2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Öyle valla haklısın sen onun orda olduğunu biliyorsun ama hiç görmeyince insanın içi rahat etmiyor Bugün kalbini duyunca nasıl rahatlicaksin annesi
Ayy ölürüm onun kalbini yaradana ne büyük bir mucize rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten çok bekledim umuyorum ki sabrın sonu selamet

Kızlaaar epeydir yoktum aranızda dün bebeklerim kalp atışlarını duydum çok şükür çok güzel bir duygu herşey yolunda hamd olsun progestan iğneyi haftada iki gün olacak şekilde düşürdük onun içinde ayrı sevindim tabi climara bant bitti estrofem bitti onları kestik fitil folik asit oksapara devam dedik bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim bekleyen isteyen dileyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah sanırım bugün Azelya21 sende gidiyorsun canım güzel haberlerini bekliyorum

İkiz bekleyen arkadaşlar, değerleriniz nasıldı? Ben ilk defa bugün verdim. 5. Gün embriyosu iki tane, 14. Gün beta hcg değeri 1587 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…