Valla hepimiz aynı canım biraz otur bişey yap anında ağrı başlıyorKizlar bizim bebisler cok hassas ya biz camdan bebek mi yaptikiki aydir ilk defa balkona bir vileda tutayım dedim anaaam kasıklarım nasil ağrıyor geçen de bir yuruyeyim dedim bel agrisindan duramadim minnoslar anneleri hic yorulmasin istiyor
Bildiğim kadarıyla ilaçların vücuttaki etkisi 30 dk içinde başlıyor alacagını almıştır bence tekrar içmene gerek yok canmKızlar ilaçlarımı içtikten bi saat sonra felan afedersiiz ne var ne yok çıkardım ilaçların emilimi olmuştur demi yoksa tekrar mı içeyim
Bende kendimfe sıkıntı arıyordumÇok nazlılar bunlar çamaşır katlayayım dedim aynı senin gibi kasık ağrısı başladı bitirip uzandım hemen
Valla artık nolduysa oldu canm tekrar almadım alsam tekrar çıkardıBildiğim kadarıyla ilaçların vücuttaki etkisi 30 dk içinde başlıyor alacagını almıştır bence tekrar içmene gerek yok canm
Inşallah her şey yolundadırKızlar kanamam biraz arttı doktorum geçmezse gelin dedi biz beklemedik yola çıktık direk gidiyoruz şimdi
Ahh canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmamıştır olmazKızlar kanamam biraz arttı doktorum geçmezse gelin dedi biz beklemedik yola çıktık direk gidiyoruz şimdi
Canım naptın yarım saatlik yol demiştin varmış olman lazım inşallah her şey yolunda gidiyordurKızlar kanamam biraz arttı doktorum geçmezse gelin dedi biz beklemedik yola çıktık direk gidiyoruz şimdi
İnşallah her şey yolundadır canımKızlar kanamam biraz arttı doktorum geçmezse gelin dedi biz beklemedik yola çıktık direk gidiyoruz şimdi
Kuzum haberdar et bizi rabbim yanında olsun inşallahKızlar kanamam biraz arttı doktorum geçmezse gelin dedi biz beklemedik yola çıktık direk gidiyoruz şimdi
Geçmiş olsun canım göbek düşmesini duydum ama mide düşmesini ilk defa duydumKızlar ya mide düşmesi olayını bileniniz var mı benimki düştüğü için midem bulanıyor göbek deliğinde olması gerekirken taaaa midemin üstünde napılır nasıl edilir midemde koca bi taş var sankitansiyonumu da bu düşürüyormuş baktım da biraz internetten napıcam ben şimdi doktorlar da anlamıyor şu mereti
Inşallah her şey yolundadır
5 dakikaya hastanedeyizInşallah her şey yolundadır
İnşaAllah canımAhh canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmamıştır olmazkeşke ilk günden gitseydin direk
Kendi doktoruma gidiyoruz canım şimdi geldikCanım naptın yarım saatlik yol demiştin varmış olman lazım inşallah her şey yolunda gidiyordur
Tamam canım güzel haberleri bekliyoruz Allah korusunKendi doktoruma gidiyoruz canım şimdi geldik
Ay evet evet göbek düşmesiGeçmiş olsun canım göbek düşmesini duydum ama mide düşmesini ilk defa duydum
Bende dedim mide nereye düşüyorAy evet evet göbek düşmesikonu midem olunca yanlış yazmışım düzelteyim dur düzeltilmiyormuş
Bende dedim mide nereye düşüyor
Canım annem göbek çeker benim normalde de sık yaşadığın bişey mi? Çünkü anneme hep aynı kişiler her ay gelirdi göbek çektirmeyeAy evet evet göbek düşmesikonu midem olunca yanlış yazmışım düzelteyim dur düzeltilmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?