2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Miden de yemek tutamiyorsan icmek en iyisi canim ya zaten hamilelik uyku yapan bisey ustune prilam dusunemiyorum. 30 yasimdan sonra oglen uykusuna geri basladim resmen
Hayir bide normalde ben cok uyuyan uykuyu cok seven biriyimdir hayatımın yarısı uyuyarak geçiyordu simdi 3/4 u uyuyarak geciyor

Ben ton baligini cok severim ve benim icin kurtarıcı bir yemektir doktoruma sordugumda malesef tuketmemenizi öneriyorum demişti yıkılmıştim. Gerci suan kokusundan yiyemem muhtemelen
Ben de acikcasi hamilelik basindan beri hic yemedim ton baligi ama buradaki kaynaklar yemenin problem olmadigini soyleyince dun marketten aldim pratik olur yemek diye. Yine iste moderation onemli tabii herseyde. Asil buyuk darbe sushi yasak yaa normalde bile sushi diye aşeririm ben. Şükür henüz yemeklerden tiksinmem başlamadı kedinin kumunun kokusuna bi dayanamıyorum onu da eşim hallediyor sağolsun.

Ben geçen oturtma yapayım dedim patlican oturamadan ben oturdum menemen kivaminda kaldi yemek ben kokulara karsi maleesef cok hassaslastim

Bende duymadım transferle uyumlu değil bu doktorun söylediğine göre benim tüp bebek doktoruma yarın gidiyorum bakalim o nediyecek
İkimizde hayırlı haberler alalım inşallah ve tüm bizim gibi bekleyenlere bekledikleri nasip olsun senin ki ne kadarlık bu gün

Aaaa hangi ülkedesiniz, kendimi bildim bileli yurt dışında yaşamaya karşı Bi ilgim var nedense ben eş durumundan dolayı Şanlıurfa da yaşıyorum. O kadar uzağımki balığa burda bizim marketlerde de dondurulmuş Türk somonu var, alabalığın bir çeşidiymiş. O zaman ben de hamsi istavrit uskumru falan alayım. Norveç somonunu kim bulmuş burda biz kaybedelim

İnşallah güzel haberler alıp bize söyleceksin canım

Gerçekten inanılmaz o sesi duyunca anlıyorsun gebe olduğunu
Ya bana cok büyüleyici geliyor bakiyorum benim karnima tutuyor cihazi ses geliyor ama benim kalbim değil içimde bir sey var ama ben suan hissetmiyorum ama kalbi atıyor onu hissetmeye baslamak icin yanip tutuşuyorm resmen

Doktor ozellikle belirtmediyse tok karnina ic diye vitaminler yemekten 10dk once kullaniliyor vucutta emilimi arttirmak icin ama sabah ac karnina midem bulanir dersen aksam yemeginden once de icebilirsin.
Peki makaleler kralicesi essiz bilgilerinle bizi yine usanmadan aydınlattığın icin sonsuz teşekkürler baby

Massllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hepimize de insallah

Yolunda tabi annesi bizi habersiz bırakma

Herşey yolundadır canım merak etme

Unutma biz ne kadar kotuysek bebis okadar iyi demektir

Yolundadır yolundadır mide bulantını kötüye yorma gayet normal bişey güzelce git yavrunu gör gel

Tabi ki yolundadir cnm fazlaca etkileniyorsun gebelikte bu da bebeginin sağlıklı olduguna isaretmis .. saat 3 de gidince bize de haber ver tmm mi canisi

Kuzucum nasil oldun ? Muayenen nasil gecti?

Canlar çok teşekkürler çok şükür bebeğim iyi büyümüş baya da hareket ediyordu. Benim bulantı için 4 tane serum yazdı içine de vitamin katılacak ve bulantı ilacımı değiştirdi inşallah faydası olur.

Haftaya ikili test için tekrar gideceğim

Maşallah canım darısı bana inşallah bende yarın duyarım inşallah

Maşallah sağlıkla büyüsün Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…