2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Valla hepimiz aynı canım biraz otur bişey yap anında ağrı başlıyor

Kızlar ilaçlarımı içtikten bi saat sonra felan afedersiiz ne var ne yok çıkardım ilaçların emilimi olmuştur demi yoksa tekrar mı içeyim
Bildiğim kadarıyla ilaçların vücuttaki etkisi 30 dk içinde başlıyor alacagını almıştır bence tekrar içmene gerek yok canm

Kızlar kanamam biraz arttı doktorum geçmezse gelin dedi biz beklemedik yola çıktık direk gidiyoruz şimdi

Kızlar ya mide düşmesi olayını bileniniz var mı benimki düştüğü için midem bulanıyor göbek deliğinde olması gerekirken taaaa midemin üstünde napılır nasıl edilir midemde koca bi taş var sanki tansiyonumu da bu düşürüyormuş baktım da biraz internetten napıcam ben şimdi doktorlar da anlamıyor şu mereti

Geçmiş olsun canım göbek düşmesini duydum ama mide düşmesini ilk defa duydum

Ay evet evet göbek düşmesi konu midem olunca yanlış yazmışım düzelteyim dur düzeltilmiyormuş
Canım annem göbek çeker benim normalde de sık yaşadığın bişey mi? Çünkü anneme hep aynı kişiler her ay gelirdi göbek çektirmeye Biri hatta kendi kına gecesinden çıkıp bize gelmişti

Hamilelere masaj bile yasaklıyor çoğusu o yüzden hamileyken çekileceğini sanmam. Hatta çekilir diyene bile inanma derim. Allah şifa versin. Doktor göbek işine pek inanmaz ama bi sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…