Canım diyecek hiçbir kelime hiçbir şey bulamadım ne desem bomboş ben ikiz diye hatirliyorum seni inşallah diğeri seninle kalmıştırKızlar malesef düşük yapmışım
Yaaa çok üzüldümKızlar malesef düşük yapmışım
Cok üzüldüm cnm Rabbim insallah en kısa zamanda sevindirsin seni..Malesef düşmüş
Canim cok uzuldum Allah bir an once sana hayirli saglikli evlat nasip eder insallah icini ferah tut ben de bir dusuk yapmistim guzel gunler yakinda insallahİnşaAllah canım. Muhtemelen bugün düşürdüm yani ben öyle tahmin ediyorum
Ben bir dusuk yaptim kuzenimde de kanda pihtilasma oldugu icin gorumcemin tavsiyesiyle yaptirdim ve cikti c677t homozigot. Tup bebege baslamadan once de her gun bir coraspirin aldim.Kizlar bilenler cvp verebilir mi pıhtılaşma ve genetik test yaptıran arkadaşlar doktor tavsiyesi üzerine mi yaptırdi ve genetik bölümune mi gitmek gerekiyor bu testler icin? Benim bu tedavimde doktor kan sulandirici coraspin bile vermedi ve 2 embriyoda da( birinde kalp atisi olmadi digeri boş keseydi) sorun olmasi kafamı kurcalıyor. Acaba genetik bölümüne gidip test vermek istesem kabul ederler mi daha öncesinde dış gebeligimde
Canım ben Mayıs sonunda yaptırdım şimdiye kadar hiç gebelik oluşmadı dedim tüp bebeğe başlayacağım diye test yapmak istiyorum hem ben hem eşim test verdik, daha sonuçlar çıkmadıKizlar bilenler cvp verebilir mi pıhtılaşma ve genetik test yaptıran arkadaşlar doktor tavsiyesi üzerine mi yaptırdi ve genetik bölümune mi gitmek gerekiyor bu testler icin? Benim bu tedavimde doktor kan sulandirici coraspin bile vermedi ve 2 embriyoda da( birinde kalp atisi olmadi digeri boş keseydi) sorun olmasi kafamı kurcalıyor. Acaba genetik bölümüne gidip test vermek istesem kabul ederler mi daha öncesinde dış gebeligimde var.
Çok üzüldüm canımKızlar malesef düşük yapmışım
Tesekkur ederim cevabiniz icin test icin arastirma hastanelerinin genetik bölümüne mi gitmek gerekiyor siz nereye yaptirdinız?Ben bir dusuk yaptim kuzenimde de kanda pihtilasma oldugu icin gorumcemin tavsiyesiyle yaptirdim ve cikti c677t homozigot. Tup bebege baslamadan once de her gun bir coraspirin aldim.
Benim bildigim 2 dusugun varsa genetik teste gidebiliyorsun ya da tek dusukse de ya da yoksa ailende birinde varsa doktorlar hayir demiyorlar
Cnm sen nerde yaptirdin hangi bölüm genelde arastirma hastanelerinin genetik bölümü yazmislarCanım ben Mayıs sonunda yaptırdım şimdiye kadar hiç gebelik oluşmadı dedim tüp bebeğe başlayacağım diye test yapmak istiyorum hem ben hem eşim test verdik, daha sonuçlar çıkmadı
Kizlar bilenler cvp verebilir mi pıhtılaşma ve genetik test yaptıran arkadaşlar doktor tavsiyesi üzerine mi yaptırdi ve genetik bölümune mi gitmek gerekiyor bu testler icin? Benim bu tedavimde doktor kan sulandirici coraspin bile vermedi ve 2 embriyoda da( birinde kalp atisi olmadi digeri boş keseydi) sorun olmasi kafamı kurcalıyor. Acaba genetik bölümüne gidip test vermek istesem kabul ederler mi daha öncesinde dış gebeligimde var.
Aaa benden neden istemediler acaba bi oglum var diye mi ama o da tüp bebek ve kullandigim ilaclarin da bilgisini vermistim ve coraspirin de vardi iclerinde bunu biliyorlardi.Benden şişli memorailde ilk görüşmede istemişlerdi ben ocak ayında yaptırdım mayısta çıktı sonucu canım. Fakat şişlide coraspin ve oksapar olayına çok şart gözüyle bakılmıyor benim gördüğüm kadarıyla. Bana pozitifi gördüğüm an pıhtılaşma meyilliyim diye oksapar başlatıldı direk doğuma kadarda devam dedi Umut Hoca
Aaa benden neden istemediler acaba bi oglum var diye mi ama o da tüp bebek ve kullandigim ilaclarin da bilgisini vermistim ve coraspirin de vardi iclerinde bunu biliyorlardi.
Benden sadece hemem cikan klasik kan testleri bi de amh testi istediler onlari da hemen yaptirdik bi kac güne cikti sonuç. Sen nereye yaptirdin cnm peki
MerhabaYanlış anlamazsanız niye size 3 embryo transfer edildi çok riskli bir durum çünkü. Ben amerikadayım bu 4. Denemem 2 embryo transferini bile 3 farklı doktora gitmeme rağmen önermedi hiç biri. 3 embryonun 3nunde kesesi görüldü mü? Yani kese görüldükden sonra mı kaybolmayı soruyorsunuz? İkiz başlayıp tek devam eden arkadaşlar var bu yüzden 2ye de 1e de düşmesi çok normal.
