- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Ya canım benim muhtemelen yolculuktan olmuştur inşallah kötü bişey yok bebeğin seninle umarım en kısa sürede düzelirsin Rabbim evladını sana bağışlasın kuzucumKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Ahh canım çok çok geçmiş olsun dikkat et yolculuk gel git ister istemez yoruldun oda tetiklemştir inşallah sağ salim hiç birşey olmadan çıkarsın hastaneden bebişin ve sen dualarımdasın sımsıkı tutunsun bişey olmasın inşallahKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Korkma canim Allah'ın izniyle birsey olmaz , yorgunluk yolculuk hepsi tetiklemistir dinlenince ve ilaclarla gecer zaten hem bebisinin iyi oldugunu da söylemişler cnm... Bende iki kez yasadim hatirlarsan yatış yapilmisti bana da serumlar falan ... Gececk Allah'ın izniyle annesiKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Allahım korusun bebeğini sana bağışlasın inşallah hiç bişey olmayacak hem hastanede olman en güvenlisi içini ferah tut ki güzel olsun canım Allah’a emanetsinizKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Canım moralini hiç bozma sen yorulmadim desen de vücut yorulmustur ondan olmuştur. Allahim tez vakitte şifa versin dualarım seninleKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Ben ayın 1inde duyucam inşallahMerhaba kizlar
Yeni başlıkla konu açılacaktı son durum nedir ? Kaç kişi kalp sesi duymayı bekliyor?
Ya benim o iğnem için 12. Haftaya kes dedi tüp bebek doktorum. Bazıları 9 ay kullanıyor bir sebebi var mı doktor farkından mı acabaOksapari napicaz 9 ay yer kalmadi gobekte
İnşallah hiç bir şey olmayacak yavrun sıkı sıkı tutanakla sana sen de kalbini ferah moralini yüksek tut canım dualarımız sizinleKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım iyi olucaksın Allah’ın izniyle Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşALLAHKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bebeğini bağışlasın inşallah. Rabbimin izniyle birşey olmayacak inşallah canımKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Yaaa canim rubbycim korkma dualarim seninleKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Geçer inşallah canım. İnşallah bebeğin seninle kalırKızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum
Benim doktorm 12. Haftaya kadar kullan dedi. Ama daha önce düşük yaşamışsa yada kan pıhtılaşma testi pozitif çıkmışsa doğuma kadar kullandırtıyoruz dediYa benim o iğnem için 12. Haftaya kes dedi tüp bebek doktorum. Bazıları 9 ay kullanıyor bir sebebi var mı doktor farkından mı acaba
Henüz Bi doktor seçmedim daha.Canım hangi doktora gidiyorsun ben de Şanlıurfadayım
Canim benim lupus antikoagülan testim pozitif cikti en onemli sebebi buydu bir de trombofoli testimde heterozigot mutasyonlar var cok onemli degil ama sonucta var ... Doktorlar pihtilasma riski ve ya pihtilasma sorunun var ise verirler 9 ay cnm yoksa gerek görmezlerYa benim o iğnem için 12. Haftaya kes dedi tüp bebek doktorum. Bazıları 9 ay kullanıyor bir sebebi var mı doktor farkından mı acaba
Hmmm tamam canım şimdi anladım teşekkür ederimBenim doktorm 12. Haftaya kadar kullan dedi. Ama daha önce düşük yaşamışsa yada kan pıhtılaşma testi pozitif çıkmışsa doğuma kadar kullandırtıyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?