Rica ederimHmmm tamam canım şimdi anladım teşekkür ederim
Cok gecmis olsun canim insallah onemsiz bir kanamadir bebisin seninledir dualarimiz seninleKızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime eman
Kuzum yorgunluk ağır kaldırma olabilir dedi daha yerimden kalkmamAh bilmez miyim cnm burda galiba ilk kanamayi yasayan bendimgercekten insan cok korkuyor ama muayeneden sonra şükür diyorsun bebegin sağlıklı dediklerinde... Cikmadan bir daha bakiyorlar ultrason ile zaten inanıyorum ki herşey yolunda cnm Rabbim sifanizi versin ins sebep olarak kanamanin nedenini soylediler mi cnm
Evet öyle oldu bide yordum kendimi koşturmadan sanırım çok dikkat etmek lazım gerçektenÇok şükür durmuş kanaman artık daha fazla dikkat etmen lazım kendine canım mümkün oldugu kadar evde dinlen bence. Seni yolculuk etkilemiş olabilir.
Cnm cok gecmis olsun benim de oglumda olmustu tam bir travma anı ben hala hatirladikca gozlerim dolar cok şükür saglikla dogdu insallah sen de sağlıkla kucağina alacaksın. Beynimiz arada böyle seyler yapabiliyormuş Rabbim bi daha yaşatmasın.Kızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime emanetler
Kalkma tabi cnm. Ben hep kendimi ve bu süreci normal karşılardım ama yok biz özel anneleriz doğal hamile kalanlar genellikle dogumdan sonra baslar annelige ama biz daha doktor yolunda basliyoruz anneligin zorluklarina o yuzden çok özeliz asiri temkinli yasamamiz lazim ben bunu anliyorumKuzum yorgunluk ağır kaldırma olabilir dedi daha yerimden kalkmam
Evet öyle oldu bide yordum kendimi koşturmadan sanırım çok dikkat etmek lazım gerçekten
Biz tabi günlük hayatta harekete alışkınız ne kadar yorulmuyomussun gibi hissetsende kisa sure icinde sehir haava değiştirip bisekilde vucut dengesi şaştı demekki Allah'ım bidaha yasatmasn kuzucum simdi sadece dinlen sakın kendini yorma.Kuzum yorgunluk ağır kaldırma olabilir dedi daha yerimden kalkmam
Evet öyle oldu bide yordum kendimi koşturmadan sanırım çok dikkat etmek lazım gerçekten
Amerikadayım. Bekleriz buralar güzel sonuçta buranın da vatandaşıyımAaaa hangi ülkedesiniz, kendimi bildim bileli yurt dışında yaşamaya karşı Bi ilgim var nedenseben eş durumundan dolayı Şanlıurfa da yaşıyorum. O kadar uzağımki balığa burda bizim marketlerde de dondurulmuş Türk somonu var, alabalığın bir çeşidiymiş. O zaman ben de hamsi istavrit uskumru falan alayım. Norveç somonunu kim bulmuş burda biz kaybedelim
Ben coviddim canım. Ballı limonlu sıcak su kullandım bir de ateşim bi ara çok yükselince mecbur tylenol diye bi ilaçtan kullandım(hamileler için güvenli ama Türkiyede var mı bilmiyorum eczacıya hamileyim ne ilaç kullanabilirim diye sorabilirsin) 2 kez içtim hemen ateşimi düşürdü. Bir de gerekirse günde 2 kez duş alıyordum ateşim düşsün diye.buradayimfiruze canım ya sen bi ara üşütmüştün sana ne iyi gelmişti ? Ne kullanmıştın? Boğazım yanıyor resmen iki gündür öksürmekten uyuyamıyorum
Ne demek her zaman hazırda bekliyorumPeki makaleler kralicesiessiz bilgilerinle bizi yine usanmadan aydınlattığın icin sonsuz teşekkürler baby
Lekelenmem bitince yataktan da kalmıştım ben. Hala lekelenmen devam ediyorsa yat bence ama bittiyse hafiften evde dolan bence kan dolaşımı da önemli bebek içinKızlar lekelenmeniz olunca sürekli yattınız mı? Yatmaktan ayaklarım ağrıdı artık, 3 gündür bunaldım resmen evde
Ya anladım canım geçmiş olsun. İnternette elmayı kabuklarıyla kaynatıp için yazıyordu onu denedim iyi geldi gibi biraz rahatlattı öyle uyuyabildim. Ateşim yok sadece boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı off çok zorBen coviddim canım. Ballı limonlu sıcak su kullandım bir de ateşim bi ara çok yükselince mecbur tylenol diye bi ilaçtan kullandım(hamileler için güvenli ama Türkiyede var mı bilmiyorum eczacıya hamileyim ne ilaç kullanabilirim diye sorabilirsin) 2 kez içtim hemen ateşimi düşürdü. Bir de gerekirse günde 2 kez duş alıyordum ateşim düşsün diye.
