Hayir bide normalde ben cok uyuyan uykuyu cok seven biriyimdirMiden de yemek tutamiyorsan icmek en iyisi canimya zaten hamilelik uyku yapan bisey ustune prilam dusunemiyorum. 30 yasimdan sonra oglen uykusuna geri basladim resmen
TamamdirDiger bekleyen kızlardan haber bekliyoruz, ay sonunda hepsinin netlesecek ondan sonra diger topikteyiz Allah'ın izniyle
Ben de acikcasi hamilelik basindan beri hic yemedim ton baligi ama buradaki kaynaklar yemenin problem olmadigini soyleyince dun marketten aldim pratik olur yemek diye. Yine iste moderation onemli tabii herseyde. Asil buyuk darbe sushi yasak yaaBen ton baligini cok severim ve benim icin kurtarıcı bir yemektir doktoruma sordugumda malesef tuketmemenizi öneriyorum demişti yıkılmıştim. Gerci suan kokusundan yiyemem muhtemelen
Bende duymadım transferle uyumlu değil bu doktorun söylediğine göre benim tüp bebek doktoruma yarın gidiyorum bakalim o nediyecekbennn..
Ben geçen oturtma yapayım dedim patlican oturamadan ben oturdum menemen kivaminda kaldi yemekBen de acikcasi hamilelik basindan beri hic yemedim ton baligi ama buradaki kaynaklar yemenin problem olmadigini soyleyince dun marketten aldim pratik olur yemek diye. Yine iste moderation onemli tabii herseyde. Asil buyuk darbe sushi yasak yaanormalde bile sushi diye aşeririm ben. Şükür henüz yemeklerden tiksinmem başlamadı kedinin kumunun kokusuna bi dayanamıyorum onu da eşim hallediyor sağolsun.
İkimizde hayırlı haberler alalım inşallah ve tüm bizim gibi bekleyenlere bekledikleri nasip olsunBende duymadım transferle uyumlu değil bu doktorun söylediğine göre benim tüp bebek doktoruma yarın gidiyorum bakalim o nediyecek
Aaaa hangi ülkedesiniz, kendimi bildim bileli yurt dışında yaşamaya karşı Bi ilgim var nedenseYabi dondurulmusta turkuyede yuzey baliklarini yani kucuk balik turlerini de tercih edebilirsiniz sezon baslayana kadar. Yurtdisinda pek kucuk balik (en azindan bizim sevdigimiz cinsler yok maalesef) ama guzel olan her baligin mensei ve wild caught olup olmadigi belli ona bakarak Norvec baliklarini tercih ediyorumnadiren de arap marketinde donmus hamsi buluyorum. Ton baligi icin burada sorun teskil etmedigi yaziyor ama yine dedigim gibi wild caught olani seciyorum Turkiyede yaziyor mu ustlerinde bi fikrim yok. Somon en icimin rahat ettigi ama gecen bi restaurantta bilmeden fume somon yedim ve hamilelikte yenmiyormus Cok da severim hic aklima gelmedi.
Gerçekten inanılmaz o sesi duyunca anlıyorsun gebe olduğunuDünyanın en güzel sesi olabilir dedim dun dinlerken doktora , büyülenmiş gibiydim o dakikalar rüya gibi geliyor zaten doktorumda oyle en guzel ses dedi
İnşallah güzel haberler alıp bize söyleceksin canımAmin inşallah
Valla gerçekten çok sabırlı oldum normalde çok sabırsız aceleciyimdir Rabb'im sabrını verdi demekki yarın tam transfer olalı bir ay olacak bekliyoruminşallah güzel haberler alırım inşallah
İnşallah Allah razı olsun canmİnşallah güzel haberler alıp bize söyleceksin canım
Ya bana cok büyüleyici geliyor bakiyorum benim karnima tutuyor cihazi ses geliyor ama benim kalbim değil içimde bir sey var ama ben suan hissetmiyorum ama kalbi atıyor onu hissetmeye baslamak icin yanip tutuşuyorm resmenGerçekten inanılmaz o sesi duyunca anlıyorsun gebe olduğunu
Peki makaleler kralicesiDoktor ozellikle belirtmediyse tok karnina ic diye vitaminler yemekten 10dk once kullaniliyor vucutta emilimi arttirmak icin ama sabah ac karnina midem bulanir dersen aksam yemeginden once de icebilirsin.
Massllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar ben de bebişlerin kalp atışlarını duydum çok şükürhaftasına göre uyumlular boyutları iyiymiş yan yana duruyor minnoşlar iki hafta sonra kontrole gel dedi darısı kalp atışını duyacaklara olsun inşallah
Doktora göre 5 haftalık ama transferime göre 6 bitti 7. haftaya bastık:) 6+0 demeliyim :)İkimizde hayırlı haberler alalım inşallah ve tüm bizim gibi bekleyenlere bekledikleri nasip olsunsenin ki ne kadarlık bu gün
Kuzucum nasil oldun ? Muayenen nasil gecti?Kızlar dünden beri midem çok kötü dün akşam prilam içerken maalesef istifra ettim, sabah kalktım hâlâ kötüyüm saat 3 te randevum var inşallah her şey yolundadır
Anladım benim bu gün 6+6 inşallah benim miniğimde yarın gözükür Rabb'im seninkinide sana bağışlasınDoktora göre 5 haftalık ama transferime göre 6 bitti 7. haftaya bastık:) 6+0 demeliyim :)
7+0Doktora göre 5 haftalık ama transferime göre 6 bitti 7. haftaya bastık:) 6+0 demeliyim :)
Yolunda tabi annesi bizi habersiz bırakma
Herşey yolundadır canım merak etme
Unutma biz ne kadar kotuysek bebis okadar iyi demektir
Yolundadır yolundadır mide bulantını kötüye yorma gayet normal bişey güzelce git yavrunu gör gel
Tabi ki yolundadir cnm fazlaca etkileniyorsun gebelikte bu da bebeginin sağlıklı olduguna isaretmis .. saat 3 de gidince bize de haber ver tmm mi canisi
Kuzucum nasil oldun ? Muayenen nasil gecti?
Maşallah canım darısı bana inşallah bende yarın duyarım inşallahKızlar ben de bebişlerin kalp atışlarını duydum çok şükürhaftasına göre uyumlular boyutları iyiymiş yan yana duruyor minnoşlar iki hafta sonra kontrole gel dedi darısı kalp atışını duyacaklara olsun inşallah
Maşallah sağlıkla büyüsün Allah şifa versinCanlar çok teşekkürler çok şükür bebeğim iyi büyümüş baya da hareket ediyordu. Benim bulantı için 4 tane serum yazdı içine de vitamin katılacak ve bulantı ilacımı değiştirdi inşallah faydası olur.
Haftaya ikili test için tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?