2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Yaaa kıyamam çok şükür canısı hepimizde de aynı duygular heyecandan hiç bişey sormadan sarhoş gibi odadan çıkıyoruz Rabbim bozmasın mu mutluluğumuzu amin

İkiz bekleyen arkadaşlar, değerleriniz nasıldı? Ben ilk defa bugün verdim. 5. Gün embriyosu iki tane, 14. Gün beta hcg değeri 1587 çıktı
Canısı benim 12.gün değerim 1059 du bi tane bebekim olacak

Kızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ayyyy maşallah kuzum şuan kendim duymuş gibi hissettim çok duygulandım yaaaa Allahım sağlıkcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah kuzucum

Oy maşallah sağlıkla ilerlesin

Ayyy masallah cnmncok sevindinmmmm rabbim saglikla tamimina erdirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…