Yaaa kıyamam çok şükür canısıKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Super cok sukur canim saglikla ilerlesin insallahKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canısı benim 12.gün değerim 1059 du bi tane bebekim olacakİkiz bekleyen arkadaşlar, değerleriniz nasıldı? Ben ilk defa bugün verdim. 5. Gün embriyosu iki tane, 14. Gün beta hcg değeri 1587 çıktı
Ay hadi gözün aydın canım cok sevindimKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Benim 7. Gün 351 di 9. Gün 828 di bir daha da vermedim zatenİkiz bekleyen arkadaşlar, değerleriniz nasıldı? Ben ilk defa bugün verdim. 5. Gün embriyosu iki tane, 14. Gün beta hcg değeri 1587 çıktı
Ayyyy maşallah kuzum şuan kendim duymuş gibi hissettim çok duygulandım yaaaaKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Seninki baya yüksekmiş canım, maşallahBenim 7. Gün 351 di 9. Gün 828 di bir daha da vermedim zateniki minnosla devam ediyorum
Az kaldı kuzucum. Bikac saate kavuşacaksınız hayırlısıylaAyyy balım inşallah benim saat 2 de randevum sabahlar olmadı şimdide saatler geçmiyor inşallah güzel haberlerle geliriz
Canım benim 3 kese göründü 12. Gün 746 idiİkiz bekleyen arkadaşlar, değerleriniz nasıldı? Ben ilk defa bugün verdim. 5. Gün embriyosu iki tane, 14. Gün beta hcg değeri 1587 çıktı
İnşallah kuzum Ya vallahi gözüm doldu çok duygulandım nedense ne güzel haberler aldık şimdiye kadarAz kaldı kuzucum. Bikac saate kavuşacaksınız hayırlısıyla
İnşallah canım inşallah dualarım seninle güzel haberler verceksin biliyorumİnşallah kuzum Ya vallahi gözüm doldu çok duygulandım nedense ne güzel haberler aldık şimdiye kadarbende inşallah bebeğimi görür ve sesini duyarım ya
Oy maşallah sağlıkla ilerlesinKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Aaaa 3 tane mi transfer oldu, yoksa bölündü mü, maşallahCanım benim 3 kese göründü 12. Gün 746 idi
Maşallah sağlıkla artsın inşallahTeşekkür ederim canım. Kan verdim bugün 14. Gün. 1587 çıktı.
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ediyorumİnşallah canım inşallah dualarım seninle güzel haberler verceksin biliyorum
Ayyy masallah cnmncok sevindinmmmm rabbim saglikla tamimina erdirsin insKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
3 tane transfer olmuştu ama dr kesin konuşmadı belki kaybolabilir dedi biriAaaa 3 tane mi transfer oldu, yoksa bölündü mü, maşallah
Maşallah Allah saglikla tamimina erdirsin insTeşekkür ederim canım. Kan verdim bugün 14. Gün. 1587 çıktı.
Allah gönlüne göre versin canım. 3 tane de çok zor olur. Herşeyin hayırlısı3 tane transfer olmuştu ama dr kesin konuşmadı belki kaybolabilir dedi biri
Vardı bir hayır cnm Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin3 tane transfer olmuştu ama dr kesin konuşmadı belki kaybolabilir dedi biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?