Böyle tecrübeleri duyunca rahatladım biraz canım ama travma dediğin çok doğru sürekli o anı yaşıyorum rabbim kimseye yaşatmasınCnm cok gecmis olsun benim de oglumda olmustu tam bir travma anı ben hala hatirladikca gozlerim dolar cok şükür saglikla dogdu insallah sen de sağlıkla kucağina alacaksın. Beynimiz arada böyle seyler yapabiliyormuş Rabbim bi daha yaşatmasın.
Amin kuzum inşallah sağlıklı olsunlarBiz tabi günlük hayatta harekete alışkınız ne kadar yorulmuyomussun gibi hissetsende kisa sure icinde sehir haava değiştirip bisekilde vucut dengesi şaştı demekki Allah'ım bidaha yasatmasn kuzucum simdi sadece dinlen sakın kendini yorma.
Abartisiz iki aydir kendi vucut temizligim dışında hic bisey yapamıyorum aslinda yapamıyorm halim yok ama belki de olmasi gereken bu zaten zor kavuşuyorz bebemize varsın yatalim bir sure onlar icin
Ahh canım çok çok geçmiş olsun dikkat et yolculuk gel git ister istemez yoruldun oda tetiklemştir inşallah sağ salim hiç birşey olmadan çıkarsın hastaneden bebişin ve sen dualarımdasın sımsıkı tutunsun bişey olmasın inşallah
Allahım korusun bebeğini sana bağışlasın inşallah hiç bişey olmayacak hem hastanede olman en güvenlisi içini ferah tut ki güzel olsun canım Allah’a emanetsiniz
Canım moralini hiç bozma sen yorulmadim desen de vücut yorulmustur ondan olmuştur. Allahim tez vakitte şifa versin dualarım seninle
Çok geçmiş olsun canım iyi olucaksın Allah’ın izniyle Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşALLAH
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bebeğini bağışlasın inşallah. Rabbimin izniyle birşey olmayacak inşallah canım
Oh çok şükür Rabbim yardımcın olsun inşallah bi daha tekrarlamaz canım
Çok şükür durmuş kanaman artık daha fazla dikkat etmen lazım kendine canım mümkün oldugu kadar evde dinlen bence. Seni yolculuk etkilemiş olabilir.
Kızlarım göremediğim varsa kusura bakmasın rahatlayınca mesajlarınızı okuyorum çok teşekkür ederim hepinize kavuşucaz bebeklerimize sağlıkla inşallahCok gecmis olsun canim insallah onemsiz bir kanamadir bebisin seninledir dualarimiz seninle
Benim belli degil doktorum her seyi geç yapiyor:)Ben ayın 1inde duyucam inşallah
Eve geçince yat kendini hiç yorma en azından 3 aylık olana kadarKızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime emanetler
Günaydın kuzum inşallah sagolasın
Sabırla bekledin kuzum hayırlısıyla keseyi gör, pıt pıt kalp atışını duy gelGünaydın kuzum inşallah sagolasın
Ay inşallah inşallah ya nasıl zaman geçicek bişey olacak diye kalbim çıkacak test kadar heyecanlı budaSabırla bekledin kuzum hayırlısıyla keseyi gör, pıt pıt kalp atışını duy gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?