Valla canm benim bildiğim hamileyken birşey yapılmıyor hatta kimisi hamile kalamamayı göbek düşmesine bağlıyor baktırıyor ama malesf doktorlar bu tarz şeylere inanmıyoreeee napıcam ben şimdi mahvetti beni bu mide
İçini ferah tut gerekirse hastanede kal bizi haberdar etİ
5 dakikaya hastanedeyiz
Ya bayadır böyle ama beni rahatsız etmediği için maalesef ki düzelttirmedim aklıma da gelmedi ki yoksa transferden önce kesin giderdim bilen kadınların yanına. 5. haftamdayken bi başladı ağrısı bulantısı hala devam ediyor bi kaç sabah uyandığımda midemden itmeye çalıştım ben ama böyle basitçe değil ki doktor da dediğin gibi bilmiyor anlamıyor inanmıyor napıcam hiç bilmiyorumCanım annem göbek çeker benim normalde de sık yaşadığın bişey mi? Çünkü anneme hep aynı kişiler her ay gelirdi göbek çektirmeyeBiri hatta kendi kına gecesinden çıkıp bize gelmişti
Hamilelere masaj bile yasaklıyor çoğusu o yüzden hamileyken çekileceğini sanmam. Hatta çekilir diyene bile inanma derim. Allah şifa versin. Doktor göbek işine pek inanmaz ama bi sorabilirsin.
Oyyy oyyValla canm benim bildiğim hamileyken birşey yapılmıyor hatta kimisi hamile kalamamayı göbek düşmesine bağlıyor baktırıyor ama malesf doktorlar bu tarz şeylere inanmıyor
Çok şükür canm evet az kaldı duymayan saysıı onlarda sağlıkla duysunlar inşallah bence belirtisi olmayanlar mutlu olmalıSelam şekerler nasılsınz bakalım giremiyorum cok sık ya ama genelde okuyorm herkes kalp atısnı duymus maşallah belirti yok die üzülen arkadslar üzülmeyin bendede yok ara ara ksık ağrısı ve öğrüntü oluo okadar herkeste aynı belirtiler olmuyo rahat olun önemli olan sağlıklı olmak
Rabbim yardımcın olsun canm yine bir doktoruna söyle ve bu işle ilgilenen kadınlara belki daha doğru bir yol gösterirler sanaOyyy oyy
Ya 6. 7. Hafta olunca nasil basliyot hemen ogurtu mide bulantisi kusma cidden hayret edilecek biseyÇok şükür canm evet az kaldı duymayan saysıı onlarda sağlıkla duysunlar inşallah bence belirtisi olmayanlar mutlu olmalıbu kusma ileti per perişan etti beni her şey dışarda anında bebiş iyi olsunda belirti aramayın seninde öğrüntüler başlamışsa kusma yakındadır canm
Malesef düşmüşTamam canım güzel haberleri bekliyoruz Allah korusun
YaaaaaaaaaKızlar malesef düşük yapmışım
AaaaKızlar malesef düşük yapmışım
Progestan kullandığım için leke leke gelmiş zaten şu an adet gibi geliyor. Kendi doktorum ameliyattaydı başka doktor baktı artıkYaaaaaaaaanedicegimi bilemiyorum
Evet her ilerleyişi ayrı bir mucize rabbim ol diyor oluyorYa 6. 7. Hafta olunca nasil basliyot hemen ogurtu mide bulantisi kusma cidden hayret edilecek biseyben kendimdede cok sasirmistim
İkizdi birdeAaaacanım benim çok çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun
Ah kuzum tarifsiz bi acı Rabb'im büyük ne denir bilmiyorum inanİkizdi birdehayırlısı böyleymiş demek ki
Ay kıyamam çok çok üzüldüm ya AllahımMalesef düşmüş
Canim doktor direk kendisi vermedi kimseye bildigim kadariyla sen bir sorsaana oyle basetmeyle geçmiyor o lanet bulantiEvet her ilerleyişi ayrı bir mucize rabbim ol diyor oluyorama perişanım valla bulantı hapıda vermedi doktorum
Yaa canim benim sen iyi ol suan herseyden önemlisi obİkizdi birdehayırlısı böyleymiş demek ki
Valla canm dün orda heyecandan sormayı unuttum sonra kan sonucu için hemşire arayınca ona dedim bulantı için bişey yazarmısınız diye şimdilik normal çok artarsa yazarız dediCanim doktor direk kendisi vermedi kimseye bildigim kadariyla sen bir sorsaana oyle basetmeyle geçmiyor o lanet bulantiben hep kendim sordum onlar bilemez cnku bizde bulanti var mi derecesi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?