- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
Sizler sayesinde öğrendim teşekkür ederim normal kan testinde mi çıkıyor bu sonuçlar acaba ? Ekstra başka test olmadım çünküCanim benim lupus antikoagülan testim pozitif cikti en onemli sebebi buydu bir de trombofoli testimde heterozigot mutasyonlar var cok onemli degil ama sonucta var ... Doktorlar pihtilasma riski ve ya pihtilasma sorunun var ise verirler 9 ay cnm yoksa gerek görmezler
Valla canm aynı tedirginlik bendede var ben bi kanda tutunduğunu gördüm miniğimin ne kese ne başka bişey kalbim duracak heyecandan korkudan panikten bende çok bakıp araştıyorum bazen çok bilmek iyi değil galibaAmin Allah kimsenin umudunu kırmasın canm evet saat 10 da benim bakalım inşallah nasip olur güzel haberler hepim
Şöyle aslinda tekrarlayan gebelik kayiplarinda bakılıyor benim iki dogal gebelik kaybim vardi kan testiylee bakılıyor ama rutin bakilan testler degil uzun surede cikiyor sonuclariSizler sayesinde öğrendim teşekkür ederim normal kan testinde mi çıkıyor bu sonuçlar acaba ? Ekstra başka test olmadım çünkü
Teşekkür ederim inşallah tüm isteyip bekleyenlere banada nasip olsunAz once yazmaya calistim ama olmamis ben de cok sukur carsamba tup bebek doktorumla kalp atisini gordum ses cihazi yoktu diger doktorumla da cuma gunu duydum cok sukur insallah siz de duyucaksiniz ben de 1.5 yil once dusuk yasadigim icin cok endiseliydim cok sukur iyi dusunelim iyi olsun ruby dualarimiz seninle
6+3 te alttan gordum 6+5te gobekten duydum canim suan 7+3 um. Amin isteyen herkese sana da nasip olsun canim. Icini ferah tut sen de guzel haberlerle geliceksin insallahTeşekkür ederim inşallah tüm isteyip bekleyenlere banada nasip olsungittiğinde kaç haftalıktı sabah olmuyor bana benim ilk gebeliğim daha önce kaybın varsa endişelerin normal canm
Anladım canm sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah6+3 te alttan gordum 6+5te gobekten duydum canim suan 7+3 um. Amin isteyen herkese sana da nasip olsun canim. Icini ferah tut sen de guzel haberlerle geliceksin insallahHatta 5+5te gittigimde gobekten gorememisti doktorum 4+6 gorunuyor demisti ben baya uzulmustum ama cok sukur gecen hafta uyumlu cikti.
Metrolife da tuna akçal a gidiyorum ben memnunum daha önceden de ona muayeneye gidiyordum gebelik istemiyle o yüzden onunla devam etmek istedimHenüz Bi doktor seçmedim daha.Lotusta münevver diye Bi doktor var ona ilaçlarımı yazdırıyorum. İyi bir kadın, gebelik oluşursa takibini ben yapayım dedi,. Tamam dedim ama sonra bir iki Bi şeyini duydum. Hep eski bilindik isimler var. Siz kime gidiyorsunuz?
Tekrar teşekkür ederim allah hepimize güç kuvvet versinŞöyle aslinda tekrarlayan gebelik kayiplarinda bakılıyor benim iki dogal gebelik kaybim vardi kan testiylee bakılıyor ama rutin bakilan testler degil uzun surede cikiyor sonuclari
Ne demek cnm bnmTekrar teşekkür ederim allah hepimize güç kuvvet versinBir an önce sağlıkla atlatalım hepsini
Yok canısı öğrenmedim ben de hem erken zaten bana da soruyorlar sen hissedersin ne hissediyorsun diyeKızlar aramızda hiç cinsiyeti öğrenen yok dimii? Ben heyecanla bekliyorum, herkes içine ne doğuyor diye sorup duruyor, içime de öyle doğmuyor sanki birşey
Ya bende cok merak ediyorumYok canısı öğrenmedim ben de hem erken zaten bana da soruyorlar sen hissedersin ne hissediyorsun diyehiç bişey hissetmiyorum valla yani gönlüm kızdan yana kız dersem istediğim için demiş olucam erkek dersem erkek de hissetmiyorum bilmiyorum yani hayrlısı ile öğreneyim de kıyafetleri almaya başlayayım diye sabırsızlanıyorum sadece
Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz bekleyerek iyi yapmissin hepsini bir arada gorursunAnladım canm sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahben yarın 7+0 Allah'tan bişey çıkmazsa kesin görücem inşallah
Kızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime emanetler
Ben de merak ediyorum sağlıklı olsun da fark etmez ailelerin içinden erkek geçiyor nedense ben kız diyorum bakalım ne olacakKızlar aramızda hiç cinsiyeti öğrenen yok dimii? Ben heyecanla bekliyorum, herkes içine ne doğuyor diye sorup duruyor, içime de öyle doğmuyor sanki birşey
İnşallah sagol canm bana kalsa ilk hafta giderdim doktorum gelme şimdi daha küçük sonra gel dedi bakalım artıkInsallah canim guzel haberlerini bekliyoruz bekleyerek iyi yapmissin hepsini bir arada gorursun
Oh çok şükür Rabbim yardımcın olsun inşallah bi daha tekrarlamaz canımKızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime emanetler
Ah bilmez miyim cnm burda galiba ilk kanamayi yasayan bendimKızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime emanetler
Çok şükür durmuş kanaman artık daha fazla dikkat etmen lazım kendine canım mümkün oldugu kadar evde dinlen bence. Seni yolculuk etkilemiş olabilir.Kızlar kanamam durdu şimdilik çok şükür ilaç serum iğne ne varsa yapılıyor bugün kalıcam yarın ki duruma göre kalabilirsin dedi. Yarın sabah tekrar bebeği kontrol edecekler inşallah sağlıklıdır. Kanama anını unutamıyorum hiç bir avuç kırmızı akışkan bir kan biranda bacaklarımdan süzüldü rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım rabbime emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?