2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya canım benim muhtemelen yolculuktan olmuştur inşallah kötü bişey yok bebeğin seninle umarım en kısa sürede düzelirsin Rabbim evladını sana bağışlasın kuzucum

Ahh canım çok çok geçmiş olsun dikkat et yolculuk gel git ister istemez yoruldun oda tetiklemştir inşallah sağ salim hiç birşey olmadan çıkarsın hastaneden bebişin ve sen dualarımdasın sımsıkı tutunsun bişey olmasın inşallah

Korkma canim Allah'ın izniyle birsey olmaz , yorgunluk yolculuk hepsi tetiklemistir dinlenince ve ilaclarla gecer zaten hem bebisinin iyi oldugunu da söylemişler cnm... Bende iki kez yasadim hatirlarsan yatış yapilmisti bana da serumlar falan ... Gececk Allah'ın izniyle annesi kalbini ferah tut

Allahım korusun bebeğini sana bağışlasın inşallah hiç bişey olmayacak hem hastanede olman en güvenlisi içini ferah tut ki güzel olsun canım Allah’a emanetsiniz

Kızlar lekelenmeniz olunca sürekli yattınız mı? Yatmaktan ayaklarım ağrıdı artık, 3 gündür bunaldım resmen evde

Canım moralini hiç bozma sen yorulmadim desen de vücut yorulmustur ondan olmuştur. Allahim tez vakitte şifa versin dualarım seninle

İnşallah hiç bir şey olmayacak yavrun sıkı sıkı tutanakla sana sen de kalbini ferah moralini yüksek tut canım dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun canım iyi olucaksın Allah’ın izniyle Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşALLAH

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana bebeğini bağışlasın inşallah. Rabbimin izniyle birşey olmayacak inşallah canım

Yaaa canim rubbycim korkma dualarim seninle bizi haberdar et

Geçer inşallah canım. İnşallah bebeğin seninle kalır

Ya benim o iğnem için 12. Haftaya kes dedi tüp bebek doktorum. Bazıları 9 ay kullanıyor bir sebebi var mı doktor farkından mı acaba
Benim doktorm 12. Haftaya kadar kullan dedi. Ama daha önce düşük yaşamışsa yada kan pıhtılaşma testi pozitif çıkmışsa doğuma kadar kullandırtıyoruz dedi

Canım hangi doktora gidiyorsun ben de Şanlıurfadayım
Henüz Bi doktor seçmedim daha. Lotusta münevver diye Bi doktor var ona ilaçlarımı yazdırıyorum. İyi bir kadın, gebelik oluşursa takibini ben yapayım dedi,. Tamam dedim ama sonra bir iki Bi şeyini duydum. Hep eski bilindik isimler var. Siz kime gidiyorsunuz?

Kızlar aramızda hiç cinsiyeti öğrenen yok dimii? Ben heyecanla bekliyorum, herkes içine ne doğuyor diye sorup duruyor, içime de öyle doğmuyor sanki birşey

Ya benim o iğnem için 12. Haftaya kes dedi tüp bebek doktorum. Bazıları 9 ay kullanıyor bir sebebi var mı doktor farkından mı acaba
Canim benim lupus antikoagülan testim pozitif cikti en onemli sebebi buydu bir de trombofoli testimde heterozigot mutasyonlar var cok onemli degil ama sonucta var ... Doktorlar pihtilasma riski ve ya pihtilasma sorunun var ise verirler 9 ay cnm yoksa gerek görmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…