Mutlaka sor bak basedilmiyor çünkü biliyorsun hep anlatıyoruz hayatini zindana çevirmekten baska bisey olmuyorValla canm dün orda heyecandan sormayı unuttum sonra kan sonucu için hemşire arayınca ona dedim bulantı için bişey yazarmısınız diye şimdilik normal çok artarsa yazarız dedibence kafasına göre cevap verdi bu gün doktor yine yoktu aradım yarın görüşüceğim olmadı sağlık ocağında yazdırırım
Ah canım sorma gerçekten çok kötü bir şey hamileliğin her beliritisini yaşamak istiyordum ama kusma hariç zaten normaldede kusmaya dayanamıyorum benMutlaka sor bak basedilmiyor çünkü biliyorsun hep anlatıyoruz hayatini zindana çevirmekten baska bisey olmuyor
Yaa canım çok üzüldümKızlar malesef düşük yapmışım
Bana sorarsan almanda hic bir sakinca yok kenndini cok kotu hissedersen al bak hepimiz kullanıyoruz ve harici hamile olan butun arkdslarim kullanıyor hic aklinda soru isareti olmasın çünkü berbat bir durum bu yasadgmzAh canım sorma gerçekten çok kötü bir şey hamileliğin her beliritisini yaşamak istiyordum ama kusma hariç zaten normaldede kusmaya dayanamıyorum benşuan abimin eşi gebe ondan mide şurubu aldım arada bir kaşık içiyorum naneli bi tık iyi geliyor bakalım olmazsa kafama göre alacağım prilamı
Bulantı deme o kadar serum iğne ilaca rağmen bugün yine kötüyümAh canım sorma gerçekten çok kötü bir şey hamileliğin her beliritisini yaşamak istiyordum ama kusma hariç zaten normaldede kusmaya dayanamıyorum benşuan abimin eşi gebe ondan mide şurubu aldım arada bir kaşık içiyorum naneli bi tık iyi geliyor bakalım olmazsa kafama göre alacağım prilamı
Ah yaa... çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çabucak atlatır kucağına alırsın en kolay şekilde evladınıKızlar malesef düşük yapmışım
Bana sorarsan almanda hic bir sakinca yok kenndini cok kotu hissedersen al bak hepimiz kullanıyoruz ve harici hamile olan butun arkdslarim kullanıyor hic aklinda soru isareti olmasın çünkü berbat bir durum bu yasadgmz
Valla alıcam canm Allah hepimizin yardımcısı olsun dayanılacak gibi değil özellikle öğlene kadar perişanım öğledden sonra daha iyi oluyorum soda içtim şimdi oda midemde kaynıyor sanki ne bilim bi tad tuzu kalmadı hiç bir şeyinBulantı deme o kadar serum iğne ilaca rağmen bugün yine kötüyüm
Ya kiyamam ben sanaValla alıcam canm Allah hepimizin yardımcısı olsun dayanılacak gibi değil özellikle öğlene kadar perişanım öğledden sonra daha iyi oluyorum soda içtim şimdi oda midemde kaynıyor sanki ne bilim bi tad tuzu kalmadı hiç bir şeyin
Muhakkak alıcam canm. Tek teselim biz ne kadar kötü onalr o kadar iyi cümlesiYa kiyamam ben sanahayattan sogutuyor bu gunler biliyorum dayan kuzucum bir an once al prilami etkisini goreceksin bak aldir esine hemen
Bugün ben anlamıştım zaten düştüğünü wc de lap diye bişey düştü ben fitildir dedim kendimce demek ki düşük yapmışıımAy kıyamam çok çok üzüldüm ya Allahımofff ne diyim ki ne denir ki offf
Üzülmemek elde değil ama tek tesellim şu hamile kalabildiğimi gördümYaa canim benim sen iyi ol suan herseyden önemlisi ob
Amin inşallah canımYaa canım çok üzüldümhakkında hayırlısı inşallah Allah çok bekletmeden sağlıkla nasip eder
İnşaAllah canım. Muhtemelen bugün düşürdüm yani ben öyle tahmin ediyorumAh yaa... çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çabucak atlatır kucağına alırsın en kolay şekilde evladını
Yaaa çok üzüldüm lütfen üzülme doktorum bebek tutnmuyorsa sağlıksız gebelik demis ti belki de sorun vardı biliyorum bu sözler sana teselli degil biliyorum çok üzüldüm gerçekten bende galiba bos gebelik geçiriyorum 2 Haftaya belli olucak belkide bende kürtaj olucamKızlar malesef düşük yapmışım
ayy çok geçmiş olsun canımKızlar kanamam biraz arttı doktorum geçmezse gelin dedi biz beklemedik yola çıktık direk gidiyoruz şimdi
yaaKızlar malesef düşük yapmışım
hiç ağrın olmadı mı canım düşük çok sancılı olur diyorlarBugün ben anlamıştım zaten düştüğünü wc de lap diye bişey düştü ben fitildir dedim kendimce demek ki düşük yapmışıım
Yanlış anlamazsanız niye size 3 embryo transfer edildi çok riskli bir durum çünkü. Ben amerikadayım bu 4. Denemem 2 embryo transferini bile 3 farklı doktora gitmeme rağmen önermedi hiç biri. 3 embryonun 3nunde kesesi görüldü mü? Yani kese görüldükden sonra mı kaybolmayı soruyorsunuz? İkiz başlayıp tek devam eden arkadaşlar var bu yüzden 2ye de 1e de düşmesi çok normal.Kızlar 3 embriyo transfer edilip sonradan 2 ya da 1 e düşen yani kesesi kaybolan var mı ?
Çok geçmiş olsun canım ilk denemendi değil mi bu tüp bebekte. Gerçekten zor bi süreç geride embryon kaldı mı? Embryo kalınca sürece devam etmek daha kolay olur kendimden biliyorum. Hem daha ekonomik. Tüp bebek hem maddi hem manevi yoruyor maalesef. Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesinBugün ben anlamıştım zaten düştüğünü wc de lap diye bişey düştü ben fitildir dedim kendimce demek ki düşük yapmışıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?