2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cok gecmis olsun canim insallah onemsiz bir kanamadir bebisin seninledir dualarimiz seninle

Kuzum yorgunluk ağır kaldırma olabilir dedi daha yerimden kalkmam
Çok şükür durmuş kanaman artık daha fazla dikkat etmen lazım kendine canım mümkün oldugu kadar evde dinlen bence. Seni yolculuk etkilemiş olabilir.
Evet öyle oldu bide yordum kendimi koşturmadan sanırım çok dikkat etmek lazım gerçekten

Cnm cok gecmis olsun benim de oglumda olmustu tam bir travma anı ben hala hatirladikca gozlerim dolar cok şükür saglikla dogdu insallah sen de sağlıkla kucağina alacaksın. Beynimiz arada böyle seyler yapabiliyormuş Rabbim bi daha yaşatmasın.

Evet öyle oldu bide yordum kendimi koşturmadan sanırım çok dikkat etmek lazım gerçekten
Kalkma tabi cnm. Ben hep kendimi ve bu süreci normal karşılardım ama yok biz özel anneleriz doğal hamile kalanlar genellikle dogumdan sonra baslar annelige ama biz daha doktor yolunda basliyoruz anneligin zorluklarina o yuzden çok özeliz asiri temkinli yasamamiz lazim ben bunu anliyorum

Biz tabi günlük hayatta harekete alışkınız ne kadar yorulmuyomussun gibi hissetsende kisa sure icinde sehir haava değiştirip bisekilde vucut dengesi şaştı demekki Allah'ım bidaha yasatmasn kuzucum simdi sadece dinlen sakın kendini yorma.
Abartisiz iki aydir kendi vucut temizligim dışında hic bisey yapamıyorum aslinda yapamıyorm halim yok ama belki de olmasi gereken bu zaten zor kavuşuyorz bebemize varsın yatalim bir sure onlar icin

buradayimfiruze canım ya sen bi ara üşütmüştün sana ne iyi gelmişti ? Ne kullanmıştın? Boğazım yanıyor resmen iki gündür öksürmekten uyuyamıyorum

Amerikadayım. Bekleriz buralar güzel sonuçta buranın da vatandaşıyım her milletten insan olunca burada çeşit de o oranla fazla oluyor tabii. Yoksa damarlarımda akan kan sebebiyle ben de çok anlamam balıktan falan

buradayimfiruze canım ya sen bi ara üşütmüştün sana ne iyi gelmişti ? Ne kullanmıştın? Boğazım yanıyor resmen iki gündür öksürmekten uyuyamıyorum
Ben coviddim canım. Ballı limonlu sıcak su kullandım bir de ateşim bi ara çok yükselince mecbur tylenol diye bi ilaçtan kullandım(hamileler için güvenli ama Türkiyede var mı bilmiyorum eczacıya hamileyim ne ilaç kullanabilirim diye sorabilirsin) 2 kez içtim hemen ateşimi düşürdü. Bir de gerekirse günde 2 kez duş alıyordum ateşim düşsün diye.

Kızlar lekelenmeniz olunca sürekli yattınız mı? Yatmaktan ayaklarım ağrıdı artık, 3 gündür bunaldım resmen evde
Lekelenmem bitince yataktan da kalmıştım ben. Hala lekelenmen devam ediyorsa yat bence ama bittiyse hafiften evde dolan bence kan dolaşımı da önemli bebek için

Ya anladım canım geçmiş olsun. İnternette elmayı kabuklarıyla kaynatıp için yazıyordu onu denedim iyi geldi gibi biraz rahatlattı öyle uyuyabildim. Ateşim yok sadece boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı off çok zor

Böyle tecrübeleri duyunca rahatladım biraz canım ama travma dediğin çok doğru sürekli o anı yaşıyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Amin kuzum inşallah sağlıklı olsunlar

Allahım korusun bebeğini sana bağışlasın inşallah hiç bişey olmayacak hem hastanede olman en güvenlisi içini ferah tut ki güzel olsun canım Allah’a emanetsiniz

Canım moralini hiç bozma sen yorulmadim desen de vücut yorulmustur ondan olmuştur. Allahim tez vakitte şifa versin dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım iyi olucaksın Allah’ın izniyle Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşALLAH

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bebeğini bağışlasın inşallah. Rabbimin izniyle birşey olmayacak inşallah canım

Oh çok şükür Rabbim yardımcın olsun inşallah bi daha tekrarlamaz canım

Çok şükür durmuş kanaman artık daha fazla dikkat etmen lazım kendine canım mümkün oldugu kadar evde dinlen bence. Seni yolculuk etkilemiş olabilir.

Cok gecmis olsun canim insallah onemsiz bir kanamadir bebisin seninledir dualarimiz seninle
Kızlarım göremediğim varsa kusura bakmasın rahatlayınca mesajlarınızı okuyorum çok teşekkür ederim hepinize kavuşucaz bebeklerimize sağlıkla inşallah

Eve geçince yat kendini hiç yorma en azından 3 aylık olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…