Cok sasirdim cnm memorilin benden istememesine. Ben de randevu alip yaptirmak istiyorum ilerlemeyen gebelik var derim senin hic olmamasina ragmen kabul etmisler insallah benimkini de kabul ederler. Bazilari 2 dusuk olmayinca kabul etmiyolar yazmis.Benim hiç düşüğüm yok ona rağmen klasik istediğimiz testler bunlar demişlerdi bana.
Ben istanbul haseki eğitim araştırma hastanesi sultangazi ek binasında yaptırdım canım tıbbı genetik bölümünde
Mucizecim, cok dusuncelisin cok tesekkur ederim dusundugun endiselendigin icin. Ayin 19 ya da 20 sinden beri sanirim hic girmedim, hatta internete bile girmek istemedim, arastirma yapmamak icin. Hatirlarsan yazliktayim demistim, tüp bebek doktorumun randevusunu bekleyemedim yazlığın orda devlet hastanesinden randevu bulunca 19una aldım, perinatoloğa 20sine aldım tüp doktorumda 21ine gel dedi. 19unda kese göründe ama içi boş dedi doktor, karından bakıp. 20sinde perinatolog kese var içi boş 2 hafta sonra görüşelim dedi, ama sonuna şimdilik kimseyle paylaşma hamile olduğunu dedi, içim o kadar acıdı ki. 21inde tüp bebek doktorum vajinal baktı. Kese var, bebek gözükmüyor ama olması gerekenden çok çok büyük neredeyse kese kadar yolk kesesi var dedi. Sanşa ondan bir gün önce araştırma yaparken yolk kesesinin büyüklüğüyle sağlıksız gebelik oranlarından bahseden bir çalışma okumuştum. O kadar üzüldüm ki, o da haftaya gel dedi. Ben de okumamak araştırmamak için hiç internete girmedim. Sadece hamile kalabiliyorum, bebek oluşmamasının %90 nedeni kromozomal hastalık %10 bilinmiyor, bende sorun yok diye diye kendimi avutmak oldu. Tüp doktorum bu sabah için çağırdı. Erteletmeye çalıştım, bugün doğum günüm en azından kötü haberi doğum günümde almayayım dedim ama çok ısrar etti. Meğer cumartesi 3 hafta tatile çıkıyormuş, keseyi tahliye etmem gerekirse seni bırakıp gidemem cuma zamanı olsun diye gel demiş. Yani ne onda ne bende umut olmadan gittik. Vajinal baktı. Ultrasonu soktu, kesede bembeyaz bir şey gördük yaklaştırdı ve atan kalbini gördüm. Kalp dinlemeye gittiğinizde kalbi görünce nasıl sevindiğinizi tahmin ediyorum, ama bebek olmadığını teyit etmeye gittiğinizde bir anda pıt pıt atan bir şeyi görmek nasıl bir his inanın anlatamam. O kadar şaşırdık ki ikimizde. Bir tek kocam şaşırmadı, ikinizde şom ağızlısınız diyor ben emindim göreceğimizden :) benim gözler doldu, pıt pıtı gördüm akmaya başladı sonra dinletti, yaşlar sel. Kocama baktım onun da gözler sulandı nasıl parlıyor. Birden dinletti, nasıl pıt pıt. Anası gibi yavrum savaşmış var olmak için. Babası gibi de inat çıkmış. Hala tamamen iyi konuşamadı. 6 gün geriden geliyormuş ölçüleri kese de olması gerektiğinden küçükmüş ama o pıt pıtı duyunca bunları düşünemedim bile. Kalp beklemeyince hazırlıksız yakalandık, kalp atışını telefona kaydedemedim. Annemlere inşallah haftaya perinatolog muayenesinden sonra kalp atışını kaydedip söyleyeceğim. Sesi dinleterek söyleyip kameraya almak çok istiyorum hatıra kalsın diye. Ama eve geldiğim gibi soluğu burda aldım sizinle paylaşmak için. İnşallah evladım sağlıkla büyür de kucağıma almak da nasip olur. AminYa ben yine epeydir dusunuyordumTuba vardi o ne yaptı acaba bir daha ses soluk cikmadi ondan K Kizanasi_2023 canim nerdesin sen, umarım hersey yolundadir
1 tane daha var kuzum, aileme söylemeden direk buraya yazdım zatenÇok üzüldüm canımböyle burda birbirimizden hep haberimiz oluyor süreçlerimiz nasıl gidiyor biliyoruz. Yakınım kaybetmiş gibi oldum Allah yardımcın olsun. İnşallah geride embriyon kalmıştır.
İnşallah canım, demek ki sağlıklı değilmiş o yüzden düşmüştür diye teselli ediyorum artık kendimiCanim cok uzuldum Allah bir an once sana hayirli saglikli evlat nasip eder insallah icini ferah tut ben de bir dusuk yapmistim guzel gunler yakinda insallah
Amin inşallah canımCok üzüldüm cnm Rabbim insallah en kısa zamanda sevindirsin seni..
Yaaa çok üzüldümkelimeler kifayetsiz rabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?