- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Ya maalesef damarlarım çok kötü zor kan alıyorlar bide tedavimde serum da taktırdığım için düzgün damarım kalmadı çok zor olur bide cumartesi hiç veremem diye yeltenmedim kan için şimdidenCnm 9. Günün artik gebelik testi ile hic ugrasmasan da kan mı versen acaba?
Hic bi bilgim yok canim Ya ben yurd disinda yasiyorummEvet ilk denemeBugün kan testi yapmak istiyorum ama devlet hastanesinde sonuç ne zaman çıkıyor acaba daha önce hiç kanda gebelik testi yapmadım. Yada özelde yaptırsam hemen bugün sonuç alır mıyım?
Bugün vereyim diyorum ama korkuyorum da çıkmazsa diye. Amin inşallah rabbim kimseyi bekletmesin sağlıkla nasip etsinYaa hadi insallah ne zaman kan vericeksin peki? Guzel haberlerle donesin canimbu arada cok guzel degerlendirmissin sende zamanini ne guzel Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin
Devlet hastanesinde sabah verirseniz gün sonuna doğru çıkar ama acilden giriş yapılırsa daha çabuk alırsınız sonucunuzu. Özelde zaten 2-2.5 saat civarı çıkar genelde sağlıkçı olduğum için biliyorumEvet ilk denemeBugün kan testi yapmak istiyorum ama devlet hastanesinde sonuç ne zaman çıkıyor acaba daha önce hiç kanda gebelik testi yapmadım. Yada özelde yaptırsam hemen bugün sonuç alır mıyım?
merhaba canım ben de transfer beklıyorum dondurulmus emrbrıyo transferı olacak bu konuda bılgın var mı transfere kdr neler yapılıyorSelam canım bende dün transfer oldum
Sağolun Allah razı olsun kan verdim polikliniğe 5e kadar çıkar dedi. Hayırlı sonuçlar nasip olsun hepimizeDevlet hastanesinde sabah verirseniz gün sonuna doğru çıkar ama acilden giriş yapılırsa daha çabuk alırsınız sonucunuzu. Özelde zaten 2-2.5 saat civarı çıkar genelde sağlıkçı olduğum için biliyorumhayırlı olsun sonucunuz inşallah
Evet görüyorum benim testimde de bu şekilde ikinci çizgi görünüyor. Hayırlı olsun,inşâallah kan sonucumuz da pozitif gelir.Kızlar gören var mı ikinci çizgiyi?
Ben de görüyorumKızlar gören var mı ikinci çizgiyi?
Amin inşallah Rabbim hepimize güzel sonuçlar versinEvet görüyorum benim testimde de bu şekilde ikinci çizgi görünüyor. Hayırlı olsun,inşâallah kan sonucumuz da pozitif gelir.
Amin canım çok sağolBen de görüyoruminşallah hayırla tutunmuştur canım
Bence de var inşallah tutunmuştur bebeğim sanaKızlar gören var mı ikinci çizgiyi?
Amin çok teşekkür ederimBence de var inşallah tutunmuştur bebeğim sana
Bugün gittim kontrole her şey gayet iyi dedi maşallah :) kan verdim reçetimi aldım 12 haziranda Estrofeme başlıyorum 27 haziran kontrol 5-6 gün sonrasında da transfer günü için gün vereceklermişBen de Eylül ayında başladım zor süreç iyi olacak inşallah sonu
Evett gorunuyo canimm Gozun aydinnnKızlar gören var mı ikinci çizgiyi?
Sonu iyi olacak inanıyorum inş.Ben de Eylül ayında başladım zor süreç iyi olacak inşallah sonu
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başınaEvett gorunuyo canimm Gozun aydinnn
Canım bende dondurulmuş transfer yapıldım. Sonucu bekliyorum dinlenerekmerhaba canım ben de transfer beklıyorum dondurulmus emrbrıyo transferı olacak bu konuda bılgın var mı transfere kdr neler yapılıyor
Görüyorum bende canım. inşallah kanda da çıkar pozitifi görürüz hayırlı olsunKızlar gören var mı ikinci çizgiyi?
Çok teşekkür ederim aminGörüyorum bende canım. inşallah kanda da çıkar pozitifi görürüz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?