2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya bayadır böyle ama beni rahatsız etmediği için maalesef ki düzelttirmedim aklıma da gelmedi ki yoksa transferden önce kesin giderdim bilen kadınların yanına. 5. haftamdayken bi başladı ağrısı bulantısı hala devam ediyor bi kaç sabah uyandığımda midemden itmeye çalıştım ben ama böyle basitçe değil ki doktor da dediğin gibi bilmiyor anlamıyor inanmıyor napıcam hiç bilmiyorum

Selam şekerler nasılsınz bakalım giremiyorum cok sık ya ama genelde okuyorm herkes kalp atısnı duymus maşallah belirti yok die üzülen arkadslar üzülmeyin bendede yok ara ara ksık ağrısı ve öğrüntü oluo okadar herkeste aynı belirtiler olmuyo rahat olun önemli olan sağlıklı olmak

Çok şükür canm evet az kaldı duymayan saysıı onlarda sağlıkla duysunlar inşallah bence belirtisi olmayanlar mutlu olmalı bu kusma ileti per perişan etti beni her şey dışarda anında bebiş iyi olsunda belirti aramayın seninde öğrüntüler başlamışsa kusma yakındadır canm

Ya 6. 7. Hafta olunca nasil basliyot hemen ogurtu mide bulantisi kusma cidden hayret edilecek bisey ben kendimdede cok sasirmistim

Ya 6. 7. Hafta olunca nasil basliyot hemen ogurtu mide bulantisi kusma cidden hayret edilecek bisey ben kendimdede cok sasirmistim
Evet her ilerleyişi ayrı bir mucize rabbim ol diyor oluyor ama perişanım valla bulantı hapıda vermedi doktorum

Evet her ilerleyişi ayrı bir mucize rabbim ol diyor oluyor ama perişanım valla bulantı hapıda vermedi doktorum
Canim doktor direk kendisi vermedi kimseye bildigim kadariyla sen bir sorsaana oyle basetmeyle geçmiyor o lanet bulanti ben hep kendim sordum onlar bilemez cnku bizde bulanti var mi derecesi ne

Canim doktor direk kendisi vermedi kimseye bildigim kadariyla sen bir sorsaana oyle basetmeyle geçmiyor o lanet bulanti ben hep kendim sordum onlar bilemez cnku bizde bulanti var mi derecesi ne
Valla canm dün orda heyecandan sormayı unuttum sonra kan sonucu için hemşire arayınca ona dedim bulantı için bişey yazarmısınız diye şimdilik normal çok artarsa yazarız dedi bence kafasına göre cevap verdi bu gün doktor yine yoktu aradım yarın görüşüceğim olmadı sağlık ocağında yazdırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…