2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Mutlaka sor bak basedilmiyor çünkü biliyorsun hep anlatıyoruz hayatini zindana çevirmekten baska bisey olmuyor

Mutlaka sor bak basedilmiyor çünkü biliyorsun hep anlatıyoruz hayatini zindana çevirmekten baska bisey olmuyor
Ah canım sorma gerçekten çok kötü bir şey hamileliğin her beliritisini yaşamak istiyordum ama kusma hariç zaten normaldede kusmaya dayanamıyorum ben şuan abimin eşi gebe ondan mide şurubu aldım arada bir kaşık içiyorum naneli bi tık iyi geliyor bakalım olmazsa kafama göre alacağım prilamı

Bana sorarsan almanda hic bir sakinca yok kenndini cok kotu hissedersen al bak hepimiz kullanıyoruz ve harici hamile olan butun arkdslarim kullanıyor hic aklinda soru isareti olmasın çünkü berbat bir durum bu yasadgmz

Bulantı deme o kadar serum iğne ilaca rağmen bugün yine kötüyüm

Bana sorarsan almanda hic bir sakinca yok kenndini cok kotu hissedersen al bak hepimiz kullanıyoruz ve harici hamile olan butun arkdslarim kullanıyor hic aklinda soru isareti olmasın çünkü berbat bir durum bu yasadgmz
Bulantı deme o kadar serum iğne ilaca rağmen bugün yine kötüyüm
Valla alıcam canm Allah hepimizin yardımcısı olsun dayanılacak gibi değil özellikle öğlene kadar perişanım öğledden sonra daha iyi oluyorum soda içtim şimdi oda midemde kaynıyor sanki ne bilim bi tad tuzu kalmadı hiç bir şeyin

Ya kiyamam ben sana hayattan sogutuyor bu gunler biliyorum dayan kuzucum bir an once al prilami etkisini goreceksin bak aldir esine hemen

Ya kiyamam ben sana hayattan sogutuyor bu gunler biliyorum dayan kuzucum bir an once al prilami etkisini goreceksin bak aldir esine hemen
Muhakkak alıcam canm. Tek teselim biz ne kadar kötü onalr o kadar iyi cümlesi Allah'ım bu çektiklerimizi güzellikle sonlandırsın sağ salim kucağımıza alalım hepimiz Rabbim evledını kaybedenlerede yardımcı olsun en kısa zamanda sağlıkla tekrarını nasip etsin ne diyelim

Kızlar malesef düşük yapmışım
Yaaa çok üzüldüm lütfen üzülme doktorum bebek tutnmuyorsa sağlıksız gebelik demis ti belki de sorun vardı biliyorum bu sözler sana teselli degil biliyorum çok üzüldüm gerçekten bende galiba bos gebelik geçiriyorum 2 Haftaya belli olucak belkide bende kürtaj olucam

Kızlar 3 embriyo transfer edilip sonradan 2 ya da 1 e düşen yani kesesi kaybolan var mı ?
Yanlış anlamazsanız niye size 3 embryo transfer edildi çok riskli bir durum çünkü. Ben amerikadayım bu 4. Denemem 2 embryo transferini bile 3 farklı doktora gitmeme rağmen önermedi hiç biri. 3 embryonun 3nunde kesesi görüldü mü? Yani kese görüldükden sonra mı kaybolmayı soruyorsunuz? İkiz başlayıp tek devam eden arkadaşlar var bu yüzden 2ye de 1e de düşmesi çok normal.

Bugün ben anlamıştım zaten düştüğünü wc de lap diye bişey düştü ben fitildir dedim kendimce demek ki düşük yapmışıım
Çok geçmiş olsun canım ilk denemendi değil mi bu tüp bebekte. Gerçekten zor bi süreç geride embryon kaldı mı? Embryo kalınca sürece devam etmek daha kolay olur kendimden biliyorum. Hem daha ekonomik. Tüp bebek hem maddi hem manevi yoruyor maalesef. Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…