- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Tatlı heyecanlar bunlar Allah'ın izniyle her şey yolundadır inşallahAy inşallah inşallah ya nasıl zaman geçicek bişey olacak diye kalbim çıkacak test kadar heyecanlı buda
İnşallah hepiniz sagolun kızlar bu destek bile insana umut oluyorTatlı heyecanlar bunlar Allah'ın izniyle her şey yolundadır inşallah
Öyle valla haklısın sen onun orda olduğunu biliyorsun ama hiç görmeyince insanın içi rahat etmiyorAy inşallah inşallah ya nasıl zaman geçicek bişey olacak diye kalbim çıkacak test kadar heyecanlı buda
Ayy ölürüm onun kalbini yaradanaÖyle valla haklısın sen onun orda olduğunu biliyorsun ama hiç görmeyince insanın içi rahat etmiyorBugün kalbini duyunca nasıl rahatlicaksin annesi
Yaa di mi nasıl bir mucize içimizde can taşıyoruz harika bir şeyAyy ölürüm onun kalbini yaradanane büyük bir mucize rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten çok bekledim umuyorum ki sabrın sonu selamet
Ayyy balım inşallah benim saat 2 de randevum sabahlar olmadı şimdide saatler geçmiyor inşallah güzel haberlerle geliriz
Valla benimki 10 da ama hala bekliyorumAyyy balım inşallah benim saat 2 de randevum sabahlar olmadı şimdide saatler geçmiyor inşallah güzel haberlerle geliriz
Happy mom kullanıyorum canım benArkadaşlar hamilelik uygulamasını nerden yaptınız
Alttaki imzayı diyorsan hesap detaylarına girip bebeğin tahmini doğum tarihini yazıyorsun ekleniyor o şekildeArkadaşlar hamilelik uygulamasını nerden yaptınız
Teşekkür ederim canım. Kan verdim bugün 14. Gün. 1587 çıktı.Alttaki imzayı diyorsan hesap detaylarına girip bebeğin tahmini doğum tarihini yazıyorsun ekleniyor o şekilde
Teşekkür ederim canım, onu indirdim. Kadınlar kulübündekini sormuştumHappy mom kullanıyorum canım ben
Kahverengi şeklinde ara ara oluyor çok ayakta kalıp hareket edince de kırmızımsı oluyor şükür şimdilik kahverengiLekelenmem bitince yataktan da kalmıştım ben. Hala lekelenmen devam ediyorsa yat bence ama bittiyse hafiften evde dolan bence kan dolaşımı da önemli bebek için
Canım nasıl oldun?Kızlarım göremediğim varsa kusura bakmasın rahatlayınca mesajlarınızı okuyorum çok teşekkür ederim hepinize kavuşucaz bebeklerimize sağlıkla inşallah
Benim de 1inde gittiğimiz de 7+6 olucaz benim hesaplamama göre tabiBenim belli degil doktorum her seyi geç yapiyor:)
Ay hadi güzel haberler al inşallah kuzumValla benimki 10 da ama hala bekliyorum
Ohhh çok şükürKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?