2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay kızlar aşırı heyecanlıyım ben. Elim ayağım titriyor. Ben transferden sonra evde fazladan ovulasyon testim vardı. Yapıyordum her gün. Az önce yaptığım ovulasyon 2side kopkoyu çıktı. Burda çok gördüm ovulasyonla hamileliğini öğrenen. İnşallah öyledir. Yarın hemen test alıcam. Bakın en alttaki az önxe yaptığım

Eklentiler

• IMG_20220607_233646.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 62
Hayırlı olsun Bence kan ver net öğrenmiş olursun.

Ayyyyyyy çoook Tatli Amaaaaa A aulasz Bende goruyorum cok net sekildee
Tebrik ederim darisi bize olsun insallah Neler yasiyosun bu surecte canim belirtilerin filan oldumu biraz anlatirmisin gunlerini nasil degerlendiriyosun? Bu arada bende 3.cu gun embriyosu oldum 3 haziranda 2 adet Insallah sımsıkı tutunabilirler

Transferden sonra kacinci gununuz? Cok belli ben burdayim diyor amaaa cok tatliiii Tebrik ederim gozunuz aydin canimmm cok mutlu oldum darisi bize insallahh Neler yasadin bu surecte kisa bahsedermisin neler yaptin

Transferden sonra kacinci gununuz? Cok belli ben burdayim diyor amaaa cok tatliiii Tebrik ederim gozunuz aydin canimmm cok mutlu oldum darisi bize insallahh Neler yasadin bu surecte kisa bahsedermisin neler yaptin
1 Haziran'da 5.gün embriyosu transfer oldum. 6.günüm bugün ama saate göre bakarsak 7.günün içine girmiş oldum. Heveslenemiyorum da çünkü okudum ovulasyon pozitif olsa da hamile olmayan da varmış. Transfer günü 1buçuk saat hastanede kaldım, tabi illa kal demediler de ben yattım. Yarım saat sonra tuvalete çıktım. İlk 2 gün ful yattım tuvalet ve yemek için kalktım bide arada yürümek için. 2 kez havuç yedim sadece. 3.gün yine yattım sayılır ama dayanamadım evi topladım sakin sakin süpürdüm. 4.günüm artık normal hayata dönmüştüm. Aşırı dikkat etmedim diyebilirim, tepsi de taşıdım, araba da sürdüm. Bugün mesela dışarıdaydım hep. Ay böyle yazıyorum ama inşallah hamileyimdir

Transfer tarihinde yıllık izne çıktım. Evde ağır bir iş yapmıyorum ama yatmıyorum da dışarı çıkıyorum sahilde oturuyoruz. Her akşam progestan iğne vurdurmaya gidiyorum yürüyüş yapıyorum bu sayede. Havuç suyu sıkıp içiyorum avokado ananas ve yaz meyvelerinden bolca yiyorum. Aşırı sakinim ve sürekli meditasyon yapıyorum anne olucam çocuklarım ikiz biri kız biri erkek diye hayal kurarak olumlama yapıyorum. Okuduğum kişisel gelişim kitaplarını uyguluyorum aslında. Ve gram stres yok, olmayacağına dair tek bir düşünceye izin vermiyorum zihnime. Şu süreçte yaşadığım tek sorun progestan iğne. Çok ağrı yapıyor kalçamda. Belirti olarak da kasıklarda batma ve bugün gün boyu sağ tarafımda sürekli kramp var.

Çok sevindim allah kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıkla meditasyon linkiniz varsa alırım bi dal

Çok sevindim allah kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıkla meditasyon linkiniz varsa alırım bi dal
Amin Allah razı olsun Mistik yol YouTube hesabı bu diğer videolarına da göz at mutlaka. Özellikle de “bir şeyi 40 kere söylersen olur” cümlesini hiç aklından çıkarma ve devamlı ben anne olucam de. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin hepimize

Teşekkür ederim şimdi kulaklığı takıyorum ve uyumaya gidiyorum iyi geceler herkese

Yaa ne guzel tum olumsuzluklari silmissin en guzeli kacinci denemendi ilkmi? Tebrik edeerim gozunuz aydin bende deniyorum olumsuzluklari kafamda silmeyi ama pek beceremiyorum Rabbim gonlumuze gore versin Bakalim cok guzel degerlendiriyosun kendini

Kızlar günaydın ben bugun ikinci idrarla normal test yaptım çıkmadı diye bıraktım ama 15 dk sonra falan iyice bakıyım dedim hayalet çizgi gördüm.
En hassas idrar testi hangi markalar acaba bi tane erken gebelik testi almak istiyorum hangisini alayım?
Bu arada bugün 9. Günüm elimde laboquick normal testi vardı onunla bu sonucu aldım.

Yaa hadi insallah ne zaman kan vericeksin peki? Guzel haberlerle donesin canim bu arada cok guzel degerlendirmissin sende zamanini ne guzel Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin

Yaa ne guzel tum olumsuzluklari silmissin en guzeli kacinci denemendi ilkmi? Tebrik edeerim gozunuz aydin bende deniyorum olumsuzluklari kafamda silmeyi ama pek beceremiyorum Rabbim gonlumuze gore versin Bakalim cok guzel degerlendiriyosun kendini
Evet ilk deneme Bugün kan testi yapmak istiyorum ama devlet hastanesinde sonuç ne zaman çıkıyor acaba daha önce hiç kanda gebelik testi yapmadım. Yada özelde yaptırsam hemen bugün sonuç alır mıyım?

Aa günlerimiz yakın kaç gündür kullanıyosun
Adetimin üçüncünü günü günde üç defa olacak şekilde kullanmaya başladım. Bugün 13 gün. Yarında kontrolüm var. Hiç bir ilaç kullanmadan gelin sabah dedi. Siz günde kaç tane kullanıyorsunuz. Bazıları gün de 1 bazıları günde 4 yazan kullanan var. Acaba neye göre değişiyor. Adetimi olunca rahim duvarıma bakmadılar. Direkt ilaçı ve sayıyı yazıp gönderdiler

Cnm 9. Günün artik gebelik testi ile hic ugrasmasan da kan mı versen acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…