2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Sizler sayesinde öğrendim teşekkür ederim normal kan testinde mi çıkıyor bu sonuçlar acaba ? Ekstra başka test olmadım çünkü

Sizler sayesinde öğrendim teşekkür ederim normal kan testinde mi çıkıyor bu sonuçlar acaba ? Ekstra başka test olmadım çünkü
Şöyle aslinda tekrarlayan gebelik kayiplarinda bakılıyor benim iki dogal gebelik kaybim vardi kan testiylee bakılıyor ama rutin bakilan testler degil uzun surede cikiyor sonuclari

Az once yazmaya calistim ama olmamis ben de cok sukur carsamba tup bebek doktorumla kalp atisini gordum ses cihazi yoktu diger doktorumla da cuma gunu duydum cok sukur insallah siz de duyucaksiniz ben de 1.5 yil once dusuk yasadigim icin cok endiseliydim cok sukur iyi dusunelim iyi olsun ruby dualarimiz seninle

Teşekkür ederim inşallah tüm isteyip bekleyenlere banada nasip olsun gittiğinde kaç haftalıktı sabah olmuyor bana benim ilk gebeliğim daha önce kaybın varsa endişelerin normal canm

Teşekkür ederim inşallah tüm isteyip bekleyenlere banada nasip olsun gittiğinde kaç haftalıktı sabah olmuyor bana benim ilk gebeliğim daha önce kaybın varsa endişelerin normal canm
6+3 te alttan gordum 6+5te gobekten duydum canim suan 7+3 um. Amin isteyen herkese sana da nasip olsun canim. Icini ferah tut sen de guzel haberlerle geliceksin insallah Hatta 5+5te gittigimde gobekten gorememisti doktorum 4+6 gorunuyor demisti ben baya uzulmustum ama cok sukur gecen hafta uyumlu cikti.

Anladım canm sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah ben yarın 7+0 Allah'tan bişey çıkmazsa kesin görücem inşallah

Metrolife da tuna akçal a gidiyorum ben memnunum daha önceden de ona muayeneye gidiyordum gebelik istemiyle o yüzden onunla devam etmek istedim

Şöyle aslinda tekrarlayan gebelik kayiplarinda bakılıyor benim iki dogal gebelik kaybim vardi kan testiylee bakılıyor ama rutin bakilan testler degil uzun surede cikiyor sonuclari
Tekrar teşekkür ederim allah hepimize güç kuvvet versin Bir an önce sağlıkla atlatalım hepsini

Kızlar aramızda hiç cinsiyeti öğrenen yok dimii? Ben heyecanla bekliyorum, herkes içine ne doğuyor diye sorup duruyor, içime de öyle doğmuyor sanki birşey
Yok canısı öğrenmedim ben de hem erken zaten bana da soruyorlar sen hissedersin ne hissediyorsun diye hiç bişey hissetmiyorum valla yani gönlüm kızdan yana kız dersem istediğim için demiş olucam erkek dersem erkek de hissetmiyorum bilmiyorum yani hayrlısı ile öğreneyim de kıyafetleri almaya başlayayım diye sabırsızlanıyorum sadece

Ya bende cok merak ediyorum hic farketmicek ama olsun merak yined gönlümden hep kız geçiyor

rubbyT canim nasil oldun ? Daha iyisindir insallah dualarimdasin kuzum

rubbyT canımcım nasıl oldun inşallah her şey yolundadır, dualarım seninle
Kızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime emanetler

Kızlar aramızda hiç cinsiyeti öğrenen yok dimii? Ben heyecanla bekliyorum, herkes içine ne doğuyor diye sorup duruyor, içime de öyle doğmuyor sanki birşey
Ben de merak ediyorum sağlıklı olsun da fark etmez ailelerin içinden erkek geçiyor nedense ben kız diyorum bakalım ne olacak

Oh çok şükür Rabbim yardımcın olsun inşallah bi daha tekrarlamaz canım

Ah bilmez miyim cnm burda galiba ilk kanamayi yasayan bendim gercekten insan cok korkuyor ama muayeneden sonra şükür diyorsun bebegin sağlıklı dediklerinde... Cikmadan bir daha bakiyorlar ultrason ile zaten inanıyorum ki herşey yolunda cnm Rabbim sifanizi versin ins sebep olarak kanamanin nedenini soylediler mi cnm

Çok şükür durmuş kanaman artık daha fazla dikkat etmen lazım kendine canım mümkün oldugu kadar evde dinlen bence. Seni yolculuk etkilemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…