2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cnm 9. Günün artik gebelik testi ile hic ugrasmasan da kan mı versen acaba?
Ya maalesef damarlarım çok kötü zor kan alıyorlar bide tedavimde serum da taktırdığım için düzgün damarım kalmadı çok zor olur bide cumartesi hiç veremem diye yeltenmedim kan için şimdiden

Evet ilk deneme Bugün kan testi yapmak istiyorum ama devlet hastanesinde sonuç ne zaman çıkıyor acaba daha önce hiç kanda gebelik testi yapmadım. Yada özelde yaptırsam hemen bugün sonuç alır mıyım?
Hic bi bilgim yok canim Ya ben yurd disinda yasiyorumm burdaki kizlara soralim ??

Yaa hadi insallah ne zaman kan vericeksin peki? Guzel haberlerle donesin canim bu arada cok guzel degerlendirmissin sende zamanini ne guzel Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin
Bugün vereyim diyorum ama korkuyorum da çıkmazsa diye. Amin inşallah rabbim kimseyi bekletmesin sağlıkla nasip etsin

Evet ilk deneme Bugün kan testi yapmak istiyorum ama devlet hastanesinde sonuç ne zaman çıkıyor acaba daha önce hiç kanda gebelik testi yapmadım. Yada özelde yaptırsam hemen bugün sonuç alır mıyım?
Devlet hastanesinde sabah verirseniz gün sonuna doğru çıkar ama acilden giriş yapılırsa daha çabuk alırsınız sonucunuzu. Özelde zaten 2-2.5 saat civarı çıkar genelde sağlıkçı olduğum için biliyorumhayırlı olsun sonucunuz inşallah

Sağolun Allah razı olsun kan verdim polikliniğe 5e kadar çıkar dedi. Hayırlı sonuçlar nasip olsun hepimize

merhaba canım ben de transfer beklıyorum dondurulmus emrbrıyo transferı olacak bu konuda bılgın var mı transfere kdr neler yapılıyor
Canım bende dondurulmuş transfer yapıldım. Sonucu bekliyorum dinlenerek yapılması gerekenler yapılmıştır zaten sen kendini strese sokma ve bekle. İlaçlarını falan söylemiştir doktor dikkatli kullan yeterli takdir Allah tan inşallah pozitiflerimizi buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…