arttirmak icin ama sabah ac karnina midem bulanir dersen aksam yemeginden once de icebilirsin.

Yabi dondurulmusta turkuyede yuzey baliklarini yani kucuk balik turlerini de tercih edebilirsiniz sezon baslayana kadar. Yurtdisinda pek kucuk balik (en azindan bizim sevdigimiz cinsler yok maalesef) ama guzel olan her baligin mensei ve wild caught olup olmadigi belli ona bakarak Norvec baliklarini tercih ediyorum nadiren de arap marketinde donmus hamsi buluyorum. Ton baligi icin burada sorun teskil etmedigi yaziyor ama yine dedigim gibi wild caught olani seciyorum Turkiyede yaziyor mu ustlerinde bi fikrim yok. Somon en icimin rahat ettigi ama gecen bi restaurantta bilmeden fume somon yedim ve hamilelikte yenmiyormus Cok da severim hic aklima gelmedi.

Ben ton baligini cok severim ve benim icin kurtarıcı bir yemektir doktoruma sordugumda malesef tuketmemenizi öneriyorum demişti yıkılmıştim. Gerci suan kokusundan yiyemem muhtemelen

Miden de yemek tutamiyorsan icmek en iyisi canim ya zaten hamilelik uyku yapan bisey ustune prilam dusunemiyorum. 30 yasimdan sonra oglen uykusuna geri basladim